Nieuw

From ISIS-Lands to the Netherlands: Jihadists Try to Get the Press to Help Them Come Home

As Mosul falls and Raqqa comes under attack, European jihadists have decided they don’t really love death more than their enemies love life. But… nobody wants them back.

AMSTERDAM—Now that the self-proclaimed caliphate of the so-called Islamic State is falling apart in Syria and Iraq, many European jihadists are looking for ways to come home—and some of the Dutch ones have been reaching out to the media, hoping it will save their lives.

Just last week two fighters contacted TV shows in the Netherlands to announce their return to Dutch soil, a third contacted the police.

The grim irony of such a ploy is obvious. Many would-be holy warriors from European backgrounds have been associated with organizations that took journalists hostage, ransomed some, tortured and beheaded others. When they thought their groups were on a roll, jihadists bragged to their Western enemies “we love death as you love life.” And all too many times in France, Britain, Belgium, and Germany they have slaughtered innocents by the score.

But the three from the Netherlands are part of a group of 10 presumed jihadists who have criminal court cases pending against them…

readmore>>
dailybeast
Also published on Zeepertje.com

 • Top Ten Quran Verses for Understanding ISIS (the Islamic State)

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1539 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

5 Comments on From ISIS-Lands to the Netherlands: Jihadists Try to Get the Press to Help Them Come Home

 1. Die dooie moslim rat ziet er goed uit mogen vele een voorbeeld aan hem nemen

  Liked by 1 persoon

 2. @hslot4, zo te zien is wat ie onderdelen in de loop van de tijd kwijt geraakt.
  Geen Jihadi levend terug, schiet ze allemaal maar naar die 72 ouwe temeiers.
  Dat willen ze toch zo graag.
  Win win
  Het walhalla is van ons.

  Liked by 1 persoon

 3. skeeter // juli 25, 2017 om 19:46 //

  speciale homecoming lijkt me op zijn plaats.

  Like

 4. exter39 // juli 26, 2017 om 01:13 //

  Ik word zo ziek van al dat alla Akbar , meer presenteren ze niet , het enigste wat er in geslagen is bij de koran les hoe dom kun je zijn , om dit tegen een gesilvilisiteerd volk te komen verkondigen .

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s