Nieuw

Franse Raad van State beveelt dat Frankrijk weer een jihadkamp krijgt in Calais

Na jaren van ellende had Frankrijk vorig jaar eindelijk de ‘Jungle‘ ontruimt, maar dit jaar trekken de Europa binnengevallen barbaren er weer naar toe. In juni bepaalde de rechter al dat de ‘vluchtelingen’ wel humaan behandeld moeten worden en dat er douches en toiletten geplaatst moeten worden.

Vandaag bepaalde de Raad van State dat NGO’s er hulp mogen bieden:

Organisaties en individuen die hulp willen bieden aan migranten die in de Franse kuststad Calais zijn gestrand, mogen dat zonder problemen doen. Dat heeft de Raad van State in Frankrijk maandag beslist.

De autoriteiten doen voor de Raad van State onvoldoende voor de migranten. “De toegang tot goede hygiëne, voedsel en drinkwater is schrijnend ontoereikend. De mensen worden blootgesteld aan onmenselijke en onterende toestanden, een ernstige inbreuk op hun fundamentele vrijheid”, oordeelt de Raad. De Morgen >>


Migranten slaan vrachtwagenchauffeur knock-out en stelen zijn vrachtwagen in Calais


Hoewel Frankrijk al geruime tijd probeert om een nieuwe versie van het beruchte migrantenkamp de ‘Jungle’ in Calais te verhinderen, blijven migranten zich in de havenstad verzamelen. Maandag oordeelde de Franse rechter bovendien dat de regering de migranten van schoon water, douches en toiletten moet voorzien.

De zaak werd aangespannen door een aantal ngo’s, die zich kritisch uiten over de leefomstandigheden van de honderden migranten die zich weer in Calais hebben verzameld. Elsevier >>

Dat zal weer een aanzuigende werking hebben en binnen de kortste keren staat er daar weer een nieuw jihadkamp waar het uitschot van de wereld zich verzamelt. Het enige wat dit kan voorkomen is massale remigratie en het kelderen van de jihadboten die van de Afrikaanse kust vertrekken.

De leefomstandigheden weerspiegelen ‘het falen van de publieke autoriteiten, die deze mensen aan inhumane en mensonterende behandelingen onderwerpen,’ aldus de rechtbank in een verklaring. De autoriteiten tasten daarmee de ‘fundamentele vrijheden’ van de migranten.

Het valt niet onder fundamentele vrijheden om illegaal andermans land binnen te vallen en dat te terroriseren, malle linkse rechter. Vroeger hadden we stadsmuren en gooiden we kokende olie over dergelijke aanvallers, tegenwoordig zijn we beschaafd en zouden we ze met een goed gericht headshot uit moeten schakelen, en collaborerende rechters ook. Mensen die de stadspoorten openzetten voor aanvallers verdienen het om van de stadsmuren gegooid te worden.

Dankzij de Franse Raad van State gaan dit dus allemaal weer opnieuw beginnen:

Mohammedanen branden Calais ‘Jungle’ plat

REVEALED: Calais Jungle has cost France nearly £200m – and is about to cost £100m more

CALAIS HORROR: Female journalist ‘raped by knife-wielding migrants’ at Jungle camp

Kinderen verkracht in ‘de Jungle’ bij Calais

Linkse activisten reizen naar Calais om seks te bedrijven met immigranten

9000 belegeraars staan klaar in Calais om het Verenigd Koninkrijk te bestormen en ze zijn zo gevaarlijk dat de politie niet in de buurt durft te komen

Vechtpartij met 100-tal migranten in Calais

Van driver killed after migrants block Calais road with tree trunks

CALAIS HORROR: Female journalist ‘raped by knife-wielding migrants’ at Jungle camp

Calais: moslims in de aanval met molotovs en kettingzagen

Grote overlast door asielzoekers in Calais; bewoners durven deur niet meer uit

“Het enige wat je zou kunnen doen is die vluchteling omverrijden”

 

Doe mee met 8.338 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7127 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Franse Raad van State beveelt dat Frankrijk weer een jihadkamp krijgt in Calais

 1. Tijl Uylenspiegel // augustus 1, 2017 om 00:30 //

  Om hopeloos van te worden.

  Like

 2. Horatius // augustus 1, 2017 om 13:35 //

  Zo lang met name Italië weigert om haar Europese buitengrens effectief af te sluiten voor de economische vluchtelingen en bovendien de Linkse activisten hun gang laten gaan zal dit probleem onverminderd blijven voortwoekeren.

  Tot die tijd (als er vanuit de autochtone bevolking plotseling spontaan gewapend verzet wordt geboden tegen deze invasie) zal er weinig of niets worden gedaan door de autoriteiten om de zaak enigszins beheersbaar te maken.

  De voor de hand liggende oplossingen zijn de volgende maatregelen:

  1. Asielzoekers die komen uit z.g. veilige gebieden, die dus geen kans maken op een verblijfsstatus onmiddellijk in preventieve hechtenis nemen in afwachting van repatriëring naar de landen van herkomst. Uiteraard onder zeer sobere omstandigheden, alleen contact met hun consulaten i.v.m. hun terugkeer moet worden toegestaan.

  2. Illegaal verblijf moet weer strafbaar worden gesteld, dus uitgeprocedeerde asielzoekers moeten worden geplaatst in kampementen onder een straf regime, eveneens in afwachting van repatriëring.

  3. Hulp bieden aan deze individuen moet ook strafbaar worden gesteld als zijnde activiteiten die in strijd zijn met het Landsbelang en de Nationale Veiligheid.

  4. Landen die weigeren hun uitgeprocedeerde onderdanen terug te nemen worden op een zwarte lijst gezet met als maatregel onmiddellijke stopzetting van de Ontwikkelingssamenwerking en Sociale Uitkeringen (o.a. Marokko!).

  5. De huidige Vluchtelingenverdragen moeten worden aangepast en herzien omdat zij sterk gedateerd zijn en werden ingesteld in een tijd dat er nog geen sprake was van internationaal terrorisme met een Islamitische basis en motivatie.

  6. Ook de Mensenrechtenverdragen moeten worden bijgesteld in die zin dat zij NIET gelden voor strijders van de IS en aanverwante organisaties.

  7. Gezinshereniging voor vluchtelingen met een permanente verblijfsstatus moet aan banden worden gelegd, zeker voor kinderen die op goed geluk naar Europa werden gezonden.

  8. De mensensmokkelaars moeten eindelijk eens worden aangepakt, evenals de Linkse activisten die nauw samenwerken met deze criminelen die tienduizenden mensenlevens op hun geweten hebben.

  9. De kust van Libië moet worden bezet door een strijdmacht o.l.v. de EU die daar orde op zaken gaat stellen voor onbepaalde tijd, de toekomst van Europa staat op het spel, er zijn voor mindere zaken troepen uitgezonden!

  10. De hetze vanuit Brussel tegen de voormalige Oostbloklanden die weigeren te buigen voor de radicale Islam moet onmiddellijk stoppen en wij moeten hier in West-Europa inspiratie halen uit hun voorbeeld en eveneens opkomen voor onze eigen cultuur en bijbehorende normen en waarden.

  Het moge duidelijk zijn dat dergelijke voorstellen niet goed zullen vallen bij de nog steeds heersende Linkse politieke elite, het zij zo: eens zullen deze collaborerende individuen rekening en verantwoording moeten afleggen voor hun landsverraderlijke praktijken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: