Nieuw

Hoera we zijn jarig – en roepen gelijk maar even de revolutie uit

26 Juli 1581

De leden van de Staten-Generaal van de Verenigde Nederlanden groeten allen, die dit zullen zien of horen voorlezen, en laten weten:

Het is aan ieder bekend dat een vorst, als dienaar van God, geacht wordt zijn onderdanen te beschermen tegen alle onrecht, overlast en geweld, zoals een herder zijn schapen beschermt. De onderdanen zijn niet door God geschapen om de vorst in alles wat hij beveelt onderdanig te zijn en hem als slaven te dienen. De vorst regeert bij de gratie van zijn onderdanen en moet met recht en reden over hen regeren, hen beschermen en liefhebben zoals een vader zijn kinderen liefheeft en zoals een herder met hart en ziel zijn schapen beschermt. Als een vorst zijn plichten niet nakomt, maar, in plaats van zijn onderdanen te beschermen, hen probeert te onderdrukken als slaven, dan is hij geen vorst, maar een tiran. In dat geval mogen zijn onderdanen, na beraadslaging in de Staten-Generaal, hem afzweren en een andere leider kiezen.

Lijkt me duidelijk. Opdonderen Willem A., opdonderen Rutte !

Jullie regeren bij gratie van ons, het volk, en jullie dienen niet langer onze belangen. De ruime meerderheid wil(de) niet ingelijfd worden door de EU. De ruime meerderheid van de Nederlanders wil geen islam en wil geen massa-immigratie. Jullie gaan tegen onze belangen in. Wij zijn bezet en hebben het recht om in opstand te komen en jullie af te zetten. Met alle middelen !

In plaats van dat jullie ons beschermen tegen alle onrecht, overlast en geweld, zoals een herder zijn schapen beschermt, leveren jullie ons uit aan een dictatuur die ons islamitische onrecht, overlast en geweld oplegt.

 

Doe mee met 8.338 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7127 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on Hoera we zijn jarig – en roepen gelijk maar even de revolutie uit

 1. De acte van Verlatinghe is dat,op de Erasmus was daar vandaag een lezing over georganiseerd door Prof.Hugo Roos en een aantal geschiedkundigen,ze wilden deze datum tot een nationale bevrijdingsdag maken en deze acte meer onder de aandacht brengen samen met het Nationaal Archief in den Haag,onze identiteit en onze geschiedenis op scholen onder de aandacht brengen.In het bijzonder in ons land moeten onderdanen hun eigen vrijheid veilig stellen en de vorst moet ons beschermen,hij is beëdigd en als hij die eed schendt verliest hij zijn functie.Vorig jaar legde Prof.Hugo Borst al uit hoe het werkelijk zit met het vliegtuigongeluk van de MH17 op colleges van de Hovo,dat is hoger onderwijs voor ouderen.Neem het 6 de complet van het Wilhelmus: we gaan de tyrannen verdrijven.Ze gaan onder de naam Canon van Nederland verder.http://en toen.nu/ De volledige authentieke tekst op de Vlaamse webstek. https:www.kuleuven.be/personal/mstorme/verlating.html.
  Het is de sterfdag van J.v.Asseliers in 26/7 1587,om die te eren,hij heeft deze tekst opgesteld.Toen Obama naar Nederland kwam en het rijksmuseum bezocht,heeft Rutte hem deze acte nog laten zien,in het buitenland zijn ze daar meer van op de hoogte dan in ons land.Ook Obama wist niet dat deze onafhankelijkheidsverklaring een voorbeeld is geweest voor de Amerikaanse onafhankelijkheidsverklaring.De onderdanen zijn niet door God geschapen om de vorst in alles wat hij beveelt onderdanig te zijn en hem als slaven te dienen.De vorst regeert juist dankzij zijn onderdanen.Hij moet hen rechtvaardig en redelijk besturen,hen beschermen en liefhebben zoals een vader zijn kinderen en zoals een herder met hart en ziel zijn schapen beschermt.Doet hij dat niet dan mogen zijn onderdanen,na beraadslaging in de Staten-Generaal de trouw in hem opzeggen en een andere leider kiezen.Het is dus van groot belang,dat op scholen meer aandacht voor deze acte komt.

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // juli 27, 2017 om 13:07 //

  Nog maar eens even in vogelvlucht de geschiedenis van het koninkrijk der Nederlanden doorgenomen, zoals ik het zie ( en dat hoeft niet perse andermans visie te zijn) heeft ons koningshuis haar macht stukje bij beetje in laten perken tot de huidige situatie waarbij de koning eigenlijk alleen nog een symbolische functie heeft. In principe zou hij daar verandering in kunnen brengen maar daar ontbreekt ten ene male de daadkracht van de koning en de draagkracht onder de bevolking voor. Een veel gehoord argument tegen het koningshuis is dat het te duur is, het valt echter te betwijfelen of een president nou zoveel minder kost.
  Als ik moet kiezen tussen koning Willem-Alexander of president Mark Rutte dan kies ik voor de eerste. (En voor Mark Rutte kun je nagenoeg alle andere “kopstukken” uit onze politieke elite invullen; Buma, Pechtold, Klaver, Roemer)

  Like

 3. Von Puffelen // juli 27, 2017 om 16:09 //

  “Als ik moet kiezen tussen koning Willem-Alexander of president Mark Rutte dan kies ik voor de eerste.”
  Geen van beide zakken shit, ze horen allebei voor een volkstribunaal te verschijnen.
  De enige normale staatsvorm die Nederland ooit heeft gehad was de Bataafse Republiek.
  https://gerard1945.wordpress.com/category/bataafse-republiek/
  Nederland bestaat niet meer sinds 13 mei 1940, het is nog steeds bezet gebied.
  De regering heeft artikel 21 overtreden door te vluchten naar Engeland en zichzelf daarmee opgeheven.
  De landverraders Wilhelmina de Ranitz en Benno zur Lippe Bisterfeld hadden bij terugkomst direct door een vuurpeleton moeten worden afgeknald.
  https://gerard1945.wordpress.com/2015/10/17/met-de-smadelijke-vlucht-op-13-mei-1940-schonden-koningin-wilhelmina-en-haar-regering-de-grondwet/

  Liked by 1 persoon

 4. Greengo // juli 30, 2017 om 14:25 //

  Alvorens onderstaande inhoud te lezen, gelieve een kotsemmer erbij te pakken.

  http://delangemars.nl/2016/02/03/artikel-120-grondwet/
  http://delangemars.nl/2017/07/27/college-voor-mensenrechten-doet-niets-tegen-uitschakeling-grondrechten/

  Overgenomen uit een van de reacties:
  “Als onrecht tot recht wordt heeft iedere Nederlander het recht om bevoegde gezagsdragers terecht te stellen tot de dood er op volgt.”

  “Tot de dood er op volgt”. Want je weet het maar nooit met dat criminele gespuis.’

  Like

 5. Greengo // juli 30, 2017 om 15:09 //

  @Von Puffelen, van het alhier gesitueerde ‘Konings’huis hoeven wij niets, dan ellende, te verwachten. Nederland zal het bloed zijn op de Monsanto/McDonalds hamburger.
  N.B. Deze video is al eerder verwijderd van YT !!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: