Nieuw

De moslimbroederschap heeft Amsterdam overgenomen

Zijn moordenaars zijn aan de macht.

Dat kunnen we wel stellen na de berichtgeving van vorige week. Voor het Algemeen Dagblad, NRC en Trouw was het geen nieuws en die melden het niet (als ik niks gemist heb dat is). De Volkskrant verwijst summier naar de column van Nausica Marbe in de Telegraaf:

Achter de schorsing van Saadia a T, topambtenaar van de gemeente Amsterdam, schuilt volgens De Telegraaf een ‘PvdA-moslimkartel’ rond politica Fatima Elatik.

Volgens De Telegraaf‘, suggereert dat het dus ook niet zo zou kunnen zijn. De Volkskrant weigert zelfs maar te erkennen na een overdaad aan bewijs dat er werkelijk iets heel erg mis is in Amsterdam. Het is niet alleen in Amsterdam en de PvdA heel erg mis, en de PvdA bestuurt Amsterdam níet in zijn eentje, ook de landelijke media dekken de islamitische machtsovername in de hoofdstad van Nederland af. Het hoort algemeen bekend te zijn wie of wat de moslimbroederschap is (*). Dat mag je verwachten van media, politieke partijen en veiligheidsdiensten in een land waar de islam zich genesteld heeft. Eigenlijk zouden er zelfs dagelijks Postbus 51 spotjes over uitgezonden moeten worden.

Laten we de berichtgeving van vorige week nog eens op een rijtje zetten (het is ongeveer op chronologische volgorde van verschijnen), zodat we alles overzichtelijk bij elkaar hebben (en daar staan heel veel linkjes in):

Amsterdam schorst topvrouw, Telegraaf (Mike Muller en Jan-Willem Navis)

020 schorst hoge ambtenaar ‘radicalisering en polarisatie’ wegens radicalisering en polarisatie, GeenStijl (Van Rossem)

Schimmige (PvdA-)praktijken rond deradicalisering Amsterdam, Elsevier (Syp Wynia)

Breek moslimkartel van de PvdA, Telegraaf (Nausicaa Marbe)

Radicalisering stop je niet met tunnelvisie en vriendjespolitiek, Elsevier (Nikki Sterkenburg)

’Vriendjespolitiek troef’, Telegraaf (Mike Muller en Jan-Willem Navis)

Amsterdamse topambtenaar Saadia a. T. blunderde in zaak Syriëganger, Elsevier (Nikki Sterkenburg)

Foute PvdA-Marokkanen in 020 besturen de stad, GeenStijl (van Rossem)

Wie verlost de Amsterdamse politiek en politie van de beroepsmoslims?, Carel Brendel

De ongekozen baas van de hoofdstad van Nederland, die ooit als minister van Binnenlandse Zaken PVV-vragen weigerde te beantwoorden over wat de immigratie ons kost omdat we ‘in dit land niet uitrekenen wat mensen ons kosten’, en twee weken later wist te melden wat we kwijt zijn aan de oudjes in dit land, laat zich leiden (als de bewuste blinde die die is in islamland) door deze dit tribale cliëntelistische ummah Marokkaanse Moslimbroederschap Netwerk, net als de hoogste baas van de politie in de hoofdstad van Nederland. Het zal hem logischerwijs ook worst wezen, want hij is, koketterend met zijn eigen dood, aan het sterven en wil geen vlekjes op zijn blazoen bij leven, al zullen velen na zijn dood met mij op zijn graf pissen !

Vraagje tussendoor. Als je een land zou willen veroveren/onderwerpen, waar zou jij dan beginnen? En waar is islam altijd begonnen in de geschiedenis?

Het meest zichtbare gevolg van de vijandige overname door de moslimbroederschap van het Amsterdamse stadsbestuur en de gewapende arm daarvan, de hoofdstedelijke politie, is wel dat het onderzoek naar de  terreurmoskee in Amsterdam-Noord van waaruit een aanslag beraamd werd op een Joodse instelling stopgezet werd, waarna de politiebescherming bij diezelfde Joodse instellingen werd opgeheven. Het heeft er alle schijn van dat de weg vrij gemaakt wordt voor een succesvolle aanslag na de mislukte op Amsterdam-CS die door Eberhard en zijn moslimbroeders niet zo genoemd mag worden.

PVV posters gevaarlijker dan overname door moslimbroederschap.

De Amsterdamse gemeenteraadsleden zullen wel in rep en roer zijn nu, na deze onthullingen, en over elkaar heen buitelen om de zaak tot op de bodem uitgespit te willen zien? Toch?

We moeten op stadsblaadje het Parool wachten om reacties van gemeenteraadsleden te vinden, drie van de vijf landelijke dagbladen vinden het geen issue dat de hoofdstad van het land verloren is en de Volkskrant besteed er slechts summier aandacht aan en plaatst dan nog een vraagteken bij de bevindingen.

GroenLinksleider Rutger Groot Wassink hoopt dat er geen sleutelfiguren moslimse handlangers van deze infiltrerende deradicaliseringsmaffia in gevaar komen door deze zaak. VVD-raadslid Marja Ruigrok ‘schrikt er van‘. Ze vertelt er niet bij waar ze van schrikt, van de fraude of de omvang van de islamitische infiltratie. SP-raadslid Daniël Peters vindt het ‘zorgelijk dat het antifraudeoffensief blijkbaar slachtoffers maakt tot in de hoogste regionen‘ (dat kun je op meerdere manieren lezen maar laat ik), en besteedt geen woord aan de poging tot machtsovername door de moslimbroeders. D66-leider Reinier van Dantzig vindt dat ‘de onderste steen boven moet komen‘. Woorden die geen enkele waarde meer hebben na MH17. De PvdA wil bij monde van raadslid Sofyan Mbarki weten wat er mis is gegaan. “Radicalisering is nog lang niet verdwenen“. Aldus het hypocriet stuk nazistisch islamgebroed dat zelf een meisje van school stuurde dat weigerde een hoofddoek te dragen.

Niet één lijkt zich zorgen te maken over de verregaande machtsovername door de groepering die aan de wieg stond van talloze islamitische terreurorganisaties zoals Hamas en Al-Qaeda.

Misschien laat één van de 45 Amsterdamse gemeenteraadsleden zich uit op twitter dan?

Nee ! Niet één twittert er over, nul, nada, niemand. Grofweg 80% heeft twitter en ik heb ze allemaal bekeken (80% van de vorige gemeenteraadsleden had me geblokt, maar soms hebben verkiezingen wel nut, al is het maar dat ik door de nieuwelingen niet geblokt ben.). Ene @jan_bert van D66 heeft het elke dag over de gay-pride en de rest roest hem. @RikTorn van de VVD is de hele dag bezig met afvalinzameling en heeft zijn bijdrage aan de kritiekloze overname van Amsterdam door de moslimbroederschap in 2015 al geleverd:

Die Paternotte heeft poep aan het mandaat dat de Amsterdamse kiezer hem als lijsttrekker gaf en is afgereisd naar Den Haag om daar de islam te bevorderen. De geweldsoproeper van GroenLinks, die partij mag dat, @RutgerGW, heeft het over lelijke muziek, kutkunst, kraken en dat Geert Wilders niet moet zeiken dat de PVV in Amsterdam geen reclameposters op mag hangen terwijl de moslimbroederschap voortvarend de sharia invoert. @LaurensIvens heeft het over betaalbare huren. De voorzitster van de VVD, @marjaruigrok, haalt GroenLinks extreem links in en tweet instemmend dat ‘je gaat verliezen als je niet divers bent‘, maar geen woord over de islamitische machtsovername van de hoofdstad.

De 45 gemeenteraadsleden teveel die Amsterdam heeft kan het niet schelen, allemaal bezig met hun eigen egomane projectjes. De lijsttrekker van D66, @RvDantzig, houdt zich liever onledig met buurthuizen, broedplaatsen, streetart. Zijn collega @maschamascha juicht om de eerste coffeeshop in Zuid-Oost. Hun collega @PaulGuldemond hieperdepiephoeraade vorige maand nog over deze Marokkaanse deradicaliseringsradicalen. En collega Meltem Kaya is geschorst door twitter, nu ben ik wel benieuwd wat voor policors die gezegd heeft … Marjolein Moor, PvdA, juicht toe dat de PVV geen reclameposters in Amsterdam op mag hangen, maar geen woord over moslimbroederschapgate. Haar collega Dennis Boutkan idem dito. De islamliefde is evenredig groot aan de PVV-haat in de hoofdstedelijke gemeenteraad.

Niet één van de 45 raadsleden van Amsterdam vindt het nodig er op te reageren op de sociaal media’s. Ze volstaan met wat plichtmatige opmerkingen in het tanende stadsblad dat ‘ze geschrokken zijn’.

Hallo ! Deze Amsterdammer wil antwoord !

Het gaat niet om die ene Saadia. Het gaat me zelfs nog niet om der naaste familie.

Het gaat om het netwerk. Saadia T. wordt nu nader bekeken door het OM in verband met fraude. Ik vind het bijna net zo interessant als der criminele broers. Niet. Gewoon niet. Niet. Ja, is allemaal heel erg, moet je vooral wat aan doen. Buren vertelden mij dat het een hele vriendelijke jongen is, en dat is geen sarcastische grap.

Ik vind Saadia veel enger dan haar criminele broers. Ik vind het eng dat de Elatik’s en Marcouch’s kunnen bepalen wie zich met ‘veiligheid en radicalisering’ bezig houden.

‘Veiligheid en radicalisering’ is wat mij betreft NEWSpeak om te verhullen dat het om islam gaat. We hebben het niet over ‘radicale’ Hindoes en Boedhisten hier. Het gaat alleen over moslims. Het gaat over islam. En daar installeren we dan een enorm netwerk van Marokkanen die elkaar baantjes toeschuiven en niets anders doen dan islam promoten. De hoogste politiechef is volledig op zijn knieën, en Van der Laan’s rechterhand …

We rusten toch ook geen compleet departement met Russen uit om de Russische dreiging in kaart te brengen?

De islamisering van Amsterdam.

De islamisering van Amsterdam schrijdt voort in een razend tempo, en niet één van de verantwoordelijken lijkt ook maar in de verste verte bereid het onder ogen te willen zien. Het was nota bene op instigatie van de meest ‘rechts’ geachte partij, de VVD, die in Amsterdam met regelmaat GroenLinks links inhaalt, dat de motie registratie islamofobie aangenomen werd, een voorsorteren op het strafbaar stellen van en het uiteindelijk totaal verbieden van islamkritiek/het invoeren van de sharia, zodat moslimbroederschapinfiltranten als deze ongehinderd vrij spel zullen hebben in de toekomst. De onderwerping van Nederland is veel verder gevorderd dan menigeen beseft.

Hallo Amsterdam, waar zijn we mee bezig ?

IslamCollaborateur Van der Laan voert sharia in in Islamsterdam – PVV Verboten

Raad van State wil ISIS school in Amsterdam

’Amsterdam financierde salafisme-lessen’

Islamisering: Sharia-cursus aan de (voormalige) Vrije Universiteit van Amsterdam

Amsterdamse politie blijft drammen over hoofddoek – Woordvoerder: we kunnen het er toch over hebben

Islamisering: mannen en vrouwen gescheiden in gemeentelijke gebouwen Amsterdam

Van der Burg (VVD-Amsterdam): Hoe meer asielzoekers, hoe beter

De dhimmie hoofdcommissaris van Amsterdam heeft de hoofddoek helemaal zelf bedacht

Islamisering: Steeds meer invloed salafisten in Amsterdam

Homo’s niet veilig in Islamsterdam

Amsterdamse politie wordt verplicht crimineel islamitisch

Islamitische basisscholen in Amsterdam groeien hard

Universiteit van Amsterdam publiceert jihadpropaganda als wetenschappelijk onderzoek

2016 – Amsterdamse politie voert Joden af

Gemeente Amsterdam betaalt islamitische haatcursussen voor kinderen van luie moslims

83% van de jonge Amsterdamse vrouwen wordt lastiggevallen

@VVDAmsterdam ontkent eigen wetsvoorstel mbt. registratie islamofobie en voert sharia in

Amsterdamse openbare scholen voeren Suikerfeest en Offerfeest in

Amsterdam of Teheran?

Islamslaaf Pieter-Jaap Aalbersberg vervangt kindervriend Zwarte Piet door kindermoordenaar Mohammed

PvdA-raadslid stuurde meisje van school omdat ze hoofddoek weigerde

Waar heeft Fatima Elatik haar nieuwe functie aan te danken ?

Fatima Elatik – brein hoofddoekjesplan casht 12.000 per maand

Vrijdaggebed (in Paradiso) voor eerst door vrouw geleid

Wetsweigeraar Bernard Welten: xenofobie is een veiligheidsprobleem en islam noem ik lekker niet

Geen geld voor Islamitische school A’dam, want “bestuur neemt geen afstand van IS”

islamiseren met de VVD: scholen mogen vrije dag geven voor suikerfeest

 

Voorlopige samenvatting van de hoofdrolspelers in dit drama.

Eberhard van der Laan

Ahmed Marcouch

Fatima Elatik

Saadia Ait-Taleb

Mounir Dadi

Sofyan Mbarki

Ben Nassir Bouayad

Aissa Zanzen

Yassin Elforkani

Khalil Aitblal, woordvoerder van de Amsterdamse moskeekoepel UMMAO

Nadir Adarraf, bestuurslid Arryan moskee (terreurmoskee, Amsterdam-Noord)

Aziz Oilkadi, bestuursvoorzitter Arryan moskee (terreurmoskee, Amsterdam-Noord)

 

Doe mee met 8.344 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7177 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

12 Comments on De moslimbroederschap heeft Amsterdam overgenomen

 1. goedendagbonjour // juli 26, 2017 om 07:40 //

  Zeer warrig artikel als je niet reeds weet waarover het gaat.

  Like

 2. Ik heb Amsterdam altijd al als een walgelijke poel des verderfs beschouwd. Het is trouwens ook een hele vieze en slonzige stad. De grachtenpanden zijn prachtig maar wat er woont moet kapot. Het blijkt dus maar weer eens dat ik het al die tijd bij het rechte eind heb gehad.

  Like

 3. Wat alleen Van der Laan in zijn politieke leven al heeft aangericht … moge de nakende dood van deze landverradende hufter een zeer pijnlijke zijn.

  Like

 4. Semper paratus // juli 26, 2017 om 11:02 //

  Er moeten machinegeweren door de stad ipv straatbezems! opruimen die smerige teringzooi!

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel // juli 26, 2017 om 12:17 //

  Ondanks dat ik het betwijfel of geboren en getogen Amsterdammers Fub als Amsterdammer zien 😀 schrijft hij hier wel een goed artikel over hoe erg het mis is in Amsterdam. Maar ja, Amsterdam is altijd al het karikatuur van Nederland geweest, als er in Nederland iets misgaat dan wordt het in Amsterdam uitvergroot. Wil je weten wat er straks in je omgeving mis zal gaan; kijk naar Amsterdam want wat daar nu gebeurt komt morgen bij de anderen. Amsterdam loopt nou eenmaal voorop in de absurditeitenparade die Nederland is geworden. De politie legt meer dan 50% van de aangiften naast zich neer, gevangenissen staan leeg omdat de rechterlijke macht weigert in de weinige gevallen die wél vervolgd worden straf op te leggen.

  Like

 6. Willem // juli 26, 2017 om 14:42 //

  Geweldig toch die politieke correctheid. Links en feministisch Amsterdam en dan allemaal pro islam en uiteraard tegen de PVV. De moslimbroederschap is slim, geduldig, berekenend, versluiert zichzelf in mooipraat over de religie van de vrede, weet de juiste mensen in te palmen met diversiteit, een nieuw begrip in Nederland dat betekend meer islam, dus hoofddoekjes, allemaal Taqiyya, het formuleren van leugens om vertrouwen te krijgen. Kitman, het verbergen van iets. Tawriya, opzettelijk een valse indruk wekken, bv. dat iedereen veilig is. Murana, infiltratie techniek om te misleiden, gevolgd door woordbreuk. Alles wordt voorbereid voor een totale overname, maar heel langzaam, totdat het moment daar is, dan gaat het ineens heel snel en is dan niet meer terug te draaien. Erdogan wil in 2023 het Ottomaanse rijk doen herleven, het project ( van de moslimbroederschap) het wereld wijde kaliphaat moet er in 3 tot 4 generaties komen en de linkse politiek correcte meute help hier met overgave aan mee, betaald er zelfs voor, voor hun eigen ondergang wel te verstaan, want de sharia houdt met hen echt geen rekening. Eigenlijk is het te bizar voor woorden.

  Like

 7. N.E. Derlander // juli 26, 2017 om 18:51 //

  Ik stel voor, dat we de republiek Amsterdam, zoals zij dat zelf graag willen, (financieel) afscheiden van de rest van Nederland.

  Like

 8. Een uitstekend bedocumenteerd artikel dat breed gedeeld gaat worden. Hier komt aan het licht dat PvdA, D66, VVD GroenLinks en SP in Amsterdam vooral een pot nat is dat zich inspant om het evangelie van de multikul te verspreiden. Al wat er mee in strijd is kon wel eens slechts zijn voor de eigen politieke carriere dus kom daarmee niet aan bij deze ‘volks’vertegenwoordigers om den brode.
  .
  Spijtig dat Ome Frik nooit aan zijn politieke revolutie heeft kunnen beginnen. Het klimaat voor een bewustmakende revolte groeit onder de kinderen van de steeds weer doorgeschoven rekeningen. En dat worden er steeds meer nu ook Jan met de Pet (die niet zo makkelijk verkast of een pandje in de buurt opkoopt om overlast te voorkomen) begint te beseffen op welke meerkosten de samenleving geraakt is door de enorme vooral islamiserende influx.

  Liked by 1 persoon

 9. Dat van de republiek Amsterdam bevalt me wel, maar we moeten wel van dat maffiose pvda tuig af komen, die beschouwen Amsterdam als hun bezit.
  De hele ambtenarij in Mokum is vergiftigd door dat soort figuren.
  Politici kan je na 4 jaar het bos of Den Haag insturen, maar van die woekerplanten in het bestuurlijk apparaat kom je veel moeilijker af.
  Daar heplt alleen een rigoureuze schoonmaak en die gaat niet prettig worden.

  Liked by 1 persoon

 10. Ik zie Amsterdam al jaren als een hopeloos project. Ik had de begroting 2018 nog wel willen analyseren, maar als ik dat allemaal lees, word ik er werkelijk helemaal deprie van. Het beste is om Amsterdam integraal af te stoten als Nederlandse gemeente, zodat Amsterdam niet meer ten laste komt van de Nederlandse belastingbetaler. Amsterdam moet dan maar verder gaan als een soort vrijstaat waar letterlijk alles geoorloofd is. Het verschijnsel ‘vrijstaat’ kwam in de Middeleeuwen wel vaker voor als er geen orde meer te handhaven viel in een bepaalde gemeente.

  Like

 11. Like

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Dader aanslag Amsterdam CS heette Khalid – politie woedend over lek – Fenixx.org
 2. Niemand durft burgemeester Van der Laan aan te pakken

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: