Nieuw

Amsterdam: moslims slaan homo gebroken kaak

“Een groep van acht jongens in de leeftijd van 15 tot 18 jaar met scooters.” Wij weten genoeg, meer signalement hebben we niet nodig.

Een man is vorige maand ernstig mishandeld op een mannenontmoetingsplaats in Nieuw-West. Het slachtoffer werd zo hard geslagen dat hij er een gebroken kaak aan overhield.

De man bevond zich op maandagavond 12 juni tussen 23.00 en 00.00 uur in het park bij de parkeerplaats aan de Oude Haagseweg nabij de Nieuwe Meer. Hij raakte daar in gesprek met een groep van acht jongens in de leeftijd van 15 tot 18 jaar met scooters.

AT5>>

Het gesprek mondde al snel uit in een woordenwisseling, waarbij de man door een van de jongens hard op zijn hoofd werd geslagen. De jongens sloegen op de vlucht op hun scooters en lieten de man gewond achter. Een getuige had het hele incident gezien en kon de man hulp aanbieden.

Uiteindelijk bleek in het ziekenhuis dat de man zijn kaak had gebroken. De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling, inclusief de getuige die de man heeft geholpen.

Telegraaf >>

Doe mee met 7.610 andere volgers

About Fubar (5024 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: