Nieuw

Het cultureel verrijkte en diverse Europa

Frans Timmermans: “Het is prachtig geworden, het is dit of oorlog.”

Doe mee met 7.558 andere volgers

About Fubar (4774 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on Het cultureel verrijkte en diverse Europa

 1. De verrader van onze christelijke waarden en normen aan het woord. De westerse beschaving vervangen door een barbaarse ideologie. Dat noemt deze praatjesmaker: diversiteit, dat zo nodig in de Europese Unie doorgedrukt moet worden.
  Het zomerse, luchtige straatbeeld vervangen door lichaam bedekkende kleding: Mannen in lange jurken en de vrouwen met boerka’s is de “cultuurverrijking” die de linksen voor ogen hebben voor het volk.

  Like

 2. In vroegere tijden was Timmerfranz op zeker bij het jurken- en strakkeboordjesgilde een heel hoge pief geworden, met fluwelen schoentjes, hermelijnen manteltje en een 12 meter hoge bisschopsmijter op de kop. Er zouden missen voor ‘m worden opgedragen en hij zou op elke straathoek, waar ook ter wereld, een stijf plassertje krijgen van die 200 meter hoge standbeelden van de Herld van Europa.

  De mensheid zou met open mond, als konijnen met die koplampen, naar hem kijken en in 300 talen met ‘m meesnikken, als ramptoeristen die jankend naar een stervende zomergastenzwaan staren en gezamelijk zouden ze een geweldig orgasme beleven waarmee ze alle Geerten en andere PVV-ers als ware het een reuze bromfietser van het continent Europa afspoten.

  Like

 3. Alphons Mantel // juli 31, 2017 om 14:35 //

  die hele EU is een dictatoriale boevenbende

  Like

 4. Die pummel is de eerste die “an die wand gesteld ” moet worden , Hoe democratisch is mensen verplichten van HUN aanpassingen te aanvaarden .
  Van ons wordt geëist om onze cultuur en levensvisie weg te gooien voor de import en doordrukking van iets dat ons totaal vreemd is.
  Als de keus” aanpassen of oorlog ” zoals ie het stelt dan is mijn keus snel gemaakt , ik pas niet aan enne ..hij zal bij de eersten zijn die gaan sneuvelen……..dat is als ze niet reeds lang het hazenpad hebben gekozen naar één of ander luxe oord als de vlam in de pan slaat, in dat geval kan het iets langer duren ……..

  Like

 5. Ik moet helaas vaststellen dat Frans Timmermans , de eens zo zeer aimabele man is verworden tot de grootste randdebiel uit de politieke geschiedenis van ons land . Ik gun het zijn vrouw ,dochters of kleinkinderen echt niet hoor om verkracht te worden door zo’n achterlijke moslim maar ik hoop dat hij eens de factuur krijgt van zijn onkunde met zijn domme gezwets over diversiteit en dat dat goed zou zijn voor de EU , man man wat moet je dan toch een kronkel hebben in je bovenpan om zoiets uit te kramen

  Like

 6. Ik heb na vijf seconden al genoeg van deze video

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: