Nieuw

Wees eerlijk: we verliezen de strijd tegen de radicale islam

We verliezen de strijd tegen radicaal islamitisch terrorisme, schrijft de komende ambassadeur van de VS in Nederland, Pete Hoekstra. „Trump heeft de noodzaak erkend. Maar hij is een uitzondering.”


Trump draagt nieuwe ambassadeur Den Haag voor – NRC schiet in een islamkramp


Geen politieke verkooppraatjes meer. Begin 2016 verscheen in het kader van een terrorisme-onderzoek door het Investigative Project on Terrorism een studie naar de tendensen in het radicale islamitische terrorisme. De uitkomsten waren angstaanjagend en twee gegevens sprongen eruit. Het aantal dodelijke slachtoffers van terreuraanslagen was van 2007-2011 tot 2014-2015 met 744 procent gestegen. Het gemiddelde aantal jaarlijkse slachtoffers was gestegen van zo’n 3.200 tot circa 27.000. Het aantal terreuraanslagen was in die tijd met zo’n 500 procent toegenomen.

NRC >>, vertaald van FoxNews:

The West has not realized that it is losing this fight against radical Islam.

I’m not the first to make this observation. Going back to 2011, former Speaker of the House, Newt Gingrich, made the same statement, maintaining that the West was losing this war against radical Islamic terrorism. His statement came before the developments of the past five years with spikes in fatalities and terrorist attacks, a caliphate in Syria and Iraq, and with Libya and Yemen becoming failed states.

Accordingly, it is worth highlighting two predictions from the 2016 IPT report. The analysis concludes that “Islamist attacks in Europe will increase over the next 18-24 months.” The report also notes that “Europe’s security systems will become more stressed and unable to respond to the rising challenges associated with the mass migration of refugees. Violence in Europe will increase in size and scope as Islamists exploit its nearly unregulated immigration system and Muslim enclaves such as Molenbeek in Brussels become more widespread.”

In early 2016, the unfolding threat was screaming for a forceful response by the West. But there was no change in strategy or focus. There was zero recognition or admission that much of what had been done to combat radical Islamic terrorism over the last fifteen years had failed.

En de oplossing:

Newt Gingrich: Deport every Muslim who believes in Sharia

En die laatste vier woorden mogen wat mij betreft tussen haakjes.

Doe mee met 8.344 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7177 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Wees eerlijk: we verliezen de strijd tegen de radicale islam

 1. Radicale islam??
  Hoe men deze bagger ook noemt, radicaal, niet radicaal, gematigd, niet gematigd, sjiieten, soennieten, soefi’s, ahmadiyya’s, ibadieten, alawieten, alevieten,….who cares ?!
  De onderverdeling zal ieder weldenkend mens ‘worst’ zijn.
  Want; volledig NIET terzake doende!
  Waar het om gaat is de ‘rode draad’ in het hele verhaal en die dient -wereldwijd- bestreden.
  Whatever it takes !

  Like

 2. Alphons Mantel // juli 31, 2017 om 18:29 //

  Merkel nodigt jihadisten uit en geeft hen een paspoort

  Like

 3. De wetten zijn er maar ze verdommen het om ze uit te voeren en dat is alleen omdat er groepen schooiers zijn die ‘vloegtelieng’ kermen, het codewoord, de sleutel tot Europa. En als ze binnen zijn mogen ze niet uit worden gezet omdat hun eigen land ze liever kwijt is. Gas hoeft van mij niet persé maar een paar 1000 hogedrukcontainers met CO2 moeten er toch onderhand wel af kunnen.

  Like

 4. De beschaving mag niet verlizen van de islam, en daarvoor zijn een paar zaken van groot belang. Allereerst moet iedereen stoppen met het spreken over de radicale islam. Er is maar één islam. Dan moet iedereen er van doordrongen zijn dat niet het westen het slachtoffer is van de islam, maar bijna de gehele wereld, de beschaving, mensheid.

  Liked by 1 persoon

 5. @vanhetgoor: 100+% agree.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: