Nieuw

Oh Persephone mijn vrouwe, mijn godin wie oh wie gaat gij voor mij uit onze geschiedenis gummen?

Nee hoor heb gisterenavond niet de verkeerde paddenstoelen soldaat gemaakt en al evenmin met me neus in de coke pot gehangen. Was gewoon weer eens van plan on de lezers van dit blog aan het denken te zetten met een hernieuwde poging om inbreuk te doen op de zondagsrust. De foto toont ons een aantal mensen die nou niet bepaalt de schoonheidsprijs verdienen voor hun bijdrage in de wereldgeschiedenis dus ik zou wel eens willen weten hoe de wereldgeschiedenis zou zijn verlopen wanneer we één of meerdere van deze figuren zouden elimineren uit onze geschiedenis. Zou de wereld er mooier op zijn geworden of zou er eenvoudigweg een andere malloot op zijn gestaan om de opengevallen plaats in te nemen. En in ons fraaie Nederland is er vast ook wel iemand die we zouden willen uitwissen om ons land fraaier te maken.

Ja vorige zondag hielde we het bij muziek en overleden artiesten die we graag nog eens zouden zien optreden. Echter vandaag draaien we het even om en gummen we iemand eenvoudigweg uit de geschiedenis om tot een betere wereld te komen. Het lijstje op de foto, die evenals vorige zondag afkomstig is van The Free Thought Project, is verre van compleet en de eerste die ik mis is bijvoorbeeld de Turkse massamoordenaar Talaat Pasja, hoeveel Armeense doden zouden er dan wel niet gespaard zijn gebleven? Of was er dan wel een andere haatdragende Turkse massa moordenaar die zijn plekje had overgenomen om de Armeense genocide te voltooien?

1     1     1

Een tweede die ik verantwoordelijk acht voor vele en vele doden is wellicht wat meer een verrassing namelijk voormalig Amerikaans President John F. Kennedy. Zonder zijn inbreng waren er niet zo veel zinloze slachtoffers in Vietnam gevallen. Is het hard om te stellen dat Kennedy een kleine maand te laat is vermoord? Of was het Lyndon B. Johnson die dan met een gum bewerkt moest worden aangezien hij de Vietnam oorlog pas echt deed ontaarden in een bloedbad vol zinloze Amerikaanse slachtoffers?

Ik geef uiteraard even een voorschot en laat het met plezier aan U over wie u zelf graag uit de wereldgeschiedenis zou willen weg gummen. Merkel? Obama?

Zelf breng ik een en ander graag terug naar Nederland om wellicht Mark Rutte of Alexander Pechtold te wissen uit onze huidige geschiedenis, maar hadden we dan jaren terug niet al een extreem links PvdA beleid gehad? Uit voorzorg Yasser Feras Klaver maar wissen, lastig moet je Persephone wel zijn echte naam kunnen noemen om ongelukken te voorkomen. Maar nee de Nederlander die ik graag uit onze geschiedenis zou willen wissen is geen politica maar een smerig instrument van extreem links.

1

Wanneer ik de mogelijkheid had om maar één persoon te wissen uit de Nederlandse geschiedenis dan kan dit voor mij enkel en alleen de laffe moordenaar van onze vrijheid zijn. De hond die op 6 mei 2002 Pim Fortuyn afslachtte. Het knuffeldier van links Nederland die de hoop op een beter Nederland de grond in boorde. Volkert van der Graaf kwam in maart 2014 reeds voorwaardelijk vrij een actie van meester oplichter Fred Teeven met steun van VVD, PvdA, SP, D66, ChristenUnie en GroenLinks die het de normaalste zaak van de wereld vonden dat een extreem linkse moordenaar na een periode van nog geen twaalf jaar zijn vrijheid alweer tegemoet kan lopen.

1 By Roy Beusker – roybeusker.nl/, CC BY 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=18714133

En ja ik weet ook wel dat PvdA, GL, SP en D’66 dan wel iemand anders hadden ingehuurd om dit karwei voor ze te klaren, maar ik gaf het al aan je mag er helaas maar één kiezen die je uit wilt gummen uit onze vaderlandse geschiedenis.

Ik wens U allen een prettige zondag, neem de vlakgom bij de hand en herschrijf voor je eigen de geschiedenis voor een betere wereld en een beter Nederland.

met groet Bolo

 

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2160 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

10 Comments on Oh Persephone mijn vrouwe, mijn godin wie oh wie gaat gij voor mij uit onze geschiedenis gummen?

 1. Wie ik zou willen wissen? Dat zijn de navolgende personen uit de galerij:
  Karl Marx
  Joseph Stalin
  Pol Pot
  Mao Zedong

  In die volgorde. Allemaal communisten en dus massamoordenaars.

  Like

 2. Rowwen Hèze heeft er iig geen zin an @Bolo

  Liked by 1 persoon

 3. OH, nu toch wel, kleine hapering @Bolo

  Like

 4. zo had ik het nog niet bekeken

  Like

 5. Ik zie graag die drie ex-vrouwen van mij uit de geschiedenis gewist. Zonder hen was ik een veel beter mens geweest. En een stuk rijker ook.

  Liked by 1 persoon

 6. Wis Mohammed maar.

  Liked by 1 persoon

 7. Greengo // juli 23, 2017 om 18:35 //

  Fubar, je bent me voor. Goede keuze!
  Bolo, opening van je artikel: grandiozo! De rest overigens ook!

  Liked by 1 persoon

 8. Like

 9. Zijn jullie allemaal die kriminelen van de pvda vergeten?.

  Like

 10. Uh @fubarbaar bedoel je nu iedereen die mohammed heet? Die verzonnen nep profeet is enkel in het leven geroepen om mensen uit te kunnen roeien, vrouwen te misbruiken of pedofilie te legaliseren dus geen persoon uit de geschiedenis lijkt mij maar een verzinsel van zieke geesten.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: