Nieuw

Surinaamse moslims met Nederlandse nationaliteit wilden aanslag plegen op Amerikaanse ambassade

De twee verdachten die zondag in Suriname zijn gearresteerd op verdenking van terroristische activiteiten, blijken slagers te zijn. Ze zijn broers en werken beiden in de islamitische slagerij van hun vader in het centrum van Paramaribo. Zij zouden het op de Amerikaanse ambassade in die stad voorzien hebben. Ze hebben de Nederlandse nationaliteit en zijn moslim. Dit blijkt uit verschillende berichten in de Surinaamse media.

Het ministerie van Justitie en Politie heeft de identiteit van de arrestanten nog niet bevestigd. Na de verklaring van afgelopen dinsdag over de aanhoudingen is geen nieuwe informatie verstrekt. Waarnemend minister van Justitie en Politie Ferdinand Welzijn heeft woensdag tegen het ANP gezegd dat de autoriteiten bewust terughoudend zijn.

Volgens de lokale krant de Ware Tijd is een vrouwelijke verdachte woensdag weer vrijgelaten. Zij is de dochter van parlementariër Ronnie Brunswijk en zou een relatie hebben met een van de opgepakte broers. Zij is zelf ook moslima.

ANP/TPO >>

Doe mee met 7.623 andere volgers

About Fubar (5041 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Surinaamse moslims met Nederlandse nationaliteit wilden aanslag plegen op Amerikaanse ambassade

  1. Alphons Mantel // juli 27, 2017 om 20:05 //

    de godsdienst van de vrede is voortdurend gewelddadig

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: