Nieuw

EU koloniseert Afrika: het is eten of gegeten worden

De hernieuwde kolonisatie van Afrika door Duitsland en Frankrijk moet voorkomen dat Europa door Afrika wordt gekoloniseerd. Maar of het succesvol zal zijn in de strijd tegen migratie, is zeer twijfelachtig, schrijft Jelte Wiersma.

De Duitse bondskanselier Angela Merkel wil met een Marshallplan voor Afrika ongecontroleerde emigratie naar Europa stoppen. Haar plan van investeren in veiligheid, bedrijven, goed bestuur en onderwijs komt samen met vooral Franse initiatieven neer op een soort Duits-Franse kolonisatie van Afrika.

Elsevier >>

Elsevier verwart kolonisatie met een potje geldsmijterij. Koloniseren houdt in dat je daar zelf het bestuur overneemt en daar is geen sprake van. Het eerste gaat niet helpen. Het tweede is een van de twee opties die we hebben. De andere is rücksichtlos elk bootje kelderen dat het waagt vanuit Afrika zee te kiezen.

Tot nu toe heeft al onze goeddoenerij daar ons alleen maar ellende bezorgt:

Het enthousiasme onder Afrikanen om te emigreren was al groot en groeit sinds 2007 hard. Betere gezondheidszorg dankzij westerse medische uitvindingen leidt ertoe dat er steeds minder mensen sterven. Intussen is het geboortecijfer in zwart Afrika het hoogste van de wereld. Afrika dreigt door de groeien naar 4 miljard inwoners.

Wat in onderstaande artikel geldt met betrekking tot islam, geldt net zo hard voor Afrika:

Het enige waardoor islam gemoderniseerd geweest is, was het Europese kolonialisme

Doe mee met 8.456 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7433 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on EU koloniseert Afrika: het is eten of gegeten worden

 1. JackvanderVeen // juli 31, 2017 om 10:49 //

  Indien men zijn potentiële vijand sponsort en versterkt keert dat uiteraard uiteindelijk tegen ons.

  Like

 2. Men dient zich eerst af te vragen: “Waar zijn al die honderden miljarden gebleven, die het Westen al sinds begin vijftiger jaren heeft gegeven aan Afrika”.
  Het is een bodemloze put, het enige wat men kan doen is of het Chinese 1 kind systeem of gewoon al die mannen daar steriliseren . Anders is het water naar de zee dragen, en daar hoef je niet voor gestudeerd te hebben.

  Like

 3. Precies, alleen nog containers met anti-conceptiepillen en condooms naar Afrika sturen maar
  beter is nog sterilisatie.
  En weigeren die regeringen daar medewerking dan meteen alle geldelijke ondersteuning stoppen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: