Nieuw

‘Australische vrouwen hebben moslims nodig om ze te bevruchten’, zegt halal chef in Facebook rant

Het hoofd van de organisatie die halal-certificaten uitdeelt in Australië heeft gezegd dat “Australische vrouwen moslim mannen nodig hebben om door bevrucht te worden”.

Mohamed Elmouelhy, hoofd van ‘the Halal Certification Authority in Australia’, schreef op zijn Facebook pagina dat Australische vrouwen moslim mannen nodig hebben omdat blanke mannen in het land een uitstervend ras zijn.

Australische vrouwen hebben ons nodig om ze te bevruchten en en om ze te omringen met moslimbaby’s, terwijl hun bierdrinkende, sigarettenrokende en drugs injecterende mannen alleen maar kunnen dromen van waar moslim mannen toe in staat zijn“, schreef hij op zijn Facebook.

Hij voegde daar aan toe dat moslims “de plicht hebben om jullie Australische vrouwen gelukkig te maken“.

Elmouelhy besloot met dat het witte ras in het land ‘over veertig jaar uitgestorven zal zijn‘ als Australië ‘overgelaten wordt aan de schijnheiligen‘.

Hij adviseerde Australische mannen ‘om vast een plekje uit te zoeken op de lokale begraafplaats‘ en ‘om zelfmoord te plegen als ze het zich kunnen veroorloven‘.

Het originele commentaar lijkt verwijderd te zijn, maar screenshots en meerdere nieuwsberichten veroorzaakten een golf van woede.

 

RT >>

Over halal-certificering in Australië:

MONEY FOR NOTHING …halal certification in Australia (Part 6)

Doe mee met 8.338 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7127 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

9 Comments on ‘Australische vrouwen hebben moslims nodig om ze te bevruchten’, zegt halal chef in Facebook rant

 1. JackvanderVeen // juli 29, 2017 om 03:46 //

  Verdorie, in Turkije klagen vrouwen steen en been over de prestaties van de turkse (moslim)man. Die schijnt reeds uitgerancheerd te raken tussen de 40-45jaar.
  Telkens weer mag ik mij tegoed doen aan hun vrouwen die thuis eindeloos tekort komen.

  De moslims, het ras dat zich kapot rookt en regionaal kapot zuipt.
  Die dikkop zit er vies naast. Geen hond die verlegen zit om gedekt te worden door een ongeschoren monster met bruine tanden en de stank van weken zweet.

  Like

 2. skeeter // juli 29, 2017 om 04:38 //

  Australische vrouwen zullen gelukkig worden door zo ’n stinkdier. Geen hond die dat gelooft, sterker nog, honden moeten moslims ook niet.

  Liked by 1 persoon

 3. Nog erger is dat deze arrogante woestijnrat,placht voor vrouwen te denken,dat velen dat best zelf kunnen,is in dat hersenloze brein zeker nooit opgekomen,als spermaspuiter,verwacht dit konijn kennelijk,dat vrouwen alleen belust zijn op dat zaad,nooit van soulmates gehoord natuurlijk of van klikken,nee vrouwen zijn voor hem alleen maar een lustobject,een akker waarop hij zijn vuiligheid kan strooien.Nou in Barendrecht,hadden ze daar een dokter Karbaat voor,oftewel een spermabank met zijn zaad. Al was dit in 1994 al jaren bekend,maar de politie deed er gewoon niets aan,hij was ervoor bij het Zuiderziekenhuis ontslagen en kon toen in het Albert Schweitzerziekenhuis in Dordrecht gewoon weer verder gaan.Wat een kapsones voor zo’n imbeciel,kan beter naar Allah gaan met zijn zaad.

  Like

 4. Een turk is rond zijn 40ste al impotent van de suiker, die hij heeft.
  Dat zal bij het geitenvolk niet veel anders zijn.

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel // juli 29, 2017 om 23:26 //

  Onwaarschijnlijk zoveel arrogantie. En alles gebaseerd op lucht. Hij kan zo bij D66…. !

  Like

 6. Welkom naar Nederland sharia rechtspraak.

  Like

 7. Hitler and the Grand Mufti of Jerusalem

  Like

 8. Dit verhaal over de vruchtbaarheid is een verzinsel om inderdaad blanke mannen te demoraliseren en kan zo uit de koker komen van een door soros gelinkte onderzoeksgroep.
  Die verhalen komen wel heel toevallig naar boven in een tijd dat steeds meer Westerlingen scheit-ziek zijn van die zwarte racisten, moslimfascisten en verknipte linkse en zieke oikofoben! Verder is het bijna lachwekkend om over bigots te spreken, terwijl de retoriek van dat moslimVarken juist boekdelen spreekt in alle vormen en varianten van bigotry. .

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: