Nieuw

Waarom Europa?

Doe mee met 7.610 andere volgers

About Rommel (2578 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

4 Comments on Waarom Europa?

 1. Alphons Mantel // juli 26, 2017 om 07:44 //

  niet binnenlaten van buitenlandse moslims is ook een optie

  Liked by 1 persoon

 2. Gek dat we in Europa miljarden hebben uitgegeven voor scannerpoortjes waar we niks aan hebben want ze komen onder begeleiding van de beveiligers door de achterdeur.

  Liked by 1 persoon

 3. linda texel // juli 29, 2017 om 16:26 //

  Leuke tekening en o zo waar. Als klein meisje vertelde mijn vader, die veel in muslim landen werkte ( shell) mij al dat de muslims maar 1 doel hadden en dat dit het veroveren van de westerse wereld was en het uitroeien van de joden en daarna de christenen ( eerst het volk van de zaterdag en dan het volk van de zondag). Mijn vader is allang dood maar ik hoor zijn waarschuwende woorden nog steeds. Ik heb nooit gedacht dat ik de verovering en het islamiseren van Europa zou gaan meemaken.

  Liked by 1 persoon

 4. De treinen naar het oosten zullen meer dan vol zitten.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: