Nieuw

Moslim verkracht minderjarig meisje om de familie-eer te redden

In de serie islamitische uitvindingen: geen eerwraak dit keer maar wraakverkrachting

Eerder deze maand, terwijl ze gras aan het maaien was, werd een 12-jarig meisje verkracht door een familielid van haar. In de dagen na de incestueuze verkrachting kwamen de kwade en geschokte familieleden bij elkaar om te bespreken wat er moest gebeuren. Al snel veranderde hun verdriet in woede en bedachten ze een verschrikkelijk islamitisch plan om wraak te nemen.

Niet verbazingwekkend, vond deze horror plaats in Islamitische Staat Pakistan, in het dorp Muzaffarabad, een voorstadje van Multan. Eerst cultureel verrijkte de moslimgemeenschap ons al met eerwraak, en nu hebben ze een ander hoogtepunt van beschaving geleverd als bijdrage aan een betere wereld; de wraakverkrachting.

In plaats van dat de mohammedaanse verkrachter van het 12-jarige meisje moest boeten voor zijn islamdaad, besloot de dorpsraad, bestaande uit de ouderen van de familie, dat het de beste straf was om de zuster van de verkrachter ook te verkrachten. En nou nooit meer zeggen dat muzelmaniakken nooit iets uitvinden, dat doen ze wel; de ‘wraakverkrachting’.

een Pakistaan wijst het huis aan waar het meisje werd verkracht

Op 16 juli werd een 12 jaar jong meisje verkracht door een Pakistaanse mohammedaan terwijl ze gras aan het maaien was en twee dagen later besliste de ‘jirga’, dorpsraad, dat de broer van het slachtoffertje de 16-jarige zus van de dader moest verkrachten. Ze werd naar de vergadering gesleept en de wraakverkrachting werd uitgevoerd in bijzijn van haar ouders en de 40 mannen van de dorpsraad, volgens The Daily Mail.

de kamer waar het meisje verkracht werd

Familielid Muhammad Bilal, 25, zei dat nadat ze van de eerste verkrachting gehoord hadden dat ze naar het huis van de 12-jarige gingen om om vergeving te vragen.

Hun vrouwen begonnen te schreeuwen en hun mannen zeiden ons dat we eerst Umar’s [de dader] zuster moesten brengen en dat ze het er dan over zouden hebben.

Maar toen we terugkwamen met het meisje hadden ze besloten dat hetzelfde moest gebeuren met de zus van de verkrachter. Wat konden we doen, dat is hoe geschillen hier opgelost worden.

luchtfoto van het stadje Multan

Volgens Frans Timmermans hebben we hier in Nederland meer van dit soort barbaren nodig, omdat het oorlog wordt als we ze niet importeren om divers verkracht te worden. Volgens Mark Rutte zijn moslims dubbel slachtoffer omdat wij ze op dit soort helse smerigheid aankijken.

De echte smeerlappen zijn zij die dit soort wrede verkrachters hier importeren terwijl ze donders goed weten wat de gevolgen er van zullen zijn. Twee miljoen mohammedanen hebben we inmiddels al binnen onze grenzen en het worden er elke dag meer. Satanisch gajes als Mark Rutte en Frans Timmermans voert openlijk oorlog tegen het Nederlandse volk en het volk begrijpt het niet. Een halve eeuw onderwijsindoctrinatie en hersenspoeling via televisie en gelijkgeschakelde media en de mensen offeren hun eigen dochters.


“Wanneer wij de macht pakken in Europa dan maken we het verkrachten van blanke ongelovige vrouwen en meisjes gewoon legaal”


Als deze, binnenkort islamitische, dictatuur ingevoerd kon worden door misbruik te maken van ons ‘democratische’ systeem, dan gebiedt logica te concluderen dat je het niet via die weg weer af kan schaffen of voorkomen. In die zin zijn de PVV en het FVD volkomen zinloos. Alleen een revolutie kan ons nog redden van een toekomst zoals beschreven. Als ik moet kiezen tussen oorlog of ‘diversiteit’, verkies ik oorlog boven de zelfmoord die diversiteit is. Alleen lafaards plegen zelfmoord!

Bron:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-4734828/Village-council-Pakistan-order-revenge-rape-teenager.html

http://madworldnews.com/muslim-rapes-family-revenge-29/

Doe mee met 8.338 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7127 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Moslim verkracht minderjarig meisje om de familie-eer te redden

 1. Henk der Niederlànder // juli 31, 2017 om 12:04 //

  En dus vind het gros van de haagse kliek dat dit soort gespuis met massa’s hier geimporteerd moet worden zodat we ook deel kunnen worden van dit soort cultuurverreiking.

  Liked by 2 people

 2. Ik ben van mening dat al die lui een mooi voltooid leven hebben gehad en ik vraag mij nu af of er geen referendum kan worden gehouden om democratisch te besluiten dat ze nu maar eens metzunnalluh een euthanasiebeurt moeten krijgen., De onderdelen kunnen we het beste maar naar hun geliefden in Afrika sturen.

  Liked by 1 persoon

 3. Feniks // juli 31, 2017 om 22:54 //

  Het allergrootste kwaad dat ik op aarde ervaar is Islam.

  In Islam worden vrouwen ongelofelijk geschoffeerd, gediscrimineerd, mishandeld en gerecuceert tot tweedehands burgers. ZO ook christenen, joden en atheisten.
  ik verfoei deze haatzaaiende discriminerende gewelddadige ideologie
  ik spuug op een ideologie die vrouwen niet respecteert maar vernedert en reduceert tot baar-machines.
  Europese Vrouwen /meisjes die verkracht worden of zullen worden door een moslim, moeten ongelimiteerd toegang tot abortus krijgen.

  ik weet even niet of ik het al eerder heb gepost, de film deel 1 en 2 Time of Violence.
  Dat is het ware gezicht van de Islam.

  Terzijde,
  armstrongeconomics had een nieuwsbrief waar hij een mening verkondigde dat.de huidige influx van illegalen (die onze politici actief bevorderen) mede bedoeld is om “hun” pensioen te bekostigen.
  Het zou zomaar waar kunnen zijn, links lullen en rechts zakken (en pensioen ) vullen.
  Femke Halsema staat als prototype ( links lullen, rechts je pensioenpot vullen garant voor dit fenomeen.

  armstrong betiteld politici als CRIMINEEL (net als de rechterlijke macht) en als BRAINDEAD.

  Het zou toch zomaar kunnen dat stasi Angela, rotte homo Mark, dwangbuis Macron en de rest van dubieus regerend EU politici enkel met hun pensioen bezig zijn.
  Het idee is om te kotsen, de invalshoek interessant.

  Like

 4. ongesgoolde // juli 31, 2017 om 23:17 //

  Een cultuur is gerelateerd aan IQ zei ik ooit eens op een feestje,wat daarna dus geen feestje meer was.
  Met vriendelijke groet vanuit de graftombe.

  Liked by 2 people

 5. Feniks, was jij het die de film gepost heeft. Ik heb hem vorige week gekeken. Nog bedankt daarvoor. Zou iedereen moeten doen maar ik zag volgens mij wel een logo van de EU. Is dit waar de EU op uit is?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: