Nieuw

Gelukkig, weer een PvdA’er onder de pannen met een TOP-baan, Baantjescarrousel 2.0

Rens Nissen, de persoonlijk assistent en dus rechterhand van minister Dijsselbloem van Financiën is weer een prachtig baantje toegeschoven gekregen.

Binnen het ministerie van Financiën gaat hij nu de afdeling AFEP bestieren, oftewel Algemeen Financiële Economische Politiek alwaar grote delen van de miljoenennota worden vervaardigd.

Het is overduidelijk dat de gemarginaliseerde Partij van de Arabieren een hele dikke vinger in de financiële pap wil houden door nu nog even snel daar een poppetje te positioneren.

Wanneer is dit gesodemieter afgelopen? Eerder hadden we reeds van Dam naar RvB NPO en Marcouch in Arnhem. Dan natuurlijk Samsom die als uitzendkracht een half jaartje is ingehuurd voor n onderzoek aangaande giftige grond. Oh ja, en die Vermeij… pfff ’t wordt teveel om op te noemen.

Wanneer gaat de kiezer verstandig worden?
Also published on Zeepertje.com


Doe mee met 8.464 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1529 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

12 Comments on Gelukkig, weer een PvdA’er onder de pannen met een TOP-baan, Baantjescarrousel 2.0

 1. Nee, zei de buurman, die is ambtenaar geworden en daarvoor moest ie eerst lid worden van de PvdA. O, zei ik, maar ik dacht dat ie zo goed kon leren. Hij kon niks, zei de buurman, hooguit van brood stront maken en dan nog te stom om te poepen, daar moesten ze ‘m ook nog eens bij helpen. O, zei ik, en wat doet ie nu? Hij is minister ergens van, iets met poen uitdelen, nee, niet aan negerstamhoofgden, dat doet dat dikke wijf, dat is een vriendinnetje van ‘m, van vroeger, die met dat grote hoofd met allemaal lucht…

  Liked by 3 people

 2. Claudia M. // juli 24, 2017 om 19:38 //

  Als zoiets bij mij “chef” zou worden, zou het toch altijd diegene, die aan dat baantje gekomen is blijven…, maar dat zal wel iets van mensen zijn die echt werken!

  Liked by 1 persoon

 3. `Wanneer gaat de kiezer verstandig worden `

  De kiezers gaan pas verstandig worden als de MSM niet meer in handen is van de linkse kliek die de bevolking dom willen houden met foute en valse informatie . Dat de Pvda de kroon spant met het gevoerde vriendjespolitiek beleid weten we inmiddels al jaren en ze zijn te stom om te snappen waarom ze nog maar 9 zetels hebben dus Pvda , ga vooral zo door en blijf jezelf in de voet schieten tot jullie kutpartijtje echt weggevaagd is .

  Liked by 1 persoon

 4. skeeter // juli 24, 2017 om 19:55 //

  Er zal een breivik 2.0 aan te pas komen om de baantjes hufters uit te vagen.

  Liked by 2 people

 5. Jan Hamming, ook van die maffiose partij, is benoemd tot burgemeester van Zaanstad.
  Die pvda figuren zijn gewetenloos in hun machtswellust.

  Liked by 1 persoon

 6. Greengo // juli 24, 2017 om 22:50 //

  Toch grappig; al die mensen die veronderstellen dat Nederland NIET corrupt is.

  Liked by 1 persoon

 7. Tijl Uylenspiegel // juli 25, 2017 om 00:00 //

  Tja ondanks de gigantische verkiezingsnederlaag zijn we nog lang niet af van de PvdA, ze zitten tot in de haarvaten van onze samenleving en het duurt echt nog een hele poos voordat die weggezuiverd zijn. De ellende is dat als ze straks een poos in de oppositie hebben gezeten een wederopstanding niet uitgesloten is. Dat heb je gezien aan het CDA, die zijn ook weer bijna helemaal terug van weggeweest.
  Wat ik in mijn omgeving gemerkt heb is dat met name ouderen gewoon blindelings PvdA blijven stemmen wat ze ook doen, wat ze ook uitvreten, het vertrouwen in de “socialisten” zit kennelijk diep bij hun.

  Liked by 1 persoon

 8. Die Baudet gebruikt nettere woorden om datgene wat wij al eeuwenlang aanduiden als smerige graaierskliek het partijkartel te noemen. De inhoud is hetzelfde, zakken stront.

  Liked by 1 persoon

 9. Een eerlijk mens, dus eentje die geen lid van een partij is [hoi Geert, de enige die niet in het partijkartel mee mag doen], zou zich toch de ogen uit de kop schamen om minister, bestuurder of andere teringlijer te worden. Baantjes die inhoudelijk geen zak voorstellen en waarin de figuranten alleen maar als een soort rekwisiet Jutloze Kop worden gebruikt om de echte daders te beschermen. Ja, als er ergens iets nog fouter gaat dan je al had verwacht treden de dansmariekes af en worden ergens burgemeester. Ik vind de galg of de guillotine helemaal niks, gaat veuls te snel.

  Liked by 1 persoon

 10. Eén woord Tijl; TRIEST

  Like

 11. Greengo // juli 25, 2017 om 11:08 //

  Liked by 2 people

 12. Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: