Nieuw

VIDEO: Gewapende man bedreigt Nederland: ‘Ik word jullie Osama Bin Laden’

Sait Cinar, de Nederlands Turk die eerder in opspraak kwam omdat hij Geert Wilders bedreigde terwijl hij met een AK47 in de lucht schoot, zegt in een YouTube-video dat hij iedereen in Nederland gaat afslachten als Erdogan hem een seintje geeft. “Dan maak ik jullie allemaal met plezier af”, aldus Cinar.

 • Sait Cinar heeft een boodschap voor Geert Wilders

Cinar is boos op de Nederlandse overheid omdat er een website van hem is gesloten waar hij nep-kleding verkocht, meldt Turks.nl. Hij werd eerder veroordeeld voor twee jaar gevangenisstraf wegens belastingontduiking met zijn bedrijf altijdgeslaagd.nl, een bedrijf waarbij je gegarandeerd je theorie-rijexamen haalt. Hij is toen gevlucht naar Turkije.

‘Ik word jullie Osama Bin Laden’

 • Sait Cinar van Altijdgeslaagd.nl heeft weer een heftige boodschap voor de overheid

“De overheid gunt geen enkele buitenlander iets. Je moet hier homo zijn en je bek houden”, zegt Cinar in de video. “Maar wacht maar. Ik zeg niets, maar het gaat komen. Het gaat komen”, zegt hij op een bedreigende toon…

readmore>>
wnl
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 7.626 andere volgers

About Zeepertje (1196 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

3 Comments on VIDEO: Gewapende man bedreigt Nederland: ‘Ik word jullie Osama Bin Laden’

 1. JackvanderVeen // juli 27, 2017 om 22:10 //

  Ook maar op halal wijze een kopje kleiner maken (maar dan wel met eenvrij bot mes).

  Liked by 1 persoon

 2. Misschien kan iemand ‘m ff bijspijkeren mbt de ‘gemoedstoestand’ heden ten dage van Osama Bin Laden.
  Dank u.

  Liked by 1 persoon

 3. Deze man is helemaal doorgedraaid hij zit hier zijn eigen leven helemaal te verpesten
  Hij had het prima voorelkaar en kijk nu

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: