Nieuw

Liverpool – racistische moslimbende gearresteerd omdat ze willekeurige blanke niet-moslims aanvielen

Drie moslim ‘jongeren’ zijn in het cachot gegooid voor een serie brute onuitgelokte aanvallen vorig jaar in Liverpool tegen willekeurige voorbijgangers met als enige reden dat deze blank waren en niet-moslim.

Amin Mohmed, Mohammed Patel and Faruq Patel startten hun racistische geweldscampagne vorig jaar in maart 2016 in het centrum van Liverpool en joegen willekeurige voorbijgangers schrik aan – van wie één dacht dat de uit Bolton afkomstige moslims ISIS terroristen waren, volgens the Liverpool Echo.

Dronken, vielen de moslims eerst drie mannen aan, voordat de 24-jarige Mohmed en de 20-jarige Mohammed zich op Gary Bohanna storten toen die toegaf een Christen te zijn.

Toen hij gevraagd werd wat hij was, was het slachtoffer eerst verbaasd, totdat een van hen zei: “Ik ben moslim, wat ben jij?”, waarop hij antwoordde dat hij Christen was.

“Waarom ben je geen moslim?”, schreeuwde Bohanna’s  aanvaller, voordat hij hem twee vuistslagen gaf waardoor zijn bril brak en hij een snee boven zijn linkeroog opliep.

Daarna viel de jihadclub raadslid Paul Lynch uit St Helens aan, die met een ziekmakend harde stoot tegen de grond geslagen werd door Mohmed, zo hard dat die gehoord kon worden op de opnames die de lachende Faruq Patel aan het maken was.

Aanklager Paul Treble zegt dat de islamitische voorbijganger Edris Nosrati getuige was van de aanval op de man rond 03.30 ’s nachts: “Hij maakte zich zorgen omdat hij dacht dat er racistische taal gebezigd werd over moslims en christenen.”

“Een van hen kwam daarop op Mr Nosrati af en vroeg hem of hij moslim was?” Mr Nosrati bevestigde dat hij moslim is, en toen vroeg de man, “zeg me wat het moslimwoord is?”

De aanklager zegt de Mr Nosrati daarop antwoordde met de bekende mohammedaanse zinsnede: “Er is geen god dan allah en Mohammed is zijn profeet.”

Mr Treble zegt: “Het is een zin die vaak in verband wordt gebracht met ISIS.”

Mr Nosrati werd daarop verteld dat hij door mocht lopen, maar toen hij ze probeerde te stoppen om de andere man af te tuigen werd hem verteld dat hij er niks mee te maken had.

Faruq vluchtte toen Mr Nosrati de politie belde, maar de getuige zette de achtervolging in en wist hem vast te houden tot de politie op kwam dagen.

Toen Mohammed gearresteerd werd schoot hij in de islamitische ontkenningskramp en beweerde dat de andere mannen hem racistische bejegend hadden, later gaf hij toch toe dat ze de mannen aangevallen hadden omdat ze blank en niet moslim waren.

Volgens de Liverpool Echo moest Mohmed huilie huilie doen toen hij 42 weken gevangenisstraf opgelegd kreeg. Mohammed en Faruq kregen 42 en 18 weken onder het minderjarigen strafrecht.

Bron:

http://www.breitbart.com/london/2017/07/27/muslim-youths-attack-white-non-muslim/

http://www.liverpoolecho.co.uk/news/liverpool-news/muslim-gang-rampaged-through-liverpool-13392480

Doe mee met 8.344 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7177 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Liverpool – racistische moslimbende gearresteerd omdat ze willekeurige blanke niet-moslims aanvielen

 1. Onbegrijpelijk waarom we dit soort van ziek gestoord moslim tuig niet gewoon ter plekke executeren en daar verder nog een cent kosten insteken door ze in de bak te stoppen.
  Die gekken denken toch dat er 70 maagden op ze wachten daarboven dus die vinden het ook best.

  Like

 2. skeeter // juli 28, 2017 om 23:29 //

  goof, het zal vast niet lang meer duren voordat er dooie mislims vallen doordat ze de verkeerde blanke tegen kwamen.

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // juli 28, 2017 om 23:40 //

  Zo jammer dat zulk soort gajes nooit eens de verkeerde tegenkomen, eentje die ze zoveel slaag geeft dat ze het lekker gaan vinden. In mijn “karatetijd” heb ik echt een aantal keer jongens of mannen gezien waarvan je aan het uiterlijk niet kon vermoeden dat ze goedgetrainde vechtsporters waren. De eigenaar van de sportschool waar ik destijds trainde was 6e dan jiu-jitsu, zwarte band shotokan kararte en zwarte band judo en dat zag je er aan de buitenkant niet vanaf, het was ook geen man waar je makkelijk ruzie mee kreeg maar ik denk dat je medelijden moet hebben bij de eerste de beste die probeert hem een klap te geven.

  Like

 4. sudare // juli 29, 2017 om 09:52 //

  En daarom wil Great Brittain weer baas zijn over zijn/haar eigen grenzen. Zouden wij ook moeten willen, maar met D(octrine)666 gaat dat niet lukken helaas

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: