Nieuw

Taywara district center also falls to Taliban control in Ghor province

The control of the district center of Taywara in northeastern Ghor province of Afghanistan also fell to the hands of Taliban after heavy gun battle.

https://i1.wp.com/www.khaama.com/wp-content/uploads/2017/05/Taliban-insurgents.jpgAccording to the local security officials, the Taliban insurgents managed to seize the control of the district center after launching a coordinated attack on the district center.

Provincial public order police forces commander Mahmood Andarabi confirmed the fall of the district center into the hands of Taliban insurgents.

He said the attack was launched as a small security check post was located near the district center, forcing the security personnel to retreat.

Andarabi further added that clashes are still underway in the vicinity of the district center as a number of the security personnel and public uprising forces are trapped in the area and are responding to the enemy fires…

readmore>>
khaama
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 8.335 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1449 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: