Nieuw

D66, CDA, VVD, CU en SGP vermoorden 100.000 dieren in drie weken tijd

Drie weken geleden stemden in de tweede kamer D66, CDA, VVD, CU en SGP tegen deze PvdD & PVV motie voor meer maatregelen om het aantal stalbranden terug te dringen. Sindsdien stierven 100.000 dieren een gruweldood: 4.000 varkens in Heeswijk-Dinther, 76.000 kippen in Nederweert en gisteravond 20.000 varkens in Erichem. Afschuwelijke cijfers die op wrede wijze aantonen: het actieplan van de overheid van 2011 werkt niet.

Er moeten verscherpte maatregelen komen. Sprinklers, brandmelders en nooduitgangen.

1

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2160 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

2 Comments on D66, CDA, VVD, CU en SGP vermoorden 100.000 dieren in drie weken tijd

  1. Krelis // juli 30, 2017 om 12:15 //

    Wat een lulkoek. Fenixx gaat Geenstijl achterna.

    Like

  2. Het wordt tijd dat ze zelf eens tot hun enkels afbranden. Bij CDA, CU en SGP hoef je zo wie zo niet aan te kloppen voor dieren welzijn. Dat zijn van huis uit al god verkrachters. Voor aan in de kerk maar van naastenliefde naar mens en dier hebben ze nooit gehoord. Ik heb zo wie zo een hekel aan gelovigen. Van welke religie dan ook want het is één hypocriet zooitje. Het draait om macht, geld en legaal verkrachten.
    D’66 en VVD denken enkel aan het geld en goedkoop dumpen van vlees en eieren.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: