Nieuw

Interpol: IS stuurt 173 opgeleide terroristen naar Europa om zelfmoordaanslagen te plegen

Interpol heeft een lijst samengesteld van 173 IS-strijders, opgeleid om in Europa zelfmoordaanslagen te plegen. De zelfmoordbrigade dient als vergelding voor de militaire nederlagen die IS lijdt in het Midden-Oosten.

Interpol: IS stuurt 173 opgeleide terroristen naar Europa om zelfmoordaanslagen te plegenInterpol (voluit International Criminal Police Organisation ), de internationale organisatie die politieorganisaties ondersteunt bij het voorkomen en bestrijden van criminaliteit, stelde de lijst van terroristen samen op basis van inlichtingen van de VS die werden verkregen tijdens de aanvallen op IS-gebied in Syrië en Irak. Dat meldt The Guardian zaterdag.

Volgens de inlichtingen- en antiterreurdiensten in Europa bestaat het risico dat zelfmoordterroristen zullen toeslaan in Europa, rekening houdend met de nakende ondergang van het kalifaat waarmee IS af te rekenen krijgt. Aangezien IS de strijd in het Midden-Oosten lijkt te verliezen, is het best mogelijk dat de terreurorganisatie zich nu op Europees grondgebied richt om de strijd voort te zetten…

leesverder>>
knack
Also published on Zeepertje.com


Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 944 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1532 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

4 Comments on Interpol: IS stuurt 173 opgeleide terroristen naar Europa om zelfmoordaanslagen te plegen

 1. Nu de IS-strijders, dankzij het ingrijpen van de Russen, steeds meer terrein, zoals in Syrië, aan het verliezen zijn, zijn zij genoodzaakt om hun moorddadige activiteiten elders voort te zetten.
  Gelukkig worden zij door de Brusselse EU warm onthaald zodat zij ook in ons land hun barbaarse ideologie aan het volk op kunnen leggen.
  Ik wijdde hier reeds meerdere artikelen aan; de islamisering van onze maatschappij is slechts een voorzetje naar een islamitisch klimaat, waar geen ruimte wordt toegestaan voor ‘anders’ denkenden.
  https://www.levensreis.nl/index.php/2017/02/15/nieuws-15-februari/

  Liked by 2 people

 2. Hee, al Baghdadi wel naar Duitsland vriend, anders kom ik je opzoeken,

  Liked by 1 persoon

 3. nterpol heeft een lijst samengesteld van 173 IS-strijders, opgeleid om in Europa zelfmoordaanslagen te plegen.
  Wat ze even vergeten te vermelden is dat ze in Europa zijn opgeleid trainingskampen zat in Bosnie met dank aan Nato en de Dutchbatters die ze van wapens voorzien hebben.
  Amerika en Nl regering bedankt h he .
  Ze hebben al meer dan 20 jaar daar alle ruimte gehad om zich ongestoord voor te bereiden.
  http://www.barenakedislam.com/2015/07/10/the-disaster-that-bill-clinton-created-in-bosnia-by-backing-muslims-against-the-serbs-has-now-become-next-front-for-the-islamic-state-isis-caliphate/

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s