Nieuw

9-jarig Marokkaantje met boksbeugel berooft voetgangers in Stockholm

Het nieuw spannende Zweden – Afgelopen weekend had de politie in Stockholm grote problemen met jonge allochtone straatkinderen die voetgangers beroven, mishandelen, en bedreigen, schrijft het hoofd van de politie op Twitter.

“Dit weekend hadden we grote problemen met groepen jonge jongens die mensen beroven, mishandelen en bedreigen. Verscheidene zijn er gearresteerd, maar allemaal zijn ze jonger dan 15 jaar”, schrijft de politie op Twitter.

Tijdens de nacht van maandag zijn zes jongens gearresteerd. De jongste was negen jaar oud en probeerde mensen te beroven met behulp van een boksbeugel.

“Gisteravond zijn er zes van hen voor diverse misdaden gearresteerd. Meerderen waren al eerder aangehouden. De jongste van hen is negen jaar oud en probeerde met behulp van een boksbeugel mensen te beroven”, schrijft de politie verder.

“Bij één van de overvallen zijn ze waarschijnlijk de verkeerde tegengekomen en hebben een pak slaag gekregen. Want toen we aankwamen stonden ze te huilen. Maar ze wilden echter niet meewerken en vertellen wat er gebeurd was”, verklaart de politie.

De kinderen worden aan de sociale dienst overgedragen, maar die lukt het niet om het probleem te verhelpen.

“Volgens de gangbare regels en routines worden ze overgedragen aan de sociale dienst. Maar daar zijn ze niet in staat om het probleem op te lossen, schrijft hoofd van het politiebureau Södermalm in ander Twitterbericht, en bevestigt dat het om Marokkaanse “straatkinderen” handelt.

Volgens de politie betreft het een ad-hoc bende die door hun eigen taal en de zogenaamde kwetsbare situatie bijeen zijn gekomen. Er wordt ook op gewezen dat de deportatie overeenkomst met Marokko niet schijnt te werken zoals door de politici beloofd is, omdat men steeds weer dezelfde kinderen arresteert.

Tijdens de nacht is onder andere een man van zijn mobiele telefoon beroofd. Toen hij probeerde zijn telefoon terug te nemen kreeg hij een klap in zijn gezicht. Later die avond probeerde een aantal jongens op de fiets met een mes een persoon te beroven op de Katarinavägen.  De poging mislukte echter, en even later zijn er vier personen gearresteerd.

Bron en de betreffende Twitterberichten:

http://www.friatider.se/9-riga-gatubarn-r-nar-m-nniskor-i-stockholm

Doe mee met 8.464 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4963 Articles)
Altijd in oppositie.

11 Comments on 9-jarig Marokkaantje met boksbeugel berooft voetgangers in Stockholm

 1. skeeter // juli 25, 2017 om 04:26 //

  De beste les zou wezen als het tuig werd afgeranseld tot moes en door de honden laten opvreten en dan de kiekjes fijn rond laten circuleren op het net. 9 jarige met boksbeugel, je kan het niet eens verzinnen.

  Like

 2. HetZalWelWeer // juli 25, 2017 om 09:24 //

  Dat pak slaag was niet hard genoeg als ze nog stonden te huilen.

  Liked by 1 persoon

 3. sudare // juli 25, 2017 om 09:44 //

  Het verloren land Zweden

  Like

 4. Steek goed gereedschap bij je als je op pad gaat en aarzel niet het uit het zicht van camera’s te gebruiken om onaanspreekbare lieden in een universeel begrepen taal te verhelderen dat er wat grenzen van aanvaardbaar gedrag en solidariteit overschreden zijn. Oma van driehoog achter zal je dankbaar zijn als daardoor haar veiligheid op straat toeneemt omdat er een gerede kans bestaat dat gewelddadige en roofachtige lieden tijdig de verkeerde tegenkomen.

  Like

 5. @sjun, je bedoelt de geslepen priem en de gepimpte baco sleutel?.

  Like

 6. Persoonlijk ben ik van de klauwhamer.

  Like

 7. Hadden ze in Zweden ook een SIRE campagne?

  Sire: Laat jongens weer jongens zijn
  We zijn tegenwoordig te bang dat jongens thuiskomen met een kapotte broek. Dat zegt de Stichting Ideële Reclame (SIRE), die deze week met een campagne begint om jongens weer de ruimte te geven die ze nodig hebben en ze te laten stoeien en ravotten. Dat is hard nodig, want als ze zich niet op die manier kunnen ontwikkelen, gaan ze onderpresteren, zegt Sire.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/28738995/___Laat_jongens_jongens_zijn___.html

  Like

 8. Greengo // juli 25, 2017 om 17:01 //

  Blokker heeft alvast een aparte speelgoed-jongens-afdeling. Met andere woorden: meisjes spelen met poppen zodat ze alvast leren te moederen en zichzelf onder het spelen geen gat in den broek vallen en jongens spelen met auto’s en vechtpoppen zodat ze vroeg leren hoe ze klootzakken op de snelweg kunnen zijn. Verbiedt meisjes in de techniek !!! Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid.

  Like

 9. Jong geleerd is oud gedaan. Dus wil men ‘de toekomst’ een betere laten zijn dan ‘het heden’ is, zal men mbt dit ongedierte een uitsterf beleid dienen toe te passen. E.e.a. op plaats delict tot uitvoer gebracht.
  Overbodig te vermelden dat, ‘de verkeerde’ tegenkomen bij een overval en vervolgens als overvaller zijnde slechts een pak slaag te krijgen, absoluut onvoldoende is om de normaliteit, beschaving en veiligheid in dit deel van de wereld terug te brengen en te handhaven.

  Import volk uit een achterlijke cultuur incluis gedrag treedt men NIET op een beschaafde manier tegemoet. Period !

  Like

 10. Tijl Uylenspiegel // juli 25, 2017 om 23:28 //

  De ellende met dat tuig is dat ze vaak in groepjes opereren, een knulletje van negen is normaal gesproken geen partij voor een man, boksbeugel of niet. Maar zo’n stuk verdriet valt alleen aan als hij zich geruggensteund voelt. Het zijn net hyena’s !
  Wat betreft Sire met haar campagne; ik denk dat ze in principe gelijk hebben maar zo’n campagne is wel wat overdreven en het ligt voor de hand dat de hele LBGHTRSTUVW of hoe ze tegenwoordig ook allemaal mogen heten hier overheen gaan vallen. Als je tegenwoordig seksueel niet afwijkend bent dan tel je niet meer mee.

  Like

 11. Tijl Uylenspiegel // juli 26, 2017 om 00:03 //

  Dit filmpje past wel leuk bij dit artikel;

  Een paar mooie commentaren;
  not sure if you get 72 virgins in muslim heaven as a martyr who got non-lethally hit on the head by a plastic barrier. I guess in any religion that would just qualify you for the “stupid religious dumbass” category

  Take that you subhuman scumbag. Back to the third world you go.

  I think plastic barrier shaming is pretty effective as well. If he were shot dead, his family could call him a hero, now the whole world can see he’s just a dumbass embarrassment for his family

  it’s like they’re infected with a virus, totally one dimensional brainiac thinking their god will shut them out from reality, then reality hits them in the head

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: