Nieuw

Omstreden kinderlokker Lindeman lijstduwer van PvdA Midden-Groningen

Ger Lindeman, de PvdA-wethouder die na een omstreden sekschat vorig jaar aftrad, staat op de kandidatenlijst van de PvdA in Midden-Groningen.

De PvdA-lijst telt 22 namen. De gewezen wethouder van Hoogezand-Sappemeer staat op de vijftiende plaats. ,,Ik ben lijstduwer’’, verklaart Ger Lindeman. ,,Ik streef niet echt een actieve rol na.’’ Midden-Groningen is de fusiegemeente waarin met ingang van begin volgend jaar de gemeenten Hoogezand-Sappemeer, Slochteren en Menterwolde samengaan.

Opmerkelijk

De kandidatuur van Lindeman is opmerkelijk, zeker omdat nog onduidelijk is of hij strafrechtelijk wordt vervolgd voor zijn affaire op een datingsite met een – naar later bleek fictief – 14-jarig meisje. Hij ging op haar avances in, ook nadat hij ontdekte dat ze jonger was dan ze aanvankelijk zei.

Lees verder:

http://www.dvhn.nl/groningen/Omstreden-Lindeman-lijstduwer-van-PvdA-Midden-Groningen-22382842.html

Doe mee met 8.469 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5003 Articles)
Altijd in oppositie.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: