Nieuw

Interpol: IS stuurt 173 opgeleide terroristen naar Europa om zelfmoordaanslagen te plegen

Interpol heeft een lijst samengesteld van 173 IS-strijders, opgeleid om in Europa zelfmoordaanslagen te plegen. De zelfmoordbrigade dient als vergelding voor de militaire nederlagen die IS lijdt in het Midden-Oosten.

Interpol (International Criminal Police Organisation), de internationale organisatie die politieorganisaties ondersteunt bij het voorkomen en bestrijden van criminaliteit, stelde de lijst van terroristen samen op basis van inlichtingen van de VS die werden verkregen tijdens de aanvallen op ISIS-gebied in Syrië en Irak. Dat meldt The Guardian zaterdag.

Lees verder:

http://www.knack.be/nieuws/wereld/interpol-is-stuurt-173-opgeleide-terroristen-naar-europa-om-zelfmoordaanslagen-te-plegen/article-normal-880427.html?utm_source=Newsletter-23/07/2017&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-RNBOCHKN&&M_BT=18360791042059

Doe mee met 7.841 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (3687 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

4 Comments on Interpol: IS stuurt 173 opgeleide terroristen naar Europa om zelfmoordaanslagen te plegen

  1. Even de headerfoto aangepast met uw welnemen 😉

    Like

  2. Greengo // juli 23, 2017 om 16:55 //

    ISIS leaders in Syria funded Philippine militants befor Marawi takeover – By Jack Moore on 7/21/17
    http://www.newsweek.com/isis-leaders-syria-funded-philippines-militants-ahead-city-takeover-640096

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: