Nieuw

Amsterdamse deradicaliseringsmaffia stelt geradicaliseerde ‘jongeren’werker aan op IJburg

Sinds 2013 is Safoan Mokhtari (33), alias rapper Kami Kazi, ambitieus jongerenwerker in IJburg.

Natuurlijk weer op het schild gehesen door de PvdA moslimbroederclub rond Marcouch en Elatik. Betrokken bij de moskee IJburg en kent de weg naar de subsidie jiziya-potjes en doet hard zijn best om de ummah van bloeddorstigen uit te breiden.

Wie Safoan Mokthari volgt, ziet ook een extreme kant van hem opdoemen. Zo noemde hij op Facebook een jongere in IJburg die vastzit een ‘Strijder’, die moet worden bevrijd. ‘Free de Strijder!’ zo luidde zijn devies. Ook gaf hij in 2014 bij een foto van zichzelf als Arabische strijder een verklaring voor zijn artiestennaam KAMI KAZI. KAMI KAZI staat voor: KROON ARABIEREN MITS ISLAMITISCH-KOGELS AAN ZIONISTISCHE INFILTRANTEN.

Waar in Holland >>

Doe mee met 8.469 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7465 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Amsterdamse deradicaliseringsmaffia stelt geradicaliseerde ‘jongeren’werker aan op IJburg

 1. Willem // juli 26, 2017 om 14:49 //

  Een rapper? Veel van die gasten zijn rappers. Rap is geen muziek, het is een simpel elektronisch ritme met boze praat erop. Echte muziek, een instrument leren beheersen, kunnen ze niet. Waarom? Je rapt omdat je geen hersens hebt.

  Like

 2. Kami kazi doet me eerder denken aan dit;
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Kamikaze

  Like

 3. Greengo // juli 26, 2017 om 18:13 //

  Worden al die in werkelijkheid uitgerangeerde pvda-hufters niet simpelweg op ieder podium gehesen door de rest van de hufters vanuit andere partijen uit gemeenteraden, provinciale raden, kamertjespolitiek en uiteindelijk door onze EIGEN ‘KONINKLIJKE’ (nazi) FAMILIE ?? Ik kan het niet anders zien, namelijk.

  Like

 4. Wat een vieze rot kop heeft die nietsnut nep pedofiel rapper
  Ha ha rapper beetje dom onzin uitkramen met ze scheve bek

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: