Nieuw

Pas op! “Giro HELP de Jihad is weer geopend!”

Door ingezonden: Van Hamelen

De humanitaire rampen stapelen zich op in Jemen, het buurland van Saoudi Arabië. Als natuurlijk gevolg hiervan heeft de Jihad-liefhebbende organisatie, de rode maan, een gironummer geopend in Nederland om de bodemloze put mee te vullen. De hardwerkende Nederlandse belastingbetaler mag weer in de buidel tasten voor een land waar de Sharia, de wet van het land is.

Minder dan 1% hangt een ander geloof dan de Islam aan. De Soennitische en Sjiitische moslims zijn met 53% en 47% in een absolute, vernietigende meerderheid aanwezig. Twee jaar burgeroorlog hebben laten zien hoe mooi de steden er hier uit kunnen zien als we de Islam blijven gehoorzamen.

Omdat Saoudi Arabië de hele zooi, inclusief scholen, ziekenhuizen en andere burgerdoelen platgooit, in plaats van helpt, is er nu een cholera epidemie ontstaan. “3.000.000” Jemenieten zijn al gevlucht is de verwachting en “600.000” gaan er nog besmet raken met cholera.

“De vraag is nu of je even wil storten voor die jihad voerende cholera Jemenieten”

Nee dank je! Mijn geld gaat niet naar doelen waar bij voorbaat van vaststaat dat er mensenrechten mee geschonden gaan worden. Godsdienstvrijheid is niet van toepassing in Jemen. De enige wet is de wet van Allah, de Sharia. In Jemen vermoorden zij jou “rechtmatig” als je niet meer in de sprookjes van de Islam zegt te geloven! Mensen die blijven storten op dit soort “goede doelen” weten vaak niet eens waar ze eigenlijk voor storten. Ze storten vaak om op de hockeyclub mee te kunnen praten en om ook sociaal te kunnen lijken. Links handelt ook uit “solidariteit” maar zet “de acties” op, zoals “koekhappen voor Jemen” of zoiets onzinnigs. Realiseer je echter wel dat je alléén maar Jihad supporters support. Maar wel voor Nederland blijven juichen hoor, nep supporters! Dezelfde soort oogkleppen zijn verantwoordelijk voor de 3.000.000 (waarvan minimaal de helft analfabeet en 100% moslim) Jemenieten die gevlucht zijn uit eigen regio.

Moslims vluchten niet naar moslimlanden als die landen er een andere tak van Islam hanteren. Daarom komen ze de boel bij ons overnemen en verpesten met hun neanderthaler theorieën en “GIRO HELP de Jihad” geeft steun om het Westen over te nemen.

Doe mee met 8.344 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7177 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

8 Comments on Pas op! “Giro HELP de Jihad is weer geopend!”

 1. Dit is op van Hamelen herblogd.

  Like

 2. Greengo // juli 31, 2017 om 00:30 //

  Gepubliceerd op 27 jul. 2017
  Sign up for Bill Warner’s newsletter at http://www.politicalislam.com

  It is very difficult to have the right thoughts if you don’t have the right words. Almost all of the words used in talking about Islam are subjective. What do words like moderate Islam and radical Islam actually mean? They are subjective terms. We need to use the objective names that are found in the doctrine of Islam.
  The logic and correct naming must come from Allah and Mohammed, the Koran and the Sunna, the Trilogy. Just as there are two Korans, Meccan and Medinan, there are two kinds of Islam and Muslim. Instead of moderate Islam/Muslim, it is Meccan Islam/Meccan Islam. Instead of radical Islam/Muslim, the correct name is Medinan Islam. Don’t say terrorist, say jihadist.
  Don’t get involved with Islam, the religion, only deal with political Islam, the Islam for Kafirs…

  Like

 3. Elke moslim die daar, om wat voor reden dan ook, doodgaat, is een moslim minder die ons hier kan komen bekeren/onderwerpen/vermoorden. Triest voor de onschuldige kinderen onder hen, maar helaas is het niet anders. Zie 1400 jaar islamitische geschiedenis!

  Liked by 1 persoon

 4. skeeter // juli 31, 2017 om 04:17 //

  Antivenin,
  Het mag van mij veel sneller gaan, niks triest, al die genetische troep bij het afval.
  De goede doelen krijgen van mij dan ook een ruimhartige opgestoken midden vinger.

  Like

 5. Kan mij niet voorstellen dat er veel gestort gaat worden op dat gironummer . Hooguit wat geitenwollensokken naïeve rooie rakkers misschien die nog wat van hun uitkering over hebben.
  Ik zou haast zeggen en ja dat is erg zielig allemaal maar ik noem dit natuurlijke uitdunning en de natuur moet je niet verstoren zeggen ze altijd . Wie zaait zal oogsten zou ik zeggen tegen alle moslims en jullie oogst is anarchie en armoede en het vrije westen zou om alle moslim,landen een muur moeten bouwen waar de natuur zijn werk kan doen.

  Like

 6. Jemen is al 30 jaar een kernland voor wat betreft Nederlandse aandacht in de vorm van ontwikkelingshulp.

  30 jaar. Toen er een paar jaar geleden gekozen werd om op minder landen te richten, van 30 naar 12 meen ik, bleef het buurland van Saoedi-Barbarije, dat minstens zo barbaars is, gewoon op de lijst. Dat het land in 30 jaar Nederlandse hulp geen steek ontwikkeld was, was geen argument.

  Er is zelfs een woord voor de relatie met Jemen; een ‘duurzame ontwikkelingsrelatie’. Nou, we hebben gezien waar dat toe geleid heeft. Van die 12 genoemde landjes zijn er 10 islamitisch en eentje half dacht ik.

  Ontwikkelingshulp gaat niet alleen in een bodemloze put, het is pure islam = sharia = jihad sponsoring.

  Ontwikkelingshulp is collaboratie met de nazislam.

  Like

 7. Het compleet idiote hieraan is dat het rode kruis er verboden is. De hulp gaat dan via de “zusterorganisatie” de rode halve maan, die ook nog eens met de eer strijkt.
  Het rode kruis bestaat uit een stel linkse idioten die het kruis totaal onwaardig zijn.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: