Nieuw

Abdullah al-Adaini “Meisjes van drie jaar oud mag je gerust verkrachten wanneer ze zich te uitdagend kleden”

De klootzak op deze foto is van mening dat niet de pedofiel schuldig is maar het kind wanneer deze zich in iets te uitdagende kleding heeft vertoond. Wanneer je met deze islam liefhebbende geestelijke mee zou kunnen en willen denken dan mag je er in elk geval vraagtekens bij zetten of dan de ouders van een driejarig meisje de schuldige zijn in plaats van het kind zelf. Wanneer je echter de gedachtegang van Bolo gaat volgen dan mag deze islamitische pedofiel opgeknoopt worden aan de hoogste boom, uiteraard na het ondergaan van de meest gruwelijke mishandelingen die je kunt bedenken.

Een en ander werd de openbaarheid ingebracht nadat in Sanaa, de hoofdstad van Jemen, een driejarig meisje werd verkracht. De pedofiele volger van de eveneens pedofiele nep profeet Mohammed, Abdullah al-Adaini, sprak op zijn Facebookpagina vol bewondering en met respect over de vuile laffe hond die het drie jarig meisje had verkracht. Niet de verkrachter was volgens hem schuldig, maar het kind. Het kind was te uitdagend gekleed en tja dan vraag je er zelfs op driejarige leeftijd om dat iemand je wel even mag verkrachten, En dan blijkt dat zelfs moslims nog heel af en toe iets van fatsoen in zich hebben en van mening zijn, althans sommige van hen, dat seks met een kind van drie toch wel heel erg ver gaat. En met reden aangezien er zelfs in het islamitische Mein Kampf regeltjes zijn over de leeftijd van meisjes waarop ze verkracht mogen worden.

Het gedrocht islam heeft geen specifieke leeftijd bepaald waarop iemand kan trouwen. Een huwelijk wordt ook niet gesloten gebaseerd op de menstruatieperiode van een vrouw, want sommige meisjes kunnen menstrueren maar nog niet klaar zijn voor geslachtsgemeenschap. Of andere vrouwen kunnen wel geslachtsgemeenschap hebben maar zij menstrueren nog niet!
De leeftijd waarop meisjes voor het eerst menstrueren verschilt van 7 tot 24 jaar“.

Aisha was al negen, geen enkel probleem dus………….

1

Vele volgers en fans van Abdullah al-Adaini waren het volledig met hem eens, andere vroegen om de arrestatie van de geestelijke, iets dat uiteraard nog niet is gebeurd een ook niet gaat gebeuren.

Van mening zijn dat het normaal is dat meisjes worden verkracht aangezien hun kleding te uitdagend is. Ziek, zwaar ziek. Jonge meisjes maar zeker ook tieners, jonge vrouwen, oudere vrouwen inderdaad elke vrouw moet zelf kunnen bepalen hoe over straat te gaan zonder te worden nageroepen, geminacht, beschimpt, misbruikt of verkracht te worden. Geen enkele islamitische kuttenkop heeft hier iets over te zeggen of te bepalen hoe meisjes, kinderen, vrouwen over straat gaan. Lukt het je niet om je leuter in bedwang te houden bij het aanschouwen van een kind, dan is het de hoogste tijd om deze er halal af te laten hakken.

Khalid Yasin is ook zo een popi Jopie maf kut die ons nog wel even wil uitleggen waarom het heel normaal is om te trouwen met kinderen. Ach ik kan der nog wel even over doorgaan maar laat de verdere afslachting van dit islamitische inteelt product liever aan de lezer over.

met groet Bolo

Bron: MiB Magazine

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.161 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2128 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

51 Comments on Abdullah al-Adaini “Meisjes van drie jaar oud mag je gerust verkrachten wanneer ze zich te uitdagend kleden”

 1. Greengo // juli 27, 2017 om 22:31 //

  En dan te bedenken dat er nog hele volksstammen en/of subgroeperingen naakt dan wel halfnaakt op de wereld rondlopen vanwege armoede en/of hitte en/of cultuur. Al dezen mogen volgens deze IMAM verkracht worden? Deze mohammedaanse cult inherent ‘inspirerende’ ‘heilige’ boeken dienen van deze wereld verbannen te worden. Op dit soort amoeben zit helemaal niemand (behalve de verrotte fascistoïde elite met trekpoppen) te wachten!

  Liked by 1 persoon

 2. De dag dat een willekeurige burger dit soort mag – zelfs moet – executeren wanneer zij worden gezien komt nog. Een dag om te vieren!

  Like

 3. Feniks // juli 27, 2017 om 22:59 //

  Ik begrijp de ACHTERLIJKHEID !

  Like

 4. Todlers and tiara’s zal het wel goed doen in het midden oosten roflmao.
  Quote:
  dan mag je er in elk geval vraagtekens bij zetten of dan de ouders van een meisje van drie de schuldige zijn in plaats van het kind zelf.
  Het is geen schuldvraag maar wat je je wel af kunt vragen is wat bezielt sommige ouders om je dochter zo rond te paraderen je weet dat er genoeg mafkezen rondlopen .
  Even een voorbeeld wat ik bedoel ik denk echt dat die ouders een schroefje of tien los hebben zitten kijk even mee en oordeel zelf maar ik vind het op zn zachtst gezegd ziek .

  Like

 5. Nah ,een perfect voorbeeld van hoe verschillend hun prutscultuur is tegenover de onze….
  pedofilie bestaat bij die idioten niet omdat ze het er gewoon geen in plaats geven , dus is onze cultuur mens vriendelijker dan hun rommel.
  Als het altijd de schuld is van het slachtoffer (te uitdagend) dan kan een dader niet echt een dader zijn ,en zeker al niet als zo’n voddekop gaat zeggen dat allatje het hem heeft ingegeven…
  Een pedofiel is bij die lummels dus of een goddelijk geinspireerd persoon of het slachtoffer van de uitdagende vrouwelijke sexe……geen wonder dat die pipo’s altijd vrijuit gaan.
  Een oplossing is de legionairsstoel….. neem een stoel zonder zitting , plaats voddekopje erop ,
  neem een touw waar aan het uiteinde een bolknoop is gemaakt , (zoals een hondespeeltje)
  mep met de knoopbol op hun niet te kontroleren orgaan(tje) …….wedden dat ze het nooit meer zullen doen…….

  Like

 6. Greengo // juli 27, 2017 om 23:09 //

  hslot4, DAT is beslist ziek !!! Ikzelf ben er dan ook van overtuigd dat bepaalde mensen zich NIET zouden mogen voortplanten, wetende dat ik hiermee toch op ‘tere zieltjes’ TRAP.

  Liked by 1 persoon

 7. Tijl Uylenspiegel // juli 27, 2017 om 23:31 //

  Je kunt een Arabier wel uit de woestijn halen maar de woestijn niet uit de Arabier. De Arabische wereld is tot stilstand gekomen nadat de Mohammedanen aan de macht kwamen. Dat een Amerikaan als de kwal in het laatste filmpje die onzin staat te verkopen dan mag je ervan uitgaan dat hij weet dat hij leugens staat te verkopen. En om dat een beetje intelligent te laten lijken is zijn taal doorspekt met Arabisch, want in de ogen van het laagopgeleide publiek moet je dan wel gelijk hebben.
  Elk redelijk weldenkend mens schiet zijn hele verhaal aan alle kanten lek maar zijn pauper publiek is al geïndoctrineerd met de islam en wil alleen bevestiging.

  Liked by 1 persoon

 8. Avidia // juli 28, 2017 om 00:07 //

  Misselijkmakend!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 9. Gerrit Tienkamp // juli 28, 2017 om 01:48 //

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE (on WP) herblogden reageerde:
  Beesten zijn het

  Like

 10. Blijf ze aan het kruis nagelen @Bolo… oh wacht, da’s haram natuurlijk 😂

  Liked by 3 people

 11. skeeter // juli 28, 2017 om 02:34 //

  Iemand die ok is met een meisje van drie heeft permanente kortsluiting in zijn verotte grijze massa. Wanner verklaren we gvd de oorlog aan die pedo cult?

  Liked by 1 persoon

 12. De kern van beschaving zou zelfbeheersing moeten zijn. Dus ook als je een natte luier geil vindt moet je jezelf trainen in deze zelfbeheersing door een pen in je oog te steken en als het dan nog niet over is ook nog een in het andere. Als ’t dan nog niet over is zet je een 10-duimer met de punt tegen je verhemelte en geef er dan een flinke klap tegen met een moker.

  Liked by 2 people

 13. sudare // juli 28, 2017 om 11:43 //

  Eikel direkt ophangen aan de eerste de beste boom. Zulke geestelijk leiders kun je toch missen als kiespijn

  Like

 14. skeeter // juli 28, 2017 om 16:22 //

  @ Breinbrouwsels,
  Als ’t dan nog niet over is…. pak je even je ouwe slinger telefoon en zet die smerige galbak onder stroom.

  Liked by 1 persoon

 15. ieznogoedh // juli 28, 2017 om 18:41 //

  Ik probeer het positief te zien.
  Meisjes van 2 zijn wel veilig?
  Meisjes van 3 in een burka zijn ook veilig?
  Ik dacht immers dat alle vrouwen door mislims verkracht mochten worden, uitdagend gekleed of niet. Tenminste, ik kreeg zo langzamerhand die indruk.
  Gelukkig is er deze geestelijk lijder die paal en perk aan al dat gedonderjaag stelt en dat alleen uitdagend geklede “vrouwen” verkracht mogen worden. Gauw allemaal een burkaatje aan.

  Like

 16. Yazzmin // juli 29, 2017 om 00:34 //

  Nou voor alle duidelijk laat ik het niet hebben over de paus katholiek geloof die alle jongetjes pak oja hij is het hoofd van het vaticaan hahhaha en alle patertjes die kleine kindje verkrachten van het koor oja zingen ze een toontje hoger he wat een stelletje rannddebielen zijn jullie zeg. Veeg eerst voor je eigen deur stelletje hersensloze randdebielen. Als jullie eigen man je kind verkracht stoppen jullie je kop int zand en zeggen nee hor het kind lieg. Incest verkrachtingen bij jullie niet moslims is toegestaan oja slechte jeugd gehad toch al die pedo s hier in nederland … zet gwn in een wijk met kinderen of directeur van een basisschool jaja stelletje nazilijers jullie met je uitspraken hadden in de gaskamer gemoeten dan hadden jullie niet voortgeplant geweest … dus voor je bij een ander de deur veegt kijk eerst eens eerst of jouw stoepje wel schoon is … ach jullie bekrompen hersens begrijpen dat niet … ongelooflijk hoe jullie je zelf schoin praten terwijl het bij jullie niet moslims nog erger is dan bij de echte moslims die keuren dit af en de doodstraf juich ik toe en wat doen jullie nietmoslims … ga een wij tje drinkenet een pedofiel stelletje neukfouten zijn jullie

  Like

 17. Tijl Uylenspiegel // juli 29, 2017 om 01:20 //

  Ja het blijft moeilijk hè dat Nederlands ?

  Like

 18. Ah, we hadden weer een zandneger op visite.

  Liked by 1 persoon

 19. leuk om ook eens de kijk op de wereld vanuit de ogen van een mislukt product der islamitische inteelt populatie te mogen zien hier op Fenixx. Ja hoor iedereen mag hier zijn zegje doen, welkom en wellicht steek je er nog iets van op.

  Liked by 1 persoon

 20. Castreren moesten ze met zo iemand, alleen al maar om zo’n uitspraak.

  Liked by 1 persoon

 21. Henk der Niederlànder // juli 29, 2017 om 18:55 //

  Dat een dergelijke gewoonte in de ouwe tijd bon ton was kan Ik inkomen (geen kinderen van 3 jaar natuurlijk)
  Maar dat men in die tijd ervan uitging dat de vrouwen geslachtsrijp waren na de eerste menstruatie.
  Men wist in die tijd waarschijnlijk nog niet eens beter.
  Maar in de tegenwoordige tijd ligt dat toch even anders en zijn zulke smeerlappen dus gewoon pedofielen.
  Dan hebben we de reactie van een Yazmin die even zal uitleggen dat wij allemaal paters zijn die aan kinderverkrachting doen.
  Maar laat Ik Yazmin even wakker schudden dat hier in het westen dit soort krapuul zich dus voor de rechtbank moet verantwoorden in tegenstelling tot de wetten uit de zandbak.
  Aangenomen dat Yazmin een vrouw is en geen man mag Ik dan gerust stellen dat ze inderdaad ver genoeg geindoctrineerd is om zulke verachtelijke gewoontes te verdedigen.
  Dus bij deze Yasmin, nog een heel gelukkig leven onder je kopvod en je weinig inteligente koppie.

  Liked by 1 persoon

 22. Nathalie // juli 29, 2017 om 23:21 //

  Ze moesten hem afmaken rotzak da doe je niet een onschuldig meisje zo behandelen crapuul,😠😠😠😠

  Like

 23. … hadden in de gaskamer gemoeten…
  Gas wordt te duur. Ik denk dat ze straks oliekachels zullen gebruiken.

  Like

 24. die ouwe zak moesten ze aan zijn klote ophangen en stukje voor stukje aan de aasgieren voeren

  Like

 25. Greengo // juli 30, 2017 om 16:26 //

  @Yazzmin, voor een flink deel ga ik akkoord met je verhaal. De katholieke kerk is inderdaad ziek en op Fenixx worden ook zij niet gespaard van kritiek. Vele katholieken zijn blind voor de werkelijkheid. Doch islam is eveneens ziek, maar daar zul je zelf achter moeten komen.. Islam en katholicisme hebben een bloedband. Het wordt lastig om zoals je stelt ‘ons stoepje schoon te vegen’ wanneer er, zoals tegenwoordig met de op grote schaal aanwezige islaminfiltratie in de westerse maatschappijen met diens zieke sektarische ideologie (en gedragen door onwetenden en/of wegkijkende westerlingen die in beleid werkzaam zijn en hieraan grof geld verdienen en/of met angst de kop wegdraaien) de problematiek zodanig groot gegroeid is dat het humanitarisch rechtssysteem verzuipt, wordt gefrustreerd en zichzelf niet weet staande te houden. De rechterlijke macht; welzijnswerk en opvang van welke aard dan ook is niet langer in staat goede zorg te verlenen aan hen die dit nodig hebben. Zo zitten al jaren de opvangenhuizen voor mishandelde vrouwen vol met vrouwen van mohammedaanse komaf. De komst van uw mohammedaanse ideologie waarin mensenrechten tegenover gesteld zijn aan de humanistische versie heeft de mogelijkheid op een constructieve ontwikkeling gefrustreerd en de das omgedaan. Dat alles is méér dan jammer. Sharia-rechtbanken zijn hiervoor geenszins de oplossing. De mohammedaanse sektarische ideologie is niet competent met de humanistische visie, maar is een onderdrukkende tevens satanistische ideologie waarin sociale controle en sharia-conforme sanctionering en hiervan zou u toch dienen te weten, al is het maar stilletjes in uw hart. Hierdoor zullen, wanneer het tij niet wordt gekeerd, de humanistische maatschappijen en vooral inherente waarden breken. Het zal er geen betere wereld op gaan worden.

  Hieronder een insider story waarin satanistische kerken worden belicht. En ja, hier op Fenixx spreken wij daar schande van !!! In die zin hebben we misschien alsnog een raakvlak.

  Liked by 2 people

 26. Was da nu voor gezever, de Islam verbied dit walgelijke praktijken. Deze artikel is afkomstig van de zionistische propaganda die 24 uren kloppen enkel en alleen om mensen tegen elkaar op te zetten en verderf te zaaien met als doel enkel de Islam zwart te maken. En voor al de onwetende hier… Aicha (ra) had geen gemeenschap op jonge leeftijd. Aicha ra werd op vroege leeftijd onder bescherming genomen door ons geliefde profeet en dit niet uit vrije keuze maar meer om een boodschap dat hij kreeg van God. Er schuilt hier grote wijsheid achter… lees en educeer jezelf ipv haat te zaaien.

  Like

 27. Ik weet niet hoe goed jullie Engels is, maar ik denk niet al te best, want dan hadden jullie begrepen dat hij zegt dat het in die tijd normaal was dat je op jonge leeftijd de hand vraagt aan de vader en pas sex hebben als de vrouw oud genoeg is.

  Uhmm… Volgens mij ging het in de westerse wereld anders aan toe in die tijd en werd er veel gruwelijker dingen gedaan met minderjarige.

  Ik zou maar geen zoekopdracht over priesters en de kerken invoeren, want dan zul je pas schrikken van de gruwelijkheden die door de kerk werden uitgevoerd

  De gruwelijkheden van de kerk zijn in verschillende periodes aanwezig. De ergste zijn wel de kruistochten.
  Hier werden onschuldige vrouwen en kinderen mishandeld, vermoord en verkracht zonder pardon.

  Like

 28. @saida
  De islam laat doe dat meisjes vanaf de leeftijd van 9 worden verkracht. Jouw verhaal is Taqiyya maar gelukkig hebben we het wereldwijde nieuws dat seconde na seconde die ‘liefde en vrede’ van de islam in de praktijk laat zien. De teller staat nu op zo’n 290 miljoen doden sinds het ontstaan van die psychiatrische stoornis.
  Maar Saida, misschien is dit allemaal wat moeilijk te bevatten voor jou door eeuwenlange incest in jouw cultuur (neef/nicht maar ook niet uitzonderlijk broer/zus) en huiselijk geweld waarvan tegenwoordig ook bekend is dat dit genetische beschadiging met zich meebrengt. Bovendien kunnen de woorden van iemand die Magisch Denkt en vrij waarschijnlijk een Waanstoornis heeft niet serieus worden genomen.
  Als meststof ben je dan wel weer geschikt.

  Like

 29. Ach @Saida deze quote wil ik best geloven…..

  “Aicha ra werd op vroege leeftijd onder bescherming genomen door ons geliefde profeet”

  Alleen dat bescherming begrijp ik niet helemaal maar heb over een paar weken vakantie dan lees ik de koran er nog wel eens op na om dit te kunnen begrijpen.

  Like

 30. Geen enkele bewijs gevonden dat deze meneer dat gezegd of geschreven heeft, of ik moet je natuurlijk gewoon op je blauwe ogen vertrouwen?? Schaam me eigenlijk wel dat zoveel medelanders dit gewoon “kwakkeloos” overnemen zondere enige onderbouwing. Getuigt maar weer eens wat het iq/eq niveau van de gemiddelde pvv aanhanger is. Iets lager dan dat van ezel. Nou, je mag dit maar eens aannemen van mij op basis van mijn mooie blauwe ogen.

  Like

 31. @Sam

  Als je niks gevonden hebt dan is dat omdat je niet gezocht hebt. Binnen 30 seconden, gewoon meneer’s naam ingevuld. Nog wel bij het pro-islam al-araby:

  Uproar after Yemeni cleric suggests clothing to blame in rape of young girl

  A Yemeni MP and cleric, known for provocative speeches, sparked a major uproar online after posting a Facebook post entitled “clothing of young girls is a gateway to rape”, days after a girl was raped in the capital Sanaa.

  Abdullah al-Adaini was met with widespread criticism for suggesting the “absurd” way in which young girls dress leads to their rape.

  “How many young girls have been raped due to the effects their clothing has had on the human animals [who rape them],” he wrote on Facebook. “The result [of these clothing] is a girl living in the ruins of psychological conditions, deformities or death.”

  Social media users slammed the comments made, accusing the cleric of justifying rape and spreading extremist views in his home city of Taiz.

  Prominent Yemeni journalist Mustafa Rajeh responded in a Facebook post stating the views shared by the cleric is “equal to twenty such disgusting crimes”.

  Meanwhile, Hind al-Eryani, a popular Yemeni activist said “the only place for such a man would be in a prison cell in countries that respect human rights.”

  “The people of Taiz should arrest him for justifying the rape children,” she added.

  Al-Adaini’s post comes days after a three-year-old Yemeni girl was raped in the capital Sana’a on the first day of Eid al-Fitr, and a court in southeast Sanaa on Sunday sentenced a child to murder and rape the girl.

  The Yemeni Organisation for the Prevention of Human Trafficking on its Facebook social networking site said that the court sentenced the rapist to death by hanging in a public square.

  The perpetrator, identified as Mohammed al-Maghrabi, pleaded guilty to the rape and murder of the girl in his hut in the south of the capital Sana’a on the first day of Eid al-Fitr. Local activists and citizens identified the defendant as he walked through the streets of Dhamar and authorities arrested him two days later.

  https://www.alaraby.co.uk/english/blog/2017/7/3/yemeni-cleric-blames-pedophilia-rape-on-childrens-suggestive-closing

  Je bent lui Sam en je kwettert maar wat.

  Liked by 1 persoon

 32. @Joep

  De kruistochten waren een verdedigingsoorlog na 400 !!!! jaar jihad.

  En ja, er is veel mis in de katholieke kerk, maar nergens wordt pedofilie in de schriftuur gelegitimeert, terwijl er in islam een overvloed aan legitimatie van kindermisbruik te vinden is.

  @Saida

  Stik maar in je taqiyya, ik neem de moeite niet eens meer.

  Liked by 1 persoon

 33. Wat ben jij een achterlijke mongool dit heeft hij nooit gezegd.je hebt dit gwn verdraaid en jullie christelijke mensen dan met hun zogenaamde goede bijbel. In de kerk verkrachten jullie kinderen hoeveel pastoors hebben kinderen wel verkracht. Achterlijke mongolen zijn jullie die de media geloven jullie willen alleen maar haat zaaien maar ja. Jullie hebben ook de hersens van een krekel!

  Like

 34. haha die Opie, afstammeling van de kakkerlakfamilie? Lees eerst eens de reacties voordat je ’n kopietje inzendt van een van achter gebruikt toiletpapiertje.

  Liked by 1 persoon

 35. Sinner_Man // augustus 7, 2017 om 07:44 //

  F U C K religie, bannen die handel!!!! Het enige nadeel is dat de wereld rap overbevolkt zal zijn.. Desondanks ik nooit afbraak zou willen doen aan de vrijheid van meningsuiting lijkt me dit de enige manier om de beschaafdheid en het moreel besef van de mensheid min of meer te bewaren

  Liked by 1 persoon

 36. Sinner_Man // augustus 7, 2017 om 07:58 //

  @opie: jullie christelijke mensen??? jij denkt dat iedereen die niet moslim is dan maar christen is? er zijn ook nog mensen met gezond verstand jongen

  Liked by 1 persoon

 37. Sinner_Man // augustus 7, 2017 om 08:04 //

  En flikker nu ’s op met die ‘jullie willen alleen maar haat zaaien’ bullshit! De randdebiel die pedofilie en verkrachting goedpraat is de haatzaaier, wa denk je?!

  Like

 38. trebor2110 // maart 20, 2019 om 21:04 //

  Joep // juli 31, 2017 om 13:06 //
  hij zegt dat het in die tijd normaal was dat je op jonge leeftijd de hand vraagt aan de vader en pas sex hebben als de vrouw oud genoeg is.

  En wanneer is zo,n kind dan oud genoeg , als het voor de eerste keer ongesteld wordt want dan is ze geslachtsrijp zo rond de 12/14 jaar of eerder als allah het gezegd heeft maar zeker niet later .
  En je spreekt over , in die tijd , maar de echte moslim zal alles doen wat mohammed ook deed of goedkeurde

  Like

 39. Daniël // maart 21, 2019 om 08:47 //

  De Talmud kan er ook wat van:

  Sanhedrin 55b: Een jood mag met een meisje van drie jaar oud trouwen.

  Sanhedrin 54b: Een jood mag sex hebben met een meisje zolang het meisje jonger dan 9 jaar is.

  Kethuboth 11b: Wanneer een volwassen jood sex heeft met een klein meisje, stelt dat niets voor.

  Like

 40. Mocht ik ooit pedofiele neigingen beginnen te krijgen weet ik wat ik doen moet. Als de sodemieter moslim worden.

  Idioten zijn het. Perverse idioten, ook dat nog,

  Like

 41. Alleen de Almachtige Drieenige God regeert.
  De mosllimallah is een afgod.
  Deze mensen leven in een gedachtegoed wat na de Bijbel, Gods Woord, ontstaan is.
  Waar zij vroeger ook info uit gekopieerd hebben voor hun koran.

  Like

 42. Heftig ! Ik wist dit niet . Heel naar.

  Like

 43. 3 op reis, bezochten ze een land ze vroeger mensen op palen werden gezet en dat de paal in de anus verdween en loop van tijd het hele lichaam in ging.
  Het lijkt me wel wat voor abdullah al adaini en zijn collega’s pedo’s.
  Kunnen ze nog even zingen, voordat ze de grote kabouter ontmoeten.

  Like

 44. Aan al deze reacties te merken is dit nu precies wat men wil bereiken in onze wereld. Het tegen elkaar opzetten van mensen.
  Ten eerste kun je twee totaal verschillende culturen niet met elkaar mengen, dat weten die machthebbers.
  Ten tweede, elke pedofiel waar ook vandaan is walgelijk, en dient veroordeeld te worden,
  Hier merk je gewoon de haat tegenover elkaar. De moslim en de Christen.
  Mijn mening is, dat we niets te maken hebben met wat hun in hun eigen land gebeurd of gepraktiseerd word, en met
  onze poten uit die landen moeten blijven, en niet voor de olie de boel omver werpen, coups plegen en dies meer.
  Kun je grof vinden, maar het onze cultuur niet. Breng ze dan ook niet naar Onze westerse landen!
  Ondanks die Yazzmin zich verbaal ook tot een laag niveau laat zakken, heeft zij/hij wel een punt.
  Er word hier in het westen net zo goed aan kindermisbruik gedaan, en dat is ook nog maar een topje van
  de ijsberg. Hier word veel in doofpot gestopt. westerse soldaten die zich vergrijpen aan minderjarigen in oorlogs gebieden.
  De rooms katholieke kerken, ik heb ze nooit gemocht, vond het rare gasten als kind al. Het vaticaan bolwerk van
  macht staat dit oogluikend toe zeg ik. Daar zijn tal van voorbeelden van.
  Ik sta niet de moslims te verdedigen, maar laten we wel objektief zijn, en oppassen voor de groeiende haat jegens groepen mensen. Het is voor beide partijen slecht en gevaarlijk.
  Dat is wat ik in begin al zei, precies daar wacht men op, zodat de vonk in het kruitvat schiet, en dan is het boem!
  Enigste verschil kan zijn dat wij in het westen die pedofiele zaken meer verachten en veroordelen dan in de islamitische wereld. dat weet ik niet zeker.
  Maar neem bv. de zaak Demmink, Brecht…… wat is er tot nu toe mee gedaan? NIKS, onder de mat geveegd ja.

  Dat bijvoorbeeld ( offtopic ) wat onlangs gebeurde in Utrecht, is vooral de schuld van onze eigen Nederlandse regering.
  Als je met vuur speelt brand je je handen. Dus die schijnheiligen mogen ook aan de galg.

  Like

 45. God’s own batallions, the cause for the Crusades ( Rodney Stark )
  Kopen en lezen.

  Like

 46. jodelahiti // juni 3, 2019 om 00:43 //

  een meisje van drie jaar oud kleed ZICHZELF NIET AAN!Ze word aangekleed door volwassen personen!Die zich ook van geen kwaad bewust zijn!!

  Like

 47. heksenhiel // juni 4, 2019 om 08:23 //

  Yassmin en Saida leer eerst eens normaal Nederlands te schrijven of te praten want er is geen touw aan jullie verhaal vast te knopen, maar wel aan jullie nek. Ik praat zo omdat jullie Moslims niets anders doen en wij leven in het heden en de toekomst en jullie in de verleden tijd, dus jullie zijn 300 jaar geleden stil blijven staan. Dat is het geval !!! Nog even kort gezegd jullie cultuur ZAAIT ALLEEN MAAR HAAT.

  Like

 48. Geronimo // juni 4, 2019 om 10:47 //

  Toegegeven ! Islam is achterlijker dan het Jodendom en Christendom tezamen. Maar net zo misdadig !

  Like

 49. Ik hoop van ganserharte dat Allah die ordinaire misdadiger persoonlijk tot aan de receptie van de Hel moge begeleiden. Zo zij het !

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. De statistieken voor 2017

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s