Nieuw

EU vordert 22.000 woningen om vluchtelingen te huisvesten

Eerst jaag je Griekenland over het randje van faillissement, zodat de economie er de eerste decennia er gegarandeerd niet meer bovenop komt, waardoor de bevolking wegtrekt om voor minimumlonen Duitse autofabrieken te bemannen. Dan start je een oorlog bij de buren om mohammedanen richting Europa te dirigeren en koop je de Griekse huizen op om die mohammedanen te huisvesten. Briljant als je plan was om land voor land aan je kalifaat toe te voegen.

De Europese Unie trekt 93,5 miljoen euro uit om 22.000 huurwoningen te kopen in Griekenland. De huurwoningen worden gebruikt om 30.000 vluchtelingen te huisvesten. De vluchtelingen die intrek nemen in de woningen zijn afkomstig uit opvangkampen, meldt ANP.

“Dit is het begin van een nieuw hoofdstuk in het leven van de vluchtelingen”, zegt EU-commissaris Christos Stylianides. “Dit project is erop gericht ze onder te brengen in normale woningen. Zo kunnen ze een veiliger en gewoner leven leiden.” WNL >>

Die Turkijedeal waaronder vluchtelingen terug zouden keren naar Turkije horen we natuurlijk niks meer van.

 

Doe mee met 8.456 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7433 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on EU vordert 22.000 woningen om vluchtelingen te huisvesten

 1. Greengo // juli 27, 2017 om 19:23 //

  Gepubliceerd op 22 jun. 2016
  ‘QUEEN VICTORIA’S grandchildren all married each other, and many of her children were psychopaths. One of her favourite grandchildren was Prince Carl Eduard Coburg who attended Eton and was a British Prince who was a member of the Order of the Garter. He was sent to Germany and installed as a General in the armed forces, and he then set about conscripting the youngest and fittest of German society who he then commanded and killed on battlefields of the First World War. It was Prince Carl Eduard Coburg and his uncle, the Kaiser, who caused millions of people to be gassed and murdered between 1914-1918. On the other side of the first world war battlefields was his cousin – King George V – commanding the British troops and overseeing the first use of Chemical Weapons such as Mustard Gas and Chlorine bombs. Both these men were British Royals, educated at the British tax payers’ expense, both these men were directly related to Queen Victoria, they were both psychopaths… They were both members of the Order of the Garter. They were both raised at Buckingham Palace.

  Within just 19 years of the end of the first world war, the ‘Third Reich’ had been invented, and a former victim of a mustard gas attack, Adolf Hitler, whose real family name is Schikelgruber, was employed by Prince Carl Eduard Coburg to be the front-man in the second world war. Heinrich Himmler was the 2nd in command, and the god-son of Prince Heinrich of Bavaria – but the main psychopath in charge of operations was Prince Carl Eduard Coburg. The Duke of Edinburgh’s sisters married senior NAZI officers who were Princes and also descendants of Queen Victoria. This incestuous cabal of kings, princes and dukes then stage-managed and funded the NAZI party and are responsible for killing 45million+ people.

  The sheer scale and audacity of this psychopathic masterplan shocked Hitler, who said “Today I met the Antichrist – he was cruel and intrepid and he frightened me!” following his meeting with the British Prince Carl Eduard Coburg. Much of what I have just written has been deliberately airbrushed from the history books. The E.U. undemocratic superstate government is the end-game in this masterplan, devised and funded by royal psychopaths. No wonder Buckingham Palace have not uttered a word about how British people’s rights have been taken away bit-by-bit by the E.U. – the E.U. is their long-term plan – to grab and control the ancient nations of Europe, to mortally inflict high rates of VAT on all small businesses, and to engineer yet more wars where the brightest, youngest and fittest die on the battlefields.’

  Like

 2. Shadow1100 // juli 27, 2017 om 22:17 //

  Geen complot theorie, maar officieel EU doel zoals beschreven in officiële EU-stukken.
   
  Een blik op de EU stukken 2008 !:
  Legale migratie
  11. is van mening dat legale migratie nog steeds noodzakelijk is om te voorzien in de behoeften van Europa op het gebied van demografie, de arbeidsmarkt en de benodigde vaardigheden en door de gevolgen van demografische krimp en vergrijzing voor de economie; zij levert tevens een bijdrage aan de ontwikkeling van derde landen, door de uitwisseling van kennis en know how en door middel van betalingen door migranten; roept op tot de tenuitvoerlegging van veilige systemen om deze overschrijvingen naar derde landen te vereenvoudigen;
  12. is van mening dat reguliere migratie het alternatief moet vormen voor niet-reguliere immigratie, aangezien het een legale, veilige en georganiseerde toegangsweg tot de Europese Unie vormt;
  13. roept in herinnering dat er rond 2050 volgens de prognoses van de Commissie naar schatting 60 miljoen migrerende werknemers nodig zijn, hetgeen de noodzaak met zich meebrengt om migratie langs legale weg mogelijk te maken;
  De EU heeft voor u bedacht dat de EU 60 miljoen (il)legale migranten nodig heeft om de veroudering van de samenleving tegen te gaan. Nou, met succes, klaarblijkelijk, want de migranten komen binnen met miljoenen tegelijk. Deze EU afspraken verklaren direct waarom de EU geheel niets onderneemt tegen de illegale stromen en zich alleen inzet voor migranten en hen vooral een warm welkom wil heten:  
  https://langleveeuropa.nl/2016/05/gratis-woning-gratis-inboedel-en-gratis-studeren-wat-is-nl-toch-mooi/
   – op ons aller kosten uiteraard……..
   
  Dit is geen incompetentie van de EU, of een goed bedoelde verspreking van Merkel, of stompzinnig gedrag van Rutte. Het is bewust zo gepland! Het is gepland gedrag dat al terug gaat tot ruim voor het Verdrag van Lissabon. De rode loper wordt uitgerold voor migranten, precies zoals gepland door de EU, en dan heb je het als burger uiteraard maar te accepteren en betalen. Of…. anders stemmen.

  Like

 3. Greengo // juli 27, 2017 om 23:02 //

  Wanneer er meer werk is dan werknemers in Europa zou men het werk moeten brengen naar de werknemers buiten de grenzen van Europa (ook in het kader van ontwikkeling in de zogenaamde ontwikkelingslanden) i.p.v. de ‘werknemers’ naar Europa te halen waardoor Europa naar de kloten gaat. Genocide !!!

  ‘Gelukkig’ heeft de fascistoïde elite de trukendoos allang klaar staan; zouden die migranten moeten weten; wellicht dat ze dan ervoor kiezen toch maar niet naar hier te komen of juist wel om flink, heel flink en agressief huis te houden, hetgeen westerlingen verzaken te doen, maar ja die zitten dan ook vast aan baan en hypotheek en kijken voor het merendeel reguliere theefee waardoor ze de keiharde werkelijkheid missen. Wel jammer dat die migranten het gemunt hebben op de gewone niets wetende en niets vermoedende burger die zelf slaaf is van de fascistoïde doctrine i.p.v. dat ze o.a. het EU-Brussel opblazen.

  Daarbij komt er, met deze massa immigratie her en der weer wat grond vrij in de wereld waar de multinationale terreur-organisaties kunnen gaan graven naar zogenaamd waardevolle mineralen om de rijken nog rijker te maken en om de ingezette depopulatie een extra impuls te geven.

  De ‘heersende klasse’ is zieker en more evil dan menigeen geloven kan.

  Like

 4. Gerrit Tienkamp // juli 28, 2017 om 01:48 //

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE (on WP) herblogd.

  Like

 5. Yvonne // juli 29, 2017 om 18:44 //

  zo kunnen ze een veiliger en gewoner leven leiden, en de Grieken kunnen die dat ook ?
  dat denk ik niet
  die kunnen niet eens een huis kopen en de EU koopt even voor die indringers 20.000 huizen
  het kan niet op

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: