Nieuw

Trump draagt nieuwe ambassadeur Den Haag voor – NRC schiet in een islamkramp

De Amerikaanse president Donald Trump heeft het Republikeinse oud-congreslid Pete Hoekstra voorgedragen als ambassadeur voor de Verenigde Staten in Den Haag. Als de Amerikaanse Senaat akkoord gaat met de voordracht is zijn komst naar Den Haag dit najaar te verwachten.

Maar het is de vraag hoe goed Hoekstra Nederland kent. In 2015 zei hij dat er door de „heimelijke jihad” in Europa „chaos” heerst in Nederland: „Auto’s gaan in brand, politici worden in brand gestoken”, „ja er zijn no-go-zones in Nederland.”

Wil het NRC ontkennen dat er een permanente autobranden-jihad gaande is? (vanaf 5:17)

In de eerste 4 maanden van 2016 gingen er al 2249 auto’s van Nederlanders in de fik en Het gaat maar door. Wil Maartje Somers ontkennen dat er no-go zones zijn in Nederland? Ik weet niet of Maartje Somers een burka draagt, maar zonder is het vervelend wandelen voor haar in bepaalde buurten in Nederland.

Sinds 2014 is Hoekstra betrokken bij het Investigative Project on Terrorism (IPT) van Steve Emerson, een anti-islam activist en publicist. Hoekstra heeft ook banden met andere Amerikaanse anti-islamactivisten zoals David Horowitz en Frank Gaffney, die weer banden hebben met Trumps topstrateeg Steve Bannon. Zij geloven dat de gematigde islam niet bestaat.

Goeie kerel die Hoekstra, hij heeft in ieder geval de juiste vrienden. Zou Maartje Somers even aan willen wijzen waar we die gematigde islam precies kunnen vinden?

Hoekstra is een frequente gast in het radioprogramma Secure Freedom Radio, dat gepresenteerd wordt door Gaffney, en dat te beluisteren is via de website van David Horowitz, de man die wel de „godfather van de anti-islam” is genoemd. Horowitz steunde in 2014 en 2015 de PVV van Geert Wilders met in totaal meer dan een ton.

Volkskrant, Telegraaf, NOS en RTL zijn iets neutraler. Het is niet gezond dat alle Nederlandse kranten in handen zijn van één Belg, die Belg dient niet het Nederlands belang. Grenzen dicht, ook voor kranten!

 

 

Doe mee met 8.338 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7127 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Trump draagt nieuwe ambassadeur Den Haag voor – NRC schiet in een islamkramp

 1. Like

 2. Like

 3. Grenzen dicht en zeker voor Belgen.

  Liked by 1 persoon

 4. JackvanderVeen // juli 26, 2017 om 19:18 //

  De gematigde islam, daarmee zal men bedoelen de islam beleden door gematigden. En juist die mensen vallen niet op, want die lusten ook een borrel, want die hebben geen eelt op hun voorhoofd. Misschien wel op hun knieën van het werken. Die mensen hakken niet overal op in of hakken van alles af.
  Verrek, gematigden van alle religies kunnen heel goed met elkaar samenleven, wereldwijd en levenslang.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Wees eerlijk: we verliezen de strijd tegen de radicale islam – Fenixx.org

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: