Nieuw

Tsunami van verkrachtingen en aanrandingen blijven de Zweedse zomerfestivals teisteren

De Zweedse zomerfestivals en openbare gebeurtenissen gaan nog steeds zwaar gebukt onder seksuele molestaties – een situatie wat een norm lijkt te worden in het nieuwe grenzeloze Zweden.

Reeds op de eerste dag op vrijdag werd het Härnösand stadsfeest geteisterd door seksuele molestaties, ondanks de belofte van de Zweedse overheid “om krachtige acties tegen aanranders te nemen”. De aangiftes blijven binnenstromen en tot nu toe zijn er drie verkrachtingen en 19 seksuele geweldplegingen aangemeld.

We hebben 19 aangiftes van seksuele aanrandingen en drie aangiftes van verkrachtingen ontvangen, zegt Stefan Sundberg, rechercheur van de politie Västernorrland tegen Allehanda.se.

Ook in Borlänge en op het Trästockfestival in Skelefteå zijn er seksuele misdaden aangemeld.

Alleen in Skelefteå wordt een signalement vrijgegeven. De politie is op zoek naar een man die door Sveriges Radio wordt ongeschreven als “een donkergekleurde man met een baard”. Hij is ongeveer 20-25 jaar oud, draagt een zwarte jas, en circa 175-180 centimeter lang.

Bron:

http://www.allehanda.se/blaljus/brott/nya-chocksiffrorna-tre-valdtakter-och-19-sexuella-ofredanden-anmalda-efter-stadsfesten

Doe mee met 8.469 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5003 Articles)
Altijd in oppositie.

7 Comments on Tsunami van verkrachtingen en aanrandingen blijven de Zweedse zomerfestivals teisteren

 1. Hoofddoeken bespringen, dan is die onzin zo voorbij, dat is de enige taal die de moslimiet verstaat.

  Like

 2. trebor2110 // juli 24, 2017 om 13:21 //

  waar zijn al die ” blanke ” mannen dan op die festivals zien die niks horen die niks grijpen die niet in kijken ze de andere kant op ?????

  Liked by 1 persoon

 3. trebor2110 // juli 24, 2017 om 13:33 //

  en nee Bert we gaan geen hoofddoeken bespringen we moeten die laffe mannetjes bespringen a la Sobieski of Karel Martel

  Liked by 1 persoon

 4. Greengo // juli 24, 2017 om 23:02 //

  trebor2110 heeft het juist. Die mannetjes zijn namelijk NOOIT opgevoed (behalve door de dooie waanzinnige sekteleider) en precies dát zal moeten gebeuren! Dat is precies ook de reden waarom geen moslima er over peinst zonder bedekking te water te gaan en er steeds meer westerse vrouwen die het om dezelfde reden ook liever maar laten.

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel // juli 25, 2017 om 00:59 //

  Naar mijn mening heeft trebor gelijk, je kunt niet in alle omstandigheden verwachten dat de politie het wel opknapt, geen idee hoe groot die festivals in Zweden zijn maar beelden die ik van andere festivals zie dan heb je het al gauw over gigantische mensenmassa’s . De ellende met die moslims is dat ze vaak een groep vormen en dan sta je met een paar man machteloos. De enige oplossing zou zijn ze te weigeren maar ja dan staat iedereen weer op zijn achterste benen omdat je dan discrimineert.

  Like

 6. Zweden is verloren…..

  Like

 7. Henk der Niederlànder // augustus 21, 2017 om 23:13 //

  Ja sorry maar toen ikzelf een beetje jonger was en iemand wie dan ook viel mijn (vriendin en later mijn vrouw) lastig zou Ik me voor dood gevochten hebben.
  Tegenwoordig als Ik zie wat er aan jeugd rondloopt, zie Ik het somber in.
  Of ben ik nou ouwerwets en had Ik het debat moeten zoeken.
  Dacht het niet.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: