Nieuw

EU-migranten sloegen kamp op voor twee weken – lieten meer dan 250 ton afval achter

Londen – Een kleine groep EU-migranten die verleden week verdreven zijn van Bromley Field in het zuidwestelijke deel van Londen heeft meer dan 250 ton puin en ander afval op de plaats achtergelaten. Het vullis bestaat onder andere uit steen, hout, badkuipen, koelkasten en matrassen. De landeigenaar schat de saneringskosten op meer dan 100 000 euro.

Een kleine groep van EU-migranten die medio juli hun kamp vestigden op een veld in Bromley Field in het zuidwesten van Londen, heeft 250 ton grofvuil en huisvuil achtergelaten op het terrein. De groep verbleef ongeveer twee weken voordat ze door de politie van het domein werd verdreven. De ontruiming vond plaats nadat de landeigenaar door een gerechtelijk bevel toestemming had gekregen om de kolonisten te verdrijven. Het kamp bestond uit ongeveer twaalf voertuigen.

Een getuige heeft aan de The Daily Mail verteld dat de inwoners van de plaats ontzet waren toen het woonwagenkamp werd opgericht, en meteen de autoriteiten om hulp hebben gevraagd om het kamp te ontruimen. De politie heeft toen verklaard dat ze niets kon doen omdat het kamp op particulier terrein was opgezet. De landeigenaar moest daarom eerst naar de rechter om een gerechtelijk bevel te krijgen.

Op donderdag publiceerde de politie een foto van de omgeving op Twitter, samen met de rubriek: “De reizigers zijn vertrokken van het revier. Helaas hebben ze hun afval niet meegenomen #flytipping”.

Op de foto ziet u stenen, hout, volle vuilniszakken gestapeld in hoge stapels die zich uitstrekken over het hele veld. De ingang tot het veld is nu geblokkeerd door containers.

Bron:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-4722238/Travellers-dump-250-TONNES-rubbish-Bromley-field.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.216 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8643 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on EU-migranten sloegen kamp op voor twee weken – lieten meer dan 250 ton afval achter

 1. Tijl Uylenspiegel // juli 24, 2017 om 23:37 //

  Eerlijk gezegd weet ik niet of dit echt om migranten gaat, “travellers” daar bedoelt men meestal de Engelse en Ierse zigeuners mee. Wat niet wegneemt dat het op zich een prestatie is om op zo korte termijn zoveel pleuriszooi bij mekaar te krijgen en het dan ook nog eens een keer achter te laten. Daarmee heeft de politie die het kamp heeft ontruimd een steek laten vallen want ze hadden het gajes gewoon aansprakelijk moeten stellen, wellicht dat dat in een later stadium alsnog kan maar je kunt je afvragen wat dat voor zin heeft, een kale kip kun je niet plukken.
  Ik moet er wel bij zeggen dat het ook een beetje een teken van onze moderne tijd is, zodra er ergens iets geweest is, of het nou een feest is of gewoon een mooie zomerse dag in een park, het is op het onwaarschijnlijke af hoeveel zooi men dan achterlaat, van plastic bekertjes tot en met barbecues (en condooms 😀 )

  Like

 2. @tijluylenspiegel

  Het zijn EU-migranten. Migranten die binnen de EU voor gewin van land naar land verhuizen. Zo worden de straatbedelaars uit Roemenië die hier in Zweden in de parken bivakkeren ook EU-migranten genoemd. De criminele bendes die uit de Balkan komen en hier in Zweden georganiseerd inbraken en oplichting plegen vallen ook onder die noemer. Eigenlijk is het een beschaafd woord voor tuig van de richel wat binnen Europa naar een ander Europees land vertrekt om daar de boel uit te nemen.

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // juli 25, 2017 om 00:13 //

  Ja het zou kunnen rommel maar in het artikel komt alleen de benaming travellers voor en daar bedoelt men vaak de veelal Ierse zigeuners mee. Zoals gezegd ik zou er mijn hand niet voor in het vuur willen steken.

  Like

 4. JackvanderVeen // juli 25, 2017 om 12:58 //

  Tijl, toch je horens even opnieuw kalibreren. Je mist een paar frequenties momenteel.
  Noem het “warsheid”.

  Like

 5. Ziehende gauners dobber negerts migranten als ze zich zo gedragen is het voor mij een pot nat

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel // juli 25, 2017 om 23:15 //

  Leg effe uit Jack, ik kan je niet volgen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s