Nieuw

Man uit Bosnië verdacht van moord op zijn vrouw en drie kinderen in Gotenburg

Door: Mats Dagerlind – Vertaling: rommel

Het tragische Zweden – Afgelopen donderdag zijn er vier personen, een vrouw en drie kinderen, gevonden in een verbrand appartement in Gårdsten in Gotenburg. De vrouw en één van de kinderen werden dood aangetroffen, en de twee andere kinderen overleden later in het ziekenhuis. De politie vermoedde als snel dat de brand opzettelijk was veroorzaakt om de moorden te verhullen. Nu is een 51-jarige man uit Bosnië aangehouden, de echtgenoot van de dode vrouw en vader van de drie kinderen, op verdenking van moord.

Vroeg op donderdagochtend werden de hulpdiensten gewaarschuwd dat een appartement in het stadsdeel Gårdsten in brand stond waar de vier inmiddels overleden personen werden gevonden. De politie kwam al snel tot de conclusie dat de lichamen verwondingen vertoonden die niet kunnen worden toegeschreven aan de brand en startte een moordonderzoek. De verdenking richtte zich al snel op de echtgenoot van de vrouw en vader van de kinderen, een 51-jarige man uit Bosnië. Hij werd zaterdag gearresteerd op hogere mate van verdenking van moord op zijn gezin.

De 51-jarige ontkent de misdaden, maar de officier van justitie in deze zaak, Helena Treiberg Claeson, is van mening dat de bewijslast sterk is. Ze is daarentegen zwijgzaam over de inhoud van deze bewijslast. Het is onduidelijk wat de 51-jarige, die geen Zweedse nationaliteit bezit, voor verblijfsstatus in Zweden heeft. Ondanks dat de man al meerdere jaren in Zweden woont was er een tolk nodig tijdens de detentie hoorzitting die achter gesloten deuren werd gehouden.

De familie had naar verluidt een grote huurachterstand door twee jaar onbetaalde huurrekeningen, en zou het appartement worden ontnomen op dezelfde dag dat de brand plaatsvond. Het is onduidelijk of dit heeft meegespeeld in het motief van de verdachte.

Bron:

http://avpixlat.info/2017/07/24/man-fran-bosnien-haktad-misstankt-for-mord-pa-fru-och-tre-barn/

Doe mee met 7.623 andere volgers

About Rommel (2586 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: