Nieuw

Anger as members of Rochdale grooming gang get legal aid to fight deportation… after already receiving £1m to unsuccessfully defend their criminal charges

 • They paedophiles preyed on girls as young as 13 during a sickening operation
 • Shabir Ahmed, Abdul Aziz, Adil Khan and Abdul Rauf are fighting deportation
 • They have received close to a million pounds after getting the same for their trial
 • By contrast Charlie Gard’s parents were denied aid to fight to keep their son alive

Gerelateerde afbeeldingMembers of an Asian grooming gang are being given legal aid to fight deportation – after it emerged they have already received more than a £1million to unsuccessfully defend criminal charges.

There was outrage last night as it was revealed the paedophiles – who preyed on girls as young as 13 – are getting more taxpayers’ money to battle moves to strip them of their British passports and send them back to Pakistan.

The case is particularly sickening because, despite the depraved nature of their crimes, the men are trying to exploit Article 8 of the European Convention on Human Rights – which safeguards the right to family life.

The fourwho raped, abused and tormented young girls – claim booting them out of the country will harm their families

readmore>>
dailymail
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 8.344 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1460 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

4 Comments on Anger as members of Rochdale grooming gang get legal aid to fight deportation… after already receiving £1m to unsuccessfully defend their criminal charges

 1. Je kan het woord Asian door moslim vervangen het is een media linkse politieke corecte term die gebruikt wordt om moslims en de islam te verdedigen en de daden en aandacht af te wenden naar aziatische mensen .
  Het is een moslim grooming gang geen aziatische en het heeft alles met islam te maken .

  Liked by 1 persoon

 2. Greengo // juli 29, 2017 om 14:03 //

  Dank u hslot4 voor deze correctie !!!!!!!!!!!

  Asian ff doorstrepen en de correctie toepassen, ben ik absoluut voor. E.e.a. houdt een verwrongen en verkeerd beeld in tact. Daar moeten we vanaf. Net als van deze mohammedaanse sekteleden. Helaas is het vanuit ‘de Elite der Nazi’s’ bepaald dat het kapitaal kapot moet om de ingezette depopulatie gestalte te geven en de mensheid tot slaven te dwingen. Hiervoor is alles geoorloofd. De Nazi Clan ejaculeert en lacht of wellicht wel andersom. Hoe constructief zijn de haatkazernes/moskeeën waar al dit soort zogenaamde gaten in het net worden doorplozen en worden bestudeerd om er GE- / MISBRUIK van te maken ten dienste van een tegengestelde ideologie. We zullen én we moeten STUK. De ‘Elite’ heeft hiervoor een reeks aan tools. Dat deel van de ‘mensen’wereld is pervers ingesteld (DNA en hadden nimmer het levenslicht moeten zien).

  Liked by 1 persoon

 3. skeeter // juli 30, 2017 om 03:30 //

  lijkt me beter lead aid te geven ipv legal aid.

  Liked by 1 persoon

 4. KrPaak is de benaming die correct is.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. De burgemeester van Rochdale, waar Pakistanen tientallen meisjes verkrachtten, hijst de Pakistaanse vlag

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: