Nieuw

Surinaamse moslims met Nederlandse nationaliteit wilden aanslag plegen op Amerikaanse ambassade

De twee verdachten die zondag in Suriname zijn gearresteerd op verdenking van terroristische activiteiten, blijken slagers te zijn. Ze zijn broers en werken beiden in de islamitische slagerij van hun vader in het centrum van Paramaribo. Zij zouden het op de Amerikaanse ambassade in die stad voorzien hebben. Ze hebben de Nederlandse nationaliteit en zijn moslim. Dit blijkt uit verschillende berichten in de Surinaamse media.

Het ministerie van Justitie en Politie heeft de identiteit van de arrestanten nog niet bevestigd. Na de verklaring van afgelopen dinsdag over de aanhoudingen is geen nieuwe informatie verstrekt. Waarnemend minister van Justitie en Politie Ferdinand Welzijn heeft woensdag tegen het ANP gezegd dat de autoriteiten bewust terughoudend zijn.

Volgens de lokale krant de Ware Tijd is een vrouwelijke verdachte woensdag weer vrijgelaten. Zij is de dochter van parlementariër Ronnie Brunswijk en zou een relatie hebben met een van de opgepakte broers. Zij is zelf ook moslima.

ANP/TPO >>

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7440 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Surinaamse moslims met Nederlandse nationaliteit wilden aanslag plegen op Amerikaanse ambassade

  1. Alphons Mantel // juli 27, 2017 om 20:05 //

    de godsdienst van de vrede is voortdurend gewelddadig

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: