Nieuw

Amsterdam: moslims slaan homo gebroken kaak

“Een groep van acht jongens in de leeftijd van 15 tot 18 jaar met scooters.” Wij weten genoeg, meer signalement hebben we niet nodig.

Een man is vorige maand ernstig mishandeld op een mannenontmoetingsplaats in Nieuw-West. Het slachtoffer werd zo hard geslagen dat hij er een gebroken kaak aan overhield.

De man bevond zich op maandagavond 12 juni tussen 23.00 en 00.00 uur in het park bij de parkeerplaats aan de Oude Haagseweg nabij de Nieuwe Meer. Hij raakte daar in gesprek met een groep van acht jongens in de leeftijd van 15 tot 18 jaar met scooters.

AT5>>

Het gesprek mondde al snel uit in een woordenwisseling, waarbij de man door een van de jongens hard op zijn hoofd werd geslagen. De jongens sloegen op de vlucht op hun scooters en lieten de man gewond achter. Een getuige had het hele incident gezien en kon de man hulp aanbieden.

Uiteindelijk bleek in het ziekenhuis dat de man zijn kaak had gebroken. De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling, inclusief de getuige die de man heeft geholpen.

Telegraaf >>

Doe mee met 8.464 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7438 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: