Nieuw

Jan Roos over het Amsterdamse genderneutrale Eunuchenbeleid

Doe mee met 8.344 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7177 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Jan Roos over het Amsterdamse genderneutrale Eunuchenbeleid

 1. Onderdrukking door een minderheid. Hoe gemakkelijk zijn de gojim te mindfucken. Het komt allemaal voort uit het cultureel-marxisme. Over dit marxisme zei rabbi Stephen Wise dat het gelijk staat aan het judaïsme. Het is allemaal gericht op het vernietigen van de nucleus van de samenleving: het gezin. Met dit gezin komt voortplanting en de instandhouding van het blanke ras. Dat is een gruwel in de ogen van atheïstische zionisten – niet de doorsnee joodse man en vrouw in de straat, maar de top, de kop van de slang – die de gojim beschouwen als beesten zoals in hun Talmud en Mishna te lezen valt. Het moet maar eens gezegd. Ik ken ze vanuit mijn geboortelijn. Het is een virus, een ziekteverwekker, een bloedzuiger, een kankergezwel dat niet wordt onderkend en daardoor leidt tot een definitieve dood van de gastheer, of moet ik zeggen: gast, aangezien ‘heer’ of ‘vrouw’ niet politiek correct is? God nog aan toe. Awake the fuck voor het te laat is. שָׁלוֹם

  Like

 2. Nu ook de NS. Het verspreidt zich als gangreen, als kanker. Hoe spreek ik dus de conducteur of conductrice in de trein of op het station aan: ‘Goedemorgen mens, kunt u mij zeggen hoe laat de trein naar – zullen we zeggen: Amsterdam – vertrekt?’ Seriously!???

  Like

 3. Dit wordt namelijk ook zeer vakkundig overal weggelaten uit het verhaal en kan niet genoeg benoemd worden!!
  Het is inderdaad Cultureel MARXISME en FRANKFURTERSCHULE!!
  Verspreid dit en cultiveer en verklaar de echte kwaadaardige reden uit die deze cirkels van moslimapologeten!!

  Like

 4. Ze zijn zich zeer agressief aan het roeren, want ze weten (marxisten) dat hun volksverraderlijke ondermijnende spel op de korte termijn aan het kantelen, zo niet bestreden gaat worden, vandaar Trump zijn ban voor deze lui in het leger.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: