Nieuw

Islamitische basisscholen verzetten zich tegen nieuwe islamitische middelbare school in Amsterdam

Vijftien islamitische basisscholen zijn in verzet gekomen tegen de tweede Nederlandse islamitische middelbare school, die per 1 september de deuren opent in Amsterdam. De basisscholen zullen ouders adviseren hun kinderen niet naar de Stichting Islamitisch Onderwijs (SIO) te sturen. Ze zijn van mening dat het bestuur ‘totaal geen ervaring of affiniteit met het onderwijs heeft’.

De vijftien islamitische basisscholen vrezen reputatieschade. ‘We hebben zo hard ons best gedaan om het imago van het islamitisch onderwijs op te poetsen, dat laten we niet verpesten door een stelletje idioten’, zegt spreekbuis Boudil tegen NRC.

Volkskrant >>

Reputatieschade. Whoehahahaha. Want islam zelf levert geen reputatieschade, met zijn 280 miljoen moorden op onschuldigen, de verplichting tot jihad, de tweederangs positie voor vrouwen, en alomvattende achterlijkheid.

Zie ook:

Raad van State wil ISIS school in Amsterdam

Overheid stelt islamisering verplicht- dwingt Amsterdam islamitische middelbare school te accepteren

Islamschool lokt jongeren met gratis laptop of elektrische fiets

Doe mee met 8.469 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7463 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: