Nieuw

Conservatieve Iraanse tv-ster blijkt op vakantie niet zo streng

Een biertje drinken op je vakantie met je haar in een staartje. Moet kunnen, denk je misschien. Maar kan dat ook als je Azadeh Namdari bent, een populaire televisiester in Iran die de strenge Iraanse kledingvoorschriften predikt?

Deze vraag houdt de online gemoederen flink bezig. De presentatrice – bekend van haar ultraconservatieve denkbeelden – werd op haar vakantie in Zwitserland gefotografeerd: de haren onbedekt en een biertje in de hand.

De meeste reacties gaan niet zozeer over haar onbedekte hoofd, zonder chador (een lichaamsbedekkend gewaad) of het biertje. Ze wordt vooral beschuldigd van hypocrisie.

NOS >>

Doe mee met 8.464 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7438 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Conservatieve Iraanse tv-ster blijkt op vakantie niet zo streng

 1. Een groot toneelstuk. Aan de andere kant moet je wel meedoen om te voorkomen dat je een bad met zuur ingekieperd wordt. Ik ben ze in een vorig leven tegen gekomen in de bar op de bovenste verdieping van Howard Hotel aan de Theems. Was nog tijdens de drooglegging toen er ’s avonds en tussen de middag, dacht ik, geen drank mocht worden geschonken. Alleen door een kleine juridische truc met een kom niet te vreten meuk die je zelf moest pakken en die al op je rekening stond kon je wat ‘bij de maaltijd’ drinken. Half Afrika dat daar te zuipen. Allemaal lui die Your Highness werden genoermd met beveiliging. Met vaten tegelijk werd de Glennfiddich naar binnen gespoeld. ’s Morgens checkten ze uit, nog waggelend van de drank, voorafgegaan door honderden vrouwen in volle boerkabepakking, die sjouwden met de koffers. Maar ja, meiden hoefden niet te klagen, die hadden bij Harrods voor een paar miljard glittertjes uit mogen zoeken. Allemaal betaald door ontwikkelingsgeld. Een van die knakkers vroeg nog om jullie te bedanken.

  Liked by 1 persoon

 2. Mama Lisa // juli 28, 2017 om 13:29 //

  De moslim(a) hypocrasie ten top.

  Like

 3. Marcel Van Doorn // juli 29, 2017 om 10:44 //

  Einde jaren 90 (voor 9/11) was ik een paar keer in Saoudi-Arabie, niet ver van waar je via een brug over kunt steken naar Bahgrein, waar alcohol legaal is en er hoeren zijn bij de vleet. Op de vrijdag stromen de Arabieren naar de overkant en zuipen zich een ongeluk, en zigzaggen in hun Ferraries en Duitse SUV s’avonds weer naar huis om met hun haatboek te lopen preken. Wat een hyprocrieten.

  Like

 4. Jaren heb in zaken gedaan in Turkije en vele malen heb ik gasten ontvangen die zg. handel kwamen doen in ons landje . Zo gauw het vliegtuig opsteeg uit Istanboel waren het een stel gore viespeuken die alles wat los en vast zat probeerde te neuken en zopen als een idioot .
  Maakt mij niet uit hoor want ik kon daarna alles aan ze verkopen als ze hier een mooie tijd hadden gehad . Was ik bij hun te gast dan waren ze weer hele fanatieke moslims en werd er weer 5 x per dag richting Mekka gebeden en waren het weer geheel onthouders . Als er een hypocriet geloof is dan is het wel het moslim geloof is mijn bescheiden vaststelling en ervaringen met moslims .

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: