Nieuw

Vrijdaggebed – Californische imam roept op tot de vernietiging van de Joden.

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7440 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

7 Comments on Vrijdaggebed – Californische imam roept op tot de vernietiging van de Joden.

 1. skeeter // juli 28, 2017 om 23:50 //

  Heb het al vaker gezegd, imams zijn de wortels van het kwaad en met zulke uitspraken zouden ze vogelvrij verklaard moeten worden. enige goeie imam is een dooie imam.

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // juli 29, 2017 om 00:38 //

  Gaan die grenzen toch nog te laat dicht. Met z’n Al Aqsa, lelijke stinkgriezel. Wel grappig om te horen dat ze ook daar hun accent niet af kunnen leren 😀

  Like

 3. Woudstra // juli 29, 2017 om 11:49 //

  Ook dit is weer een eenling en Fenixx generaliseert en dat is nooit goed

  Like

 4. Wat een (gevaarlijke) idioot , die gelooft dat de bomen en de stenen hen zullen vertellen waar de Joden zullen zitten.
  Daarnaast staat ie te janken dat zijn voddekoppen die verdomde moskee zouden mogen bevrijden van het Joods gespuis .(religie van de vrede???)
  Jeruzalem is altijd Joods geweest , die pipo’s hebben er ooit hun moskee op neergepoot ,origineel is het gebouw gemaakt in de tijd van koning Solomon en hebben de Tempeliers het gebruikt als hun hoofdkwartier in hun strijd tegen die voddekoppen……
  Het wordt tijd dat die haatbaard eens zijn geschiedenis deftig bekijkt in plaats van te staan roepen als een kip zonder kop …..
  Hij wil net als al die andere voddekoppen doen uitschijnen dat de moslims betere wezens zijn dan niet moslims ,zeg maar het arabisch herrenvolk, Jacques de Molay zal zich draaien in zijn graf als hij dit hoort……en al de andere tempeliers die hun leven hebben gegeven voor Jeruzalem en het heilig land……al hun inspanningen worden tegenwoordig teniet gedaan .
  Vergeet ook niet dat telkens je een croissant eet je een overwinnings gebak eet ,toen op 11 september 1683 zijn de Turken (moslimleger) verslagen bij Wenen , niet in het minst door de inspanning van de Polen , en laat nu juist de Polen het volk zijn die er zeer hard tegen is om moslims toe te laten op hun grondgebied………….

  Like

 5. Greengo // juli 29, 2017 om 17:08 //

  N.a.v. bovenstaande post van Jan ben ik direct croissantjes gaan inslaan. Niet dat we de oorlog die reeds begonnen is en in de tijd slechts zichtbaarder zal zijn, maar om te vieren dat we gaan overwinnen. Of … is dit ijdele hoop misschien? Hoe dan ook die croissantjesinfo vind ik leuk en de croissant smaakt me goed. Had het bij de aankoop niet eens in de gaten, maar toen ik een flinke beet nam, bleek ze gevuld met kaas en ham. (H)eerlijk. 😉

  Like

 6. Greengo // juli 29, 2017 om 17:09 //

  N.B. Polen zal overwinnen! Dus dat heerlijke croissantje is zo wie zo inherent aan overwinningsgebak.

  Like

 7. Waarom is deze fascist nog niet uitgeschakeld?.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: