Nieuw

Europa slachtoffer nieuwe sancties

Door: Rick Adolfse

Het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden stemt vandaag naar verwachting in met een wetsvoorstel dat nieuwe sancties tegen Rusland mogelijk maakt. De nieuwe sancties hebben grote gevolgen voor president Trump, die de banden met Rusland juist wil aanhalen, maar ook voor Europa. Dat heeft laten weten tegen het wetsvoorstel te zijn.

Het wetsvoorstel maakt strengere sancties tegen Rusland, Iran en Noord-Korea mogelijk. Het doel is Rusland (opnieuw) te straffen voor de annexatie van de Krim in 2014 en voor de vermeende inmenging van Rusland in de Amerikaanse presidentsverkiezingen van afgelopen jaar.

Lees verder:

http://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2017/07/wordt-europa-het-slachtoffer-van-nieuwe-rusland-sancties-526006/

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4968 Articles)
Altijd in oppositie.

2 Comments on Europa slachtoffer nieuwe sancties

  1. De Republikeinen zijn echt door de ratten besnuffeld wanneer zij voor dit door de koude oorlog achterhaalde idiote wetsvoorstel stemmen, ach wat kan men eigen ook van die Yankees verwachten, juist ja meer ellende dan er nu al is.

    Liked by 1 persoon

  2. Alphons Mantel // juli 25, 2017 om 17:36 //

    achterlijk idee van democraten, Clinton en Obama

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: