Nieuw

Recht & Onrecht

Stel je heet Muhammed, je bent 21 jaar, je hebt geen rijbewijs maar hebt al 7 keer een rijverbod opgelegd gekregen door de rechtbank ?!?

Vreemd hè ? Het wordt nog veel vreemder, ‘onze’ Muhammed reed ondanks 7 rijverboden met een onverzekerde BMW type 5 GT met 85 km. per uur binnen de bebouwde kom een meisje dood en ontvluchtte vervolgens de plek des onheils. Ja laat het even goed bij u doordringen; geen rijbewijs, al 7 keer veroordeeld, een onverzekerde BMW, 85 km. binnen de bebouwde kom. En dan dus een 12 jarig meisje doodrijden en doorrijden !

girl-14301_640

Gelukkig werd het stuk verdriet gepakt en voor de rechter gebracht en deze rechter veroordeelde hem ‘begin dit jaar’ (januari of februari neem ik aan) tot vijf jaar gevangenisstraf. Dan kom je er naar mijn mening nog heel genadig vanaf.

Wie schetst echter mijn (en uw) verbazing; De man werd begin dit jaar tot vijf jaar celstraf veroordeeld, maar is nu vrijgelaten omdat hij een oogziekte heeft.

Ja nu bent u waarschijnlijk net als ik sprakeloos.

Terecht want dit is niet uit te leggen. Dit heeft niet langer met Recht & Onrecht te maken, dit is dermate stompzinnig dat woorden tekort schieten. Zeker, als de kwal een oogziekte heeft dan dient hij daarvoor behandeld te worden maar om hem vanwege die behandeling vrij te laten gaat alle perken te buiten. Waarom niet met handboeien en bewaking naar de specialist en de behandeling? Desnoods regel je dat hij buiten de reguliere behandeltijden langskomt.                         Maar Je Laat Hem Niet Vrij punt

Onder geen beding. Dan is het eind zoek. Dan schiet je te kort in het beschermen van de maatschappij. Dan ben je gespeend van elk gevoel voor realiteit. Dan ben je vergaand incompetent. Dan… nou ja zo kun je nog wel even doorgaan. In gewoon Nederlands; dan ben je als rechter het doodschoppen niet waard.

http://www.ad.nl/buitenland/doodrijder-belgische-merel-12-vrijgelaten-vanwege-oogziekte~acc6b03e/

 

Doe mee met 8.464 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Tijl Uylenspiegel (501 Articles)
Tijl denkt altijd eerst goed na voor hij iets stoms zegt.

13 Comments on Recht & Onrecht

 1. Daarnaast, als hij nu weer in een auto mocht stappen ziet hij niks meer. Nog gevaarlijker me dunkt…

  Like

 2. Dit is niet zozeer stompzinnig, maar juist een BEWUSTE STRATEGIE!!!
  Die tering-lui worden gewoon van hoog (als ze daar al zitten) tot laag (waar ze horen) beschermd namelijk. We moeten ons focussen op wie daartoe opdracht GEEFT!?

  Like

 3. Deze rechter kun je gewoon beschouwen als een landverrader. Punt!

  Like

 4. sudare // juli 28, 2017 om 13:44 //

  Was de rechter soms weer een “het” (m/v) van D(om)666?

  Like

 5. Gelijk weer opsluiten .

  Like

 6. ongesgoolde // juli 28, 2017 om 14:17 //

  Laat deze maar even indalen:
  Dit is een verkapte vorm van djizja.

  Like

 7. JackvanderVeen // juli 28, 2017 om 15:44 //

  In plat nederlands zal je in dezer bedoelen:”dan ben je het doodschoppen wel waard!” Er kan niet snel genoeg mee begonnen worden.

  Like

 8. JackvanderVeen // juli 28, 2017 om 15:48 //

  De oplossing: we slaan hem zijn ogen uit zijn oogkassen, gooien die op de barbeque(om bacteriën en virussen te doden), naaien zijn oogleden aan elkaar. En zetten hem terug in zijn hok.
  Hij zal dan nimmer meer autorijden,
  Hij is direct van zijn oogziekte verlosten last but not least
  De maatschappij is van hem af!
  België is al net zo ver in het moeras gezonken als Nederland.

  Liked by 1 persoon

 9. Tijl Uylenspiegel // juli 28, 2017 om 23:27 //

  Oh die kende ik nog niet trebor. Ja die rechter is zo mogelijk nog een stapje verder van het padje, daar helpt geen psychiater meer voor. Net zo min trouwens als de man van het Openbaar Ministerie. En over autorijden, ik geloof dat de meesten wel met me eens zullen zijn dat je rijbewijs niet betekent dat je auto kunt rijden, dat komt pas met de jaren. Ook ik heb in mijn jonge jaren leergeld moeten betalen, dat is de hopeloze zelfoverschatting van de jeugd. Na jaren kom je erachter dat hardrijden geen kunst is, dat is puur een kwestie van je gaspedaal indrukken, goed rijden betekent ook dat je hem (en anderen) heel houd.

  Like

 10. Cristobal Varesa // juli 29, 2017 om 01:29 //

  Extra bonus: de Mohameddaan is kwestie is 4 maanden geleden al vrijgelaten… http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/3217396/2017/07/26/Doodrijder-Merel-De-Prins-al-viertal-maanden-vrij-Maar-het-is-voorlopige-maatregel.dhtml. Hij heeft dus amper een maand in de gevangenis gezeten. Zo lang duurde het om één of andere corrupte arts om te kopen om een rapport te schrijven over die (ingebeelde) oogziekte. Hij kan nu trouwens voor de rest van z’n leven gaan genieten van z’n uitkering als arbeidsongeschikte.

  Liked by 2 people

 11. Greengo // juli 30, 2017 om 15:23 //

  Wij hebben GEEN vertrouwen meer in ‘ons’ RECHTSYSTEEM: (en het tussentijds opgenomen Art. 120)

  Like

 12. De rechtbanken zijn voor het overgrote deel bevolkt met linkse globalistische D66 rechters en
  voor dat soort rechters zijn moslims heilig..
  Wat die drecksäcke ook doen…overvallen plegen, verkrachten, moorden, het maakt niks uit
  want ze zijn nu eenmaal heilig verklaard.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: