Nieuw

Het cultureel verrijkte en diverse Europa

Frans Timmermans: “Het is prachtig geworden, het is dit of oorlog.”

Doe mee met 8.347 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7170 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

8 Comments on Het cultureel verrijkte en diverse Europa

 1. De verrader van onze christelijke waarden en normen aan het woord. De westerse beschaving vervangen door een barbaarse ideologie. Dat noemt deze praatjesmaker: diversiteit, dat zo nodig in de Europese Unie doorgedrukt moet worden.
  Het zomerse, luchtige straatbeeld vervangen door lichaam bedekkende kleding: Mannen in lange jurken en de vrouwen met boerka’s is de “cultuurverrijking” die de linksen voor ogen hebben voor het volk.

  Liked by 1 persoon

 2. In vroegere tijden was Timmerfranz op zeker bij het jurken- en strakkeboordjesgilde een heel hoge pief geworden, met fluwelen schoentjes, hermelijnen manteltje en een 12 meter hoge bisschopsmijter op de kop. Er zouden missen voor ‘m worden opgedragen en hij zou op elke straathoek, waar ook ter wereld, een stijf plassertje krijgen van die 200 meter hoge standbeelden van de Herld van Europa.

  De mensheid zou met open mond, als konijnen met die koplampen, naar hem kijken en in 300 talen met ‘m meesnikken, als ramptoeristen die jankend naar een stervende zomergastenzwaan staren en gezamelijk zouden ze een geweldig orgasme beleven waarmee ze alle Geerten en andere PVV-ers als ware het een reuze bromfietser van het continent Europa afspoten.

  Liked by 1 persoon

 3. Alphons Mantel // juli 31, 2017 om 14:35 //

  die hele EU is een dictatoriale boevenbende

  Liked by 1 persoon

 4. Die pummel is de eerste die “an die wand gesteld ” moet worden , Hoe democratisch is mensen verplichten van HUN aanpassingen te aanvaarden .
  Van ons wordt geëist om onze cultuur en levensvisie weg te gooien voor de import en doordrukking van iets dat ons totaal vreemd is.
  Als de keus” aanpassen of oorlog ” zoals ie het stelt dan is mijn keus snel gemaakt , ik pas niet aan enne ..hij zal bij de eersten zijn die gaan sneuvelen……..dat is als ze niet reeds lang het hazenpad hebben gekozen naar één of ander luxe oord als de vlam in de pan slaat, in dat geval kan het iets langer duren ……..

  Liked by 1 persoon

 5. Ik moet helaas vaststellen dat Frans Timmermans , de eens zo zeer aimabele man is verworden tot de grootste randdebiel uit de politieke geschiedenis van ons land . Ik gun het zijn vrouw ,dochters of kleinkinderen echt niet hoor om verkracht te worden door zo’n achterlijke moslim maar ik hoop dat hij eens de factuur krijgt van zijn onkunde met zijn domme gezwets over diversiteit en dat dat goed zou zijn voor de EU , man man wat moet je dan toch een kronkel hebben in je bovenpan om zoiets uit te kramen

  Liked by 2 people

 6. Ik heb na vijf seconden al genoeg van deze video

  Liked by 2 people

 7. P v Valen // december 18, 2017 om 18:33 //

  Domme man

  Like

 8. John R Hommersom // december 20, 2017 om 06:01 //

  Doe er dan wat aan Belgen en hang hem aan een hoge boom

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: