Nieuw

IslamCollaborateur Bouman die de nationale politie wilde islamiseren overleden

Gerard Bouman, voormalig korpschef van de politie, is maandag op 64-jarige leeftijd overleden nadat hij eind vorige maand werd getroffen door een hartinfarct tijdens een vakantie in de Verenigde Staten.

“Gerard is niet meer bijgekomen uit de diepe slaap waarin hij raakte na een zwaar hartinfarct”, laat de familie van Bouman weten. Bouman is in Nederland overleden.

Nu.nl >>

Bouman heeft zijn pensioen dus niet gehaald.

Hoe groter de collaboratie met islam, hoe meer salaris:

Dergelijke collaborateurs werken heus niet tot hun 67ste, maar zorgen dat ze er voor die tijd tussen uit knijpen om dan als adviseur terug te keren bij dezelfde organisatie. Ze vallen dan niet langer onder de WNT (Wet Normering Topinkomens) en hebben geen last meer van de Balkenendenorm die dit soort grote islamitische wegbereiders beperkt in hun salariëring.

Oud-korpschef Gerard Bouman streek vorig jaar een riant salaris op van 194.000 euro voor het uitvoeren van Marchouch’ natte droom, een nationale shariapolitie.

Er moeten veel meer agenten komen met een allochtone achtergrond. Zij moeten zeker 25 procent van de nieuwe instroom gaan vormen. ,,Dat is niet een streven, het móet.” Dat zei korpschef Gerard Bouman van de Nationale Politie vandaag tijdens een hoorzitting in de Tweede Kamer.

Een van de manieren waarop Bouman hoopt meer allochtonen binnen te halen, is door de taaltoets te schrappen die alle agenten aan het begin van hun opleiding moeten halen. Hij benadrukte dat agenten ,,in hun hoofd goede politiemensen moeten zijn”. Het beheersen van de Nederlandse taal is belangrijk, maar dat kan volgens hem ook door extra taallessen.

Volgens Bouman probeert de politie al tientallen jaren meer diversiteit binnen de organisatie te krijgen, maar lukt het niet. ,,Het loopt nu zelfs terug. We hebben te veel gedacht dat het wel goed zou komen. Maar het komt niet voor elkaar”, zei hij. ,,We stoppen er nu veel energie in. Het móet gaan lukken.”

AD >>

“de taaltoets te schrappen”

Of u voortaan in het Berbers met de hermandad wilt communiceren.

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7440 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

11 Comments on IslamCollaborateur Bouman die de nationale politie wilde islamiseren overleden

 1. Als je niet naar je hart luistert,luistert het hart ook niet naar jou, geef het eens ongelijk.

  Liked by 2 people

 2. Tja, allochtone agenten die hun soortgenoten automatisch gaan ontzien en voortrekken: wel zo makkelijk als je de autochtoon eronder wilt houden!

  Like

 3. Opgeruimd staat netjes

  Liked by 1 persoon

 4. Toch vertrouw ik ’t niet. Ze knijpen er allemaal stiekem tussenuit of ze staan op het punt. En toevallig ook allemaal van de PvdA. Misschien zien ze Neurenberg 2.0 al in de steigers staan en zien we ze daarna wel weer terug.

  Liked by 2 people

 5. Een weinig eervol heengaan: het geforceerd islamiseren van de nationale politie. Niet iets om trots op te zijn. . . . .

  Liked by 1 persoon

 6. @ Breinbrouwsels ik heb alvast een trosje sisal touw bestelt 100 meter 30mm diameter is erg millieu vriendelijk .
  http://www.wikihow.com/Tie-a-Hangmans-Noose

  Liked by 1 persoon

 7. @hslot4 mooi hè, doet me denken aan heel lang geleden toen ik bij de Shell Tankers op de Korovina, op weg naar Afrika, elke zondagochtend, in het kabelgat voor op de bak, les kreeg in knopen en splitsen. Als ketelbinkie moest je wat doen op zondag of ik had naar de kerkdienst gemoeten. Die werd zo genoemd maar was gewoon je bartegoed opzuipen. Was ik toen nog te jong voor, vandaar de knoopcursus. Heb het later ruimschoots ingehaald. Van dat Afrika ben ik toen zo geschrokken dat ik die hele Shell vaarwel zei en bij de KNSM op Midden- en Zuid-Amerika ben gaan varen.

  [Voor de Neurenberg 2.0 optuigers: ik heb ook een cursus oogontneming met de middelvinger gedaan. Lag in het verlengde van de cursus opknopen en splitsen. Dus als jullie iemand in het management nodig hebben die veel weet van knopen, ogen en middelvingers dan ben je bij mij precies goed.]

  Like

 8. Feniks // juli 31, 2017 om 23:24 //

  Fubar, heeft ie een nabestaandenpensioen of zijn we van hem af?
  Ik hoop het laatste dan zijn er nu twee die niet meer potverteren op belastingeld.

  Like

 9. Zou er toch nog een god zijn.

  Like

 10. Veel te laat kapot, deze collaborateur heeft nog te veel kansen gehad om de gore islam te promoten.

  Like

 11. Een ding heeft hij tegen….. Heeft nooit in de gaten gehad dat de Moslims hier niet zijn om te werken

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: