Nieuw

Moeder nodigt moslimvluchtelingen uit in haar huis – als dank wordt haar 14-jarige dochter verkracht

Vluchtelingkind wat eerder bij de familie had gewoond moedigt Arabier aan om “gebruik van de gelegenheid te maken” en de bewusteloze 14-jarige nog een keer te verkrachten, volgens het arrest van de districtsrechtbank Västmanland.

Het nieuwe spannende Zweden – Een vrouw besloot om een groep moslimmannen thuis uit te nodigen bij haar gezin. Met als resultaat dat haar 14-jarige dochter in haar slaapkamer door een 25-jarige Arabische man werd verkracht. Maar de verkrachter “mag” niet worden uitgewezen.

De vrouw woont met haar kinderen in een voorstad in Västmanland. In het huis woonde voorheen ook een zogeheten onbegeleide vluchtelingkind.

Verleden jaar november kwam het vluchtelingkind samen met zijn broer en drie andere mannen in de leeftijd van 20-25 jaar de familie bezoeken. Ze bleven twee nachten logeren, na de laatste nacht heeft de vrouw de politie in kennis gesteld dat haar 14-jarige dochter was verkracht door één van de mannen, een 25-jarige man uit Syrië.

De moeder: “Ze zijn alleen maar een beetje aan het knuffelen”

Nadat de man het 14-jarige meisjes had dronken gevoerd, verkrachtte hij haar op haar slaapkamer. Het meisjes was min of meer bewusteloos van de alcohol en heeft slechts vage herinneringen van de verkrachting, maar ze herinnert zich dat ze de Arabier heeft gesmeekt om te stoppen toen hij bezig was met haar te verkrachten.

De moeder, die op dat moment lag te slapen , werd wakker toen het zusje van het meisje haar slaapkamer binnenstormde en alarm sloeg over wat er gaande was. Maar de moeder weigerde het in eerste instantie te geloven, maar toen ze zag dat één van de vluchtelingkinderen op Facebook schreef over de verkrachting ging ze naar de slaapkamer van het meisje en hoorde “een smakkend geluid”. Ze zei echter tegen het vluchtelingkind dat ze “alleen maar een beetje aan het knuffelen zijn”, volgens het arrest.

Maar toen ging de deur open van de kamer, die volgens de moeder naar “zweet en alcohol rook”, en kuierde de 25-jarige eruit. In de kamer lag haar dochter op bed, naakt en buiten bewustzijn.

“Omdat van de gelegenheid gebruik maken het beste is”

Toen de Arabier na het verkrachten van het meisje in de woonkamer kwam, moedigde het vluchtelingkind, wat voorheen bij de familie had gewoond, de Arabier aan om terug de slaapkamer in te gaan om haar nog een keer te verkrachten “omdat van de gelegenheid gebruik maken het beste is”. Dat zei ten minste de broer van het vluchtelingkind tegen de moeder, volgens de rechtsstukken.

Zelf beweert de 25-jarige dat hij geen seks met het meisje heeft gehad. De DNA-sporen in de vorm van sperma verklaarde hij door zijn opwinding eerder die dag toen de meisjes in korte shirts aan het dansen waren terwijl hij op de bank zat. Hij houdt staande dat hij daarna zijn geslachtsdeel heeft afgeveegd aan een paar slipjes van het meisje – een verklaring die de rechtbank echter volledig afwijst.

“Mag niet worden uitgewezen”

De officier van justitie heeft niet geëist dat de 25-jarige terug naar de Arabische wereld wordt gedeporteerd.

– Dat hangt in elke zaak van de omstandigheden af. Er was een negatief advies van de immigratiedienst en gebaseerd op deze raadgeving heeft het O.M. besloten een dergelijk verzoek niet in te dienen, en ik ben het volkomen eens met deze beslissing, zegt officier van justitie Frieda Gummesson.

Gummesson verwijst naar de zogenaamde handhavingshinder.

– Men mag personen eenvoudigweg niet uitwijzen naar bepaalde landen waar we ze niet naar toe mogen deporteren. Dan worden ze niet gedeporteerd, zegt ze.

Volgens een rapport van de immigratiedienst is de 25-jarige tijdens de asielchaos in de herfst 2015 van Syrië naar Zweden gekomen. Hem is een tijdelijke verblijfsvergunning verleend tot 23 december 2019, en beweert dat hij een vrouw en dochter heeft in Irak.

Bron:

http://www.friatider.se/bj-d-hem-flyktingbarn-d-v-ldtogs-14-riga-dottern

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8668 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

33 Comments on Moeder nodigt moslimvluchtelingen uit in haar huis – als dank wordt haar 14-jarige dochter verkracht

 1. Tijl Uylenspiegel // juli 26, 2017 om 00:49 //

  Ja dat is wel een dingetje bij al die jongens; zelfs als ze op heterdaad betrapt worden, dan nog keihard blijven ontkennen. Helaas trappen veel “rechters” erin.

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // juli 26, 2017 om 00:52 //

  En nog even een persiflage op een oude zegswijze; “Als dank voor het aangenaam verpozen zal ik eens even wat sperma lozen”

  Like

 3. Hier zijn rechters precies hetzelfde,zo onnozel om in al die leugens te trappen van moordenaars,verkrachters en miljoenen fraudeurs.Hoe meer je liegt,hoe meer recht je hebt en de rechters gaan er helemaal mee mee.Bewijs hebben ze niet nodig,aannames en veronderstelligen doen zij het mee.Daar zijn genoeg bewijzen van.

  Like

 4. Je zult maar zo’n naïeve moeder hebben als 14 jarig meisje in Zweden. Daar ben je dan mooi klaar mee. Zijn ze daar van nature zo dom of gewoonweg geïndoctrineerd?

  Liked by 2 people

 5. En als het 14-jarige slachtoffer binnen afzienbare tijd doordraait, en de Arabierenhoer die zich moeder noemt terecht ombrengt … is justitie dan even begripvol?

  Liked by 1 persoon

 6. Wat een stomme kut. Hahaha. Ik kan het niet anders brengen.

  Liked by 2 people

 7. Die debiele vrouw heeft haar kinderen moedwillig in gevaar gebracht en is ongeschikt als moeder.

  Liked by 2 people

 8. Gezien het beleid wat in Zweden wordt gevoerd mbt tot de islamitische invasie is al heel lang duidelijk dat het volledige land land vol zit met dit soort ‘moeders’. (en vaders)
  Zolang de Zweden zelf niet in opstand komen vinden zij het dus blijkbaar wel best.
  Dat socialisme alles sloopt wat je lief is, is niet erg. Zolang je maar blijft ‘deugen’.

  Elke dag opnieuw besef ik wat een heerlijkheid het is om als NIET socialist zijnde (en dus geen onderdeel van de knellende fascistoïde ‘deug-brigade’) ipv de linkse gierkelder-lucht een frisse wind in ‘de bovenkamer’ te hebben.
  Its really a joy for ever !

  Liked by 1 persoon

 9. Willem // juli 26, 2017 om 17:49 //

  Goed zo Zweden, politieke correctheid op zijn best, ik wacht op de totale ineenstorting, burgeroorlog en overname door de islam. Dat moet als voorbeeld dienen voor de rest van Europa, misschien dat ze dan eindelijk wakker worden.

  Liked by 2 people

 10. De tijd lijkt zo onderhand ook in Zweden aan te breken dat zich wat mensen gaan organiseren om dan maar zelf in te grijpen. Kennelijk is dit nog te weinig lang politieke weg mogelijk maar beveiliging van de eigen buurt geent op nabuurschap lijkt toch wel regelbaar.

  Liked by 1 persoon

 11. De moeder dient uit de ouderlijke macht te worden gezet en uitgewezen worden naar arabierenland.

  Liked by 1 persoon

 12. Wat is dat toch idiotse moeder!

  Liked by 1 persoon

 13. Eigen schuld dat is er gewoon om vragen je weet dat het verkrachters en moordenaars zijn !!!!

  Liked by 1 persoon

 14. Johnny // juli 27, 2017 om 18:49 //

  Titel voor artikel zou beter zijn ‘pooier-moeder verplicht 14 jarige dochter tot sex met zogenaamde moslim vluchtelingen’… Echt wel de schande voorbij! Begrijpt mama nog niet dat een goeie moslim andersgelovigen als slaven mag/moet beschouwen? Deze Arabier in elk geval wel!

  Liked by 1 persoon

 15. Greengo // juli 27, 2017 om 18:52 //

  Hele harde les …. Wat streek ‘mama’ op voor de opvang? Is ze dan niet eerder een hoer tevens pooier?

  Liked by 1 persoon

 16. Dit is toch vragen om moeilijkheden je weet toch dat ze nergens voor terug deinzen zijn criminelen van de bovenste plank en dat arme meisje is de dupe moeder is net zo schuldig die laat dat tuig binnen

  Liked by 1 persoon

 17. Ik geloof niks van dit verhaal. Lees eens goed wat er staat. Zusje kwam slaapkamer van moeder in gerend maar moeder geloofde het niet tot ze het op Facebook las. Kom op zeg!!!

  Liked by 2 people

 18. Greengo // juli 29, 2017 om 11:23 //

  Conny, het geeft precies weer hoe de gesteldheid van ‘moeder’ is. Onbekwaam.

  Liked by 1 persoon

 19. Ed Beumer // juli 29, 2017 om 13:05 //

  Onzinverhaal, zielige vertoning!
  Beter om onzinverhalen te plaatsen van IslamMIETEN die worden gebashed. Hopelijk doet het goede voorbeeld dan goed volgen. Met voorbeelden als in dit verhaal wordt alleen aangetoond dat die geitenneukers wegkomen met dit soort acties. STOP DAAR MEE! Het zou me zelfs niet verbazen als het verhaal is gepubliceerd door zo’n hondsvot van een IslamNIET!!

  Liked by 1 persoon

 20. zotten aap // juli 29, 2017 om 13:47 //

  hoax, de naam van de auteur van het artikel is ook redelijk duidelijk..
  deze site staat er gekend voor…

  Like

 21. Greengo // juli 29, 2017 om 14:21 //

  Het is niet gebracht door de reguliere media en dus is het niet waar.

  Pak eens wat vaker een koran, daar wordt je wijzer van. Leg dan de ‘hoax’feiten ernaast en er gaat een (onder)wereld open. Lees en kijk wat vaker mee op Fenixx aangezien veel wel te verifiëren is. Slechts een suggestie voor hen die moeilijk leren.

  Like

 22. Greengo // juli 29, 2017 om 14:23 //

  Ed Beumer, ‘Beter om onzinverhalen te plaatsen van IslamMIETEN die worden gebashed. Hopelijk doet het goede voorbeeld dan goed volgen.’ Daar zit wat in.

  Like

 23. De reactie van de moeder is te verwachten een stom links wijf, die helemaal gek van moslims is.
  Wie ondanks alle informatie toch nog moslims uitnodigt vraagt erom, zielig voor haar dronken dochtertje, maar zal ook wel zo’n d66 figuur zijn

  Like

 24. Wat is dit voor een walgelijk racistische pleurissite.

  Like

 25. Zweden ,daar wonen alleen maar imbecielen .

  Like

 26. Dan ben je als moeder wel heel erg dom om vluchtelingen in je huis binnen te laten als jezelf daar ook kinderen hebt wonen. Heeft het Zweeds EU-parlementslid Cecilia Wilkström trouwens al gereageerd en gevraagd naar de naam van de daders. Kan zij ze lekker opzoeken en pamperen!

  Like

 27. Mat Verberkt // oktober 4, 2018 om 21:43 //

  Hier de lezing vanuit een iets objectiever blik. (M.a.w. verkrachting is niet iets exclusiefs voor Syriers) Je moet wel Zweedes kunnen, maar dat vindt Rommel ook als we zijn bronvermelding moeten geloven. https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/P3Ok5e/13-aringens-kropp-valutvecklad–da-friades-mannen-fran-valdtakt

  Like

 28. Aftonbladet.
  De spreekbuis van de Zweedse socialisten, communisten, feministen, globalisten en milieufreaken.
  Nou nee, bedankt, ik ga die linkse bullshit niet lezen.

  Like

 29. Jamesomerta // januari 6, 2019 om 00:41 //

  Heel Europa en de landen die buiten die fucking moslim gemeenschap vallen zouden moeten de heilige oorlog beginnen tegen dat stuk uitschot. Die hebben geen respect voor anderen . Ze zijn geboren met haar tegen over de westerse mens. Waarom niet beginnen met ze uit te roeien tot er geen 1 meer over blijft. Ze maken er gelijk waar een boeltje van . Weg met dat ongedierte . Wihte power.

  Like

 30. Ja hallo!!! 14 jaar en zich al strontzat mogen drinken van ‘la mama’…
  Mijn dochter is er 16…dat ze het ook maar durft om zat te zijn!! Ze mag een pintje drinken, en 2 ook…maar zat? Dacht het niet!! En mama gaat slapen terwijl er vreemden in haar huis zijn? Echt he…wat een verantwoordelijkheid stelt ze tentoon? Minstens zo schuldig als de verkrachter zelf!!

  Like

 31. Inderdaad geen geschikte moeder…vreemde mannen moet je buiten de deur houden…

  Like

 32. Daniël // april 7, 2019 om 15:19 //

  Ik denk dat de moeder zichzelf ook eerst een paar keer heeft laten naaien. Wat een stom kutvolk. Ik heb geem greintje medelijden met deze klojo’s.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s