Nieuw

Brussel-EU: corrupte politici, geldmachine voor de rijken, geen functionerende democratie, taal- en cultuur-barrières, naast sappelende ook misdadige migranten, terreurdreiging, thuis een pistool en een stalen deur en op straat militairen

Soms vind je een stuk achter een betaalmuur zo belangrijk dat je een boete riskeert en het tóch integraal overneemt. In Elsevier schrijft Jelte Wiersma op 26 juli onder de titel “Verdeeld Brussel: een kijkje in mogelijke toekomst Europa”.

Hier is het stuk:

De eurocraten van het machtige directoraat-generaal Concurrentie kijken vanuit hun glazen toren letterlijk neer op Aziatisch en Afrikaans Brussel.

Bange eurocraten, Jihadisten, sappelende immigranten, een niet-functionerende democratie, overal militairen en politie, en een jonge multiculturele bevolking. Het hedendaagse Brussel geeft een kijkje in de mogelijke toekomst van Europa. Niemand schrijft met zo veel liefde over Brussel als Geert van Istendael (70). Maar onder druk van zijn vrouw verhuist hij naar een dorpje in het groen bij Leuven. Zo verlaat zelfs Brussels grootste fan dit kijkje in de toekomst. Want meer dan enig andere Europese stad geeft Brussel een beeld van hoe Europa er over enkele decennia kan uitzien. Een multicultureel niemandsland zonder gevoel van eenheid en zonder functionerend democratisch debat, geleid door corrupte en cynische technocraten die zich verstoppen.

Martien Pennings >>

was zo vriendelijk het hele stuk te ‘lenen’, zodat we het allemaal kunnen lezen nu, mocht er een boete volgen dan helpen we graag even crowd-funden 😉

Doe mee met 8.469 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7465 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Brussel-EU: corrupte politici, geldmachine voor de rijken, geen functionerende democratie, taal- en cultuur-barrières, naast sappelende ook misdadige migranten, terreurdreiging, thuis een pistool en een stalen deur en op straat militairen

 1. Gerrit Tienkamp // juli 28, 2017 om 01:45 //

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE (on WP) herblogd.

  Like

 2. Zo nu en dan ga ik even buurten bij Martien en las dit belangrijke
  artikel een paar dagen eerder.
  Bedankt Fub, voor plaatsing hier.
  Ik zal ’t niet op mijn fb zetten, censuur e.d., maar heb ’t stuk wel opgeslagen.

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // juli 29, 2017 om 13:56 //

  Ontzettend knap geschreven. De realiteit zoals die zich in vele grote steden afspeelt. Als ik als Randstedeling het weleens aan mijn familie in Zeeland vertel kunnen die zich er niks bij voorstellen en reageren ze met ongeloof. Het enige waar zij ‘last’ van hebben zijn de talrijke Duitse toeristen. Het is als een zich uitspreidende olievlek, overal waar de migranten komen verdwijnen de autochtonen en met het verschijnen van allochtonen stijgt de criminaliteit en de uitkeringsafhankelijkheid.
  Het is zo nu en dan om hopeloos van te worden, de politieke elite die er verantwoordelijk voor is ziet het niet of wil het niet zien. Ze houden krampachtig vast aan de utopie van de multiculturaliteit. Vraag aan een politiek kopstuk hoeveel allochtonen er bij hem over de vloer komen en het antwoord is nul. Hij kent wel allochtonen, de hoogopgeleide die een excuus baantje in de politiek hebben weten te bemachtigen, backbenchers meestal. “Sympathieke lui” in zijn ogen, logisch natuurlijk want die eten aan welke kant hun brood besmeerd wordt.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: