Nieuw

“Ik wil niet dat mijn dochter met Marokkanen omgaat”, sms’t moeder naar jongen van twaalf

In een facebookpost die al ruim 700 keer werd gedeeld, uit de moeder van een twaalfjarige jongen haar verontwaardiging over een sms die haar zoontje kreeg van de moeder van een vriendinnetje. “Ik zeg dat je geen contact meer mag hebben met haar”, schrijft de moeder naar de jongen. De reden? “Ik heb niet graag dat ze met Marokkanen omgaat”. Ines, de moeder van de jongen, getuigt in haar post van haar teleurstelling en boosheid. Tegelijk toont ze zich moedig en geeft ze een les in opvoeding.

De moeder van de jongen, Ines, besloot de moeder via Facebook aan te spreken.” U heeft mijn zoon voor het eerst doen kennismaken met puur racisme, persoonlijk gericht op hem”, schrijft ze.

HLN >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10113 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

9 Comments on “Ik wil niet dat mijn dochter met Marokkanen omgaat”, sms’t moeder naar jongen van twaalf

 1. Alphons Mantel // juli 23, 2017 om 17:36 //

  ras is geen godsdienst

  Like

 2. Moeders heeft groot gelijk punt uit .
  Dit valt onder vrijheid van meningsuiting en heeft niets met racisme te maken .

  Like

 3. Duchesne // juli 23, 2017 om 18:06 //

  De moeder heeft groot gelijk, zij mag beslissen met wie haar dochter mag omgaan en gezien Marrokkanen cq onze medeburgers van noord Afrikaanse afkomst al ruim 40 jasr dit land teisteren met misdaad en agressie, gezien de horden “loverboys” van vooral dat “ras” is de moeder wijs bezig, en gewoon eerlijk en recht doorzee. Als het jongetje een kamper was had ze misschien ook duidelijk gezegd waar het op stond, misschien had ze daar geen probleem mee. Niks mis mee, die duidelijkheid, de wet zal misschien door strafvervolging willen dwingen dat de moeder een leugen gebruikt om het Marrokaantje bij haar dochter weg te houden.

  Je mag je dus afvragen of de wet met de zogenaamde discriminatie en rascisme wetgeving het liegen propagandeerd en hiermee de eigen bevolking tot leugenaars promoveerd….

  Taart voor mama die haar kind beschermd, mogelijk was Marrokaantje al opdringerig en doof voor het woord NEE, en toen greep moeder in…

  Ben benieuwd of hier weer een soort voorbeeld van word gemaakt, net als van die nikkers die klagen over zwarte Piet en zich gediscrimineerd voelen als iemand er wat van zegt….over Zwarte Piet gesproken, het is eigenlijk de enige zwarte waar kinderen blij van worden als ze hem zien….een positieve noot in een vrijwel volledig negatief beeld van zwarte mensen, een beeld dat links en rechts op praktijk ervaring stoelt…misschien was Sylvana wel heel anders opgegroeid als zwarte Piet er niet was geweest, zonder compassie in een tijd dat de Surinamers de drugshandel als carriere zagen en ww, bmw en heimwee synoniem waren voor een volksaard…

  Rascisme is een verzinsel van mensen die graag willen zeiken. De neger die gewoon werkt, meedoet met de samenleving en niet zichzelf loopt te zielepoten zal waarschijnlijk gewoon blanke vrienden hebben en even vaak als roodharigen een gekleurde opmerking krijgen. Een deel van wat je overkomt is het gevolg van je eigen gedrag, en discriminatie tegenover het gros van de Marrokanen (al dan niet met twee paspoorten) is een onmogelijkheid, die kun je enkel benoemen voor wat het zijn, stukken stront waar niets positief uit voortkomt en waar ongeveer elke andere nationaliteit in de wereld last van heeft, zelfs echte Marrokanen. Daar is discriminatie niet meer van toepassing, slechts het nuanceren van het probleem.

  The boat from Algeciras is the only way to have a future, your own kind fucked up any sympathy for the next 100 years around the fucking globe. For all Maroccans feeling discriminated, or thinking you were, say thanks to your brothers, your uncles, your fathers, your cousins, your grandfathers. Sometimes things have a reason.

  Liked by 1 persoon

 4. Verstandige moeder. Voorkomen is beter dan genezen.

  Like

 5. Geronimo // juli 23, 2017 om 19:34 //

  Alsof iedere ouder niet het recht zou hebben om te bepalen met welke vrienden hij zijn kind niet wil zien mee omgaan. De beschuldiging van racisme is ook in dit geval eigenlijk te gek voor woorden, en een inhoudsloos begrip geworden.

  Like

 6. Ik zou ook niet willen dat mijn kinderen met fascisten en racisten omgaan.
  De Westelijke Sahara moet onmiddellijk aan de oorspronkelijke bewoners worden terug gegeven!!!!!.

  Liked by 1 persoon

 7. Alsof marokkaanse meisjes met Nederlandse jongens om mogen gaan, niet dus, hahaha wat een fauwekul, discriminatie van de andere kant is vele malen groter.

  Liked by 1 persoon

 8. Ik zou ook niet willen dat mijn dochter met een marokkaan om zou gaan

  Like

 9. Goeie moeder, dat is duidelijk. Je kan je dochter toch niet als sociaal experiment aanbieden aan een marokkaan (en een marokkaanse jongen van 12 jaar is geen “jongetje”) in de hoop dat het nou es een keer NIET uitloopt op slaan, messteken, loverboys en andere marokkaanse folklore.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s