Nieuw

Wisconsin company to implant microchips in its employees in August

A Wisconsin tech company says they are about to become the first business in the U.S. to offer microchip implants to its employees.

Three Square Market (32M), a River Falls-based software design company, says starting August 1st, it will be offering microchips to all their employees. The chips will be implanted underneath the skin between the thumb and forefinger, which will allow employees to pay for food and drinks in the company’s break room, open security doors, and login into their computers without any special cards—or passwords.

“Eventually, this technology will become standardized allowing you to use this as your passport, public transit, all purchasing opportunities, etc.,” Todd Westby, 32M CEO said in a company press release.

Fox Business >>

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7440 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Wisconsin company to implant microchips in its employees in August

 1. En straks allemaal aan de chip in je flikker .
  Waarom omdat men niet nadenkt ik zou toch echt even vragen wat mn werkgever bezielt en of ie wel goed bij zn hoofd is .
  Overigens waarom inplant als je ook gewoon een ring kan dragen of polsband of kunstnagel met rfid techniek.
  https://www.wish.com/search/rfid%20ring#cid=5833a24438e0fa1c5b0f6792
  https://www.wish.com/search/rfid
  Ik denk dat ik me maar eens een beetje in de rfid techniek ga verdiepen leuke hobby
  Obama zegt dat het goed is voor je en belooft dat de nsa er geen misbruik van maakt .
  Nou dan kunnen we weer met een gerust hart gaan slapen .

  Oh bijna vergeten ik heb hier onderzoek naar gedaan en contact gehad met het betreffende kvk bureau in duitsland voordat mensen complot theorie denken doe je eigen onderzoek maar even .

  Like

 2. @hslot4
  Dat van die cyanide in RFID implant chips is precies de opmaak naar totale controle van een bevolking. Dan moet je bijvoorbeeld 2x per dag die chip tegen een uitlezer houden die dan bepaalt waar je geweest bent. Doe je dat niet, dan wordt de cyanide in de chip in je lijf losgelaten met de dood als gevolg.
  Volgens mij is het mogelijk om jezelf te trainen om bepaalde hoeveelheden van een gifstof te verdragen, bijvoorbeeld door met kleine hoeveelheden te beginnen, op dezelfde manier hoe in ziekenhuizen bijvoorbeeld iemand ongevoelig gemaakt wordt voor een stof waarvoor iemand allergisch is. Die cyanidehoeveelheid kan nooit groot zijn, het moet in zo’n chipje passen, dus het zou moeten kunnen jezelf gedeeltelijk immuun te maken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: