Nieuw

Parijs: stad van Charlie Hebdo, Bataclan en krottenwijken

Parijs: stad van liefde, lichtjes en krotten

In Parijs en omgeving wonen – vaak verstopt in bossen of op verlaten treinsporen – duizenden migranten en Roma in krottenwijken en tentenkampen. Dat blijkt uit onderzoek van deze krant.

Op de grond: stinkend afval, troep, verroeste fietswrakken, winkelwagentjes en etenswaren. Twee kinderen staan te wroeten in een vuilniszak. Een vrouw wast een baby in een smerig teiltje. Naast een huisje van plastic en houten schotten staat een beschimmelde en aangevreten koelkast. Aan een boom hangen pannen. Een vrouw stookt een vuurtje met takken en zet er een pan op.

AD >>

 

Doe mee met 8.344 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7177 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on Parijs: stad van Charlie Hebdo, Bataclan en krottenwijken

 1. Claudia M. // juli 31, 2017 om 14:06 //

  Kijk toch, dit is de ‘rijkdom’ van de EU. Nu ook hier: krottenwijken, armoede, ziektes en steeds erger wordende criminaliteit. Het gaat fantastisch!

  Denk overigens niet, dat dit hier in Nederland niet het geval is, ook hier worden al tentenkampjes opgericht en weer opgedoekt.

  Like

 2. sudare // juli 31, 2017 om 14:17 //

  Macron is toch de verlosser (zei men tenminste). Nou die blijft wel erg lang op z’n handen zitten, dus dat gaat hem ook niet worden. Hebben de fransen weer op de verkeerde gestemd, ze leren het ook nooit. Het blijft aanmodderen sinds 14 juli 1789.

  Like

 3. Henk der Niederlànder // juli 31, 2017 om 14:22 //

  Ik heb dat filmpje drie keer bekeken en nou ben Ik er echt van overtuigt dat dit echt fakenieuws is.
  Er is namelijk niemand die mij wijs kan maken dat al die chirurgen, tandspecialisten, raketgeleerden, hooggekwalificeerde ITers en andere universitairen niet aan een huis zouden kunnen komen.

  Liked by 1 persoon

 4. Het enige wat ik hier zie is de ultieme linkse droom.
  Wanneer aldus H.Spekman, -die zich normaliter net zo armoedig kleedt, als zijn gemiddelde kiezer- nivelleren een “feestje” is, moet de westerse cultuur degradatie wel een heel groot feest zijn. Wat zeg ik, een festijn!

  Een voordeel hebben dit soort lui als Spekman cs iig,….. zij worden absoluut ‘niet vergeten’ wanneer het festijn zijn ‘climax’ bereikt.

  (toegegeven, wellicht een schrale troost,…maar het ís een troost!)

  Like

 5. Like

 6. Tijl Uylenspiegel // juli 31, 2017 om 23:59 //

  En ze maken steeds dezelfde fout, men heeft het over structurele opvang terwijl men het over structurele uitzetting zou moeten hebben, geen papieren en weigeren mee te werken=detentie. Land van herkomst bekend? Terugbrengen met of zonder hulp van het thuisland. In Rusland weten ze wel hoe ze met dat gajes om moeten gaan;

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: