Nieuw

Mijn periode op de islamitische school, 25 jaar geleden

Sinds een tijdje ‘zit’ ik op Twitter en daar liet ik me ontvallen, dat ik 25 jaar geleden op een islamitische school heb gewerkt en sindsdien volledig anti-islam ben.

Medetwitteraars vroegen mij, een tipje van de (islamitische) sluier op te lichten.

Omdat zulks niet kan op een medium als twitter, besloot ik mijn memoires op te schrijven. Dit was ik al zolang van plan maar het kwam er nooit van wegens tijdgebrek door een baan in het onderwijs. Een kleine twee jaar geleden ben ik eruit gestapt met een regeling voor oudere leerkrachten, die niet meer matchen met het onderwijs. Mijn beste beslissing ooit! Wel heb ik sollicitatieplicht maar dat neem ik voor lief. En wie weet… ligt er wel weer een leuke baan in ’t verschiet.

Hier mijn verhaal.

Eind 1989 ging ik als herintreder aan het werk in het basisonderwijs. De kinderen waren inmiddels wat groter maar het belangrijkste was wel, dat er wat geld in het laatje zou komen. Steevast hielden we aan het eind van het salaris, een stuk maand over! Een vaste baan zat er in die tijd nog niet in maar als invalster was ik verzekerd van regelmatige vervangingen, zowel korte als lange. Na een tijd heb je dan recht op ww en die vroeg ik dus aan voor die periodes, dat ik niet werkte, bv de vakanties. Als invalster, werden die nl. niet doorbetaald.

Kennismaking.

Op een gegeven moment werd ik telefonisch benaderd door de directeur van een  islamitische school.

Annie Wijs >>

h/t Harm Beertema

Doe mee met 7.560 andere volgers

About Fubar (4785 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Mijn periode op de islamitische school, 25 jaar geleden

  1. Willem // juli 28, 2017 om 01:00 //

    Annie Wijs, het is triest, diep triest, maar het geldt voor heel Europa. Op een gegeven moment kan het niet zo verder gaan. Hopelijk wordt iedere niet moslim taqiyya bewust en gaat het tij keren. Ik kan niet wachten.

    Like

  2. skeeter // juli 28, 2017 om 17:09 //

    Snap 1 ding niet, nergens een indicatie dat ze aan de alarm bellen heeft getrokken.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: