Nieuw

Het is uit het leven gegrepen

“Het is uit het leven een greep” aldus het refrein uit het bekende liedje uit Farce Majeur. Vandaag moest ik met het openbaar vervoer van Den Haag naar Gouda. De Randstad, je wordt er niet bepaald vrolijk van.

Zo nu en dan krijg ik het gevoel dat als ik in het water kijk de vissen sterven, mijn gepensioneerde leventje voltrekt zich volledig volgens de wet van Murphy; ““Anything that can go wrong, will go wrong” (alles dat mis kan gaan, zal misgaan).

Zo ook mijn avontuur met het OV, de tram die ik normaliter zou nemen kampte met een omleiding waardoor ik gedwongen was een omweg te maken met de bus en het traject van de trein was gestremd waardoor er bussen reden. En zodoende heb ik aardig wat tijd in bussen gezeten.bus-309718_640 Nou had ik niet echt haast en was ruim op tijd vertrokken en dus heb ik op mijn gemak maar vol verbazing om mij heen gekeken. Eerlijkheidshalve moet ik bekennen dat ik niet weet hoe het buiten de Randstad gesteld is maar binnen de Randstad kun je je onderhand toch gaan afvragen wie hier nou nog de minderheid is.

De titel van het boek van Martin Bosma “Minderheid in eigen land” is zelden zo dichtbij geweest. Het lijkt nog het meest op het verhaal over de Babylonische spraakverwarring, je hoort heel veel praten om je heen maar slechts zelden in het Nederlands. En de weinige keren dat mensen wel Nederlands spreken doen ze dat vaak met een sterk accent. Gelukkig was het vandaag lekker weer dus als ik mijn ogen sloot was het net alsof ik op vakantie was !

Feitelijk zouden al die politici die zo dwepen met onze multiculturele samenleving gedwongen moeten worden eens per jaar een dag met het openbaar vervoer te reizen. Heel misschien dat ze dan tot inkeer komen en gaan inzien dat ze met hun oeverloos gezemel de Nederlandse samenleving al bijna vernietigd hebben.

Lachwekkend is het ook wel zo nu en dan. Drie Noord-Afrikaanse soepjurken met hoofddoek gingen heel verwachtingsvol bij het bordje Den Haag staan wachten op de bus naar Rotterdam en zelfs nadat NS personeel al meerdere malen luidkeels mensen voor de bus naar Rotterdam naar de juiste bus stuurden scheelde het een haar of ze waren ingestapt. Niet alleen konden ze de koeienletters niet lezen ook het woordje Rotterdam deed geen belletje rinkelen.

barcelona-114255_640

Ik zag het aan en schudde licht meewarig  in gedachten mijn hoofd wat mij terstond op een vernietigende blik van een Marokkaan kwam te staan. Niet alleen de vrijheid van meningsuiting staat onder druk zelfs een gezichtsuitdrukking moet je al mee oppassen.

Steeds vaker krijgt een mens het idee dat de naam van ons Vaderland verandert zou moeten worden in Absurdistan, Nederland is Nederland niet meer. Het is een mengelmoes van allerhande (Noord)Afrikaanse invloeden geworden met zo heel nu en dan nog een verdwaalde autochtoon, met alle kwalijke gevolgen van dien.

En weet u wat nog het meest deprimerende was van mijn reis door allochtoon Nederland ? Dat is als het tot je doordringt dat remigratie niet langer de optie is die het tij kan doen keren, het point of no return is allang gepasseerd. Sterker nog, de gekte neemt nog altijd toe. En voor die conclusie hoef je geen islamofoob of racist te zijn, dat is een puur feitelijke constatering. Nederland is verkwanseld  en te grabbel gegooid en zoals te verwachten zijn we er niet beter op geworden.

Doe mee met 8.344 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Tijl Uylenspiegel (501 Articles)
Tijl denkt altijd eerst goed na voor hij iets stoms zegt.

7 Comments on Het is uit het leven gegrepen

 1. Ja Tijl. Volmondig ja.

  Officieel heeft mijn buurt maar weinig Marokkaanse en Turkse allochtonen, 1% van beiden, als ik het CBS er bij pak, 12% niet-westerse allo’s in totaal, en dat is heel laag voor Amsterdam, ik woon in de meest blanke buurt van Adam-West (gelukkig). Toch heeft de winkelstraat hier op de hoek, de Jan Pieter Heyestraat (die schrijver/dichter van ‘makkers staakt uw wild geraas’) maar liefst winkels van 147 verschillende nationaliteiten zo vermeldde Amsterdam tien jaar geleden al vol trots. Als ik door die straat loop, midden in die CBS-wijk ben ik als blanke Nederlands sprekende Nederlander een minderheid, op 50 meter van mijn huis in de meest blanke buurt van Amsterdam-West.

  We worden aan alle kanten voorgelogen.

  We zijn bezet.

  Liked by 2 people

 2. Tijl Uylenspiegel // juli 23, 2017 om 03:17 //

  Like

 3. Niet alleen Nederland maar heel Europa is te grabbel gegooid.

  Like

 4. Voorlopig wordt alleen west europa geteisterd door de barbaren.
  Oost Europa houdt dapper stand tegen de Duits/Franse pogingen ook dit mooie deel van Europa te verwoesten.

  Liked by 3 people

 5. Multicultuur.
  Tja.
  Vraag de oorspronkelijke bewoners van Amerika maar eens wat ze er mee opgeschoten zijn……

  Liked by 1 persoon

 6. Johan P // juli 23, 2017 om 17:53 //

  Volledig waar. Ook buiten de randstad wel. Neem een paar keer de buscvan Wageningen naar Arnhem en terug. Dat Wageningen een hoop buitenlandse studenten heeft, prima, geen bezwaar. Maar die gaan niet zo bar vaak met de bus naar Arnhem, met de trein is makkelijker. Steeds meer hoofddoeken in de bus en vaak geen woord Nederlands. Marktdag? Je waant je in het midden-oosten. Laatst liep ik van huis naar de bushalte, dan passeer ik een soort speelplek/ grasveld. 8 kinderen bezig. 2 blanke, 6 kleurlingen, allemaal in de leeftijd van 6-9 jaar. Van de 6 kleurlingen 4 meisjes, want zelfs op die leeftijd moet en zal er een broertje mee, want meisjes mogen niet alleen spelen, en ook niet met blanken, de 2 blanke kinderen werden doorvde jongens op afstand gehouden. En 3 van de 4 gekleurde meisjes met hoofddoek.

  Like

 7. Het meest trieste is, dat nog steeds het overgrote deel van de “Nederlanders” de door EU-dictators en hun slaafse “Haagse harlekijnen” moedwillig voortschrijdende Islamisering van Europa … sinds het “Olie voor vrije- en onbelemmerde Moslim invoer” Chantage(!) Verdrag van Straatsburg in 1975) niet wil onderkennen, niet interesseert .. ergo hun oor en oog gemakzuchtig en anders naïef dom laat hangen naar een door hen zelf gekozen “Regering”, die evenzo egocentrisch doelbewust (“Hun politieke EU” was uitsluitend vooropgezet een kunstmatig “Top-echelon voor nationale Ministers, die daarin een nog hoger betaalde functie met nog meer macht, prestige en veel betere emolumenten … o.a. belachelijk hoge onkostenvergoeding en belasting voordelen!… hadden gecreëerd!
  Dit alles onder het “mom” van “het gemak voor “ONS” van de eveneens gekunstelde eenheidsmunt “Euro”! (Ook met de dictatoriale waardebepaling t.o.v. “ONZE” gulden (toen al een leugenstreek van de VVD!) die ons land tot nu toe “de netto hoofdprijs” aan de EU doet betalen!
  Sindsdien is het op ALLE terreinen van Nederland steeds slechter gegaan!
  Alleen onze Judas-politici lijken zich steeds meer openlijke leugens en bedrog te kunnen permitteren! ( Nadat ze op hun verkiezingsleugens zijn GEKOZEN!)
  De enige Haagse politicus, die snel inzag dat de EU-dictators een soort “Sovjetmodel” uit de Koude Oorlog periode als ideaalbeeld voor HUN “Verenigd Europa” voorstond, deed hem (Geert Wilders en al zijn miljoenen Nederlandse kiezers!) op alle Nationale politieke en economisch maatschappelijke onderwerpen PUUR DICTATORIAAL(!) DEMONISEREN en via een schandelijk (ONDEMOCRATISCHE!) politiek “Cordon Sanitair” NIET alleen MEDIA MONDDOOD maar OOK MET hun algemene INSTEMMING over te leveren aan de (AL JAREN WERELDWIJD BEWEZEN!) ISLAM moordenaars, die in opdracht van HUN VERPLICHTE WETBOEK “De Koran” ( Lees Hfst. 9 vers 5) “De heilige plicht hebben om alle “Anders Gelovigen” ( Alle NIET Moslims!!) TE VERMOORDEN!”
  En nog steeds durven alle laf bange Haagse partijen NIETS tegen deze fundamentele IS-moordenaars EN HUN OPDRACHTGEVERS te ondernemen! In tegendeel!
  Ze staan al meer dan vijftien jaar toe, dat Wilders 24uur/etmaal met kogelvrij vest “beveiligd moet worden!” EN DAARMEE ALLE PERSOONLIJKE PRIVACY IS ONTNOMEN!
  Als alle “Nederlanders” eens gingen beseffen dat Pim Fortuyn een paar jaar ervoor met gelijkluidende kritiek op de Islam GEEN BEVEILIGING kreeg… dan weet U wat Geert Wilders (die als enige NOG STEEDS voor ONZE Nederlandse vrijheden strijdt tegen de openlijk steeds agressievere en meedogenloze moslim aanslagplegers OP ONSCHULDIGE BURGERS!) aan “angsten” moet ondergaan … DAT WILLEN ALLE LAFFE HAAGSE JUDASSEN NIET VOOR ZICHZELF en dus halen ze de moslims met open armen binnen EN BIEDEN ZE OP- en vooral TEN KOSTE van heel autochtoon Nederland GRATIS alle levensbehoeften (op ons niveau!) aan NB in ordinaire voorrang boven eigen volk! DIT IS STAATS DISCRIMINATIE!
  Laf (pro-Islam) Den Haag discrimineert EIGEN VOLK nog openlijker en verder Islamiserend door ALLE (hier nog “normaal gewettigde” KRITIEK OP DE ISLAM nb “STRAFBAAR” te hebben gemaakt onder het “voormalig en oneigenlijk belachelijke NAZI-RACISCHME, dat JODEN tot een (Untenmensch) “RAS” benoemde!”
  DEN HAAG DOET HET ZELFDE! (alleen zijn NU daarin WIJ NEDERLANDERS als “protesterende groep tegen de ISLAM” door ONZE HAAGSE POLITICI juridisch “Racisten” genoemd! Het is te gek voor woorden!
  En dat terwijl de ISLAM de meest “Racistische ideologie” ter Wereld is!
  Lees dan in hun heilige en onfeilbare Koran wetboek hfst 98 vers 6 : “ALLE ANDERS GELOVIGEN …. zijn dus alle autochtone Nederlanders ! …. ZIJN SLECHTE MENSEN DIE GEEN GENADE VERDIENEN!”
  Hfst. 2 vers 1: “MOSLIMS MOGEN NIET TWIJFELEN AAN DE KORAN!” (Elke moslim, die de Islam verlaat MOET GEDOOD WORDEN! Idem “zij” die de Islam “beledigen”!)
  Hfst. 8 vers 12: “MOSLIMS MOETEN ANDERS GELOVIGEN TERRORISEREN!” (Doen ze in toenemende mate bewezen Wereldwijd! En het “Westen” slaapt maar door!)
  hFST.3 &16 VERZEN 28 & 106: “MOSLIMS MOETEN TEGEN ANDERS GELOVIGEN LIEGEN OM DE ISLAM TE HELPEN EN ZE MOGEN ANDERS GELOVIGEN NIET IN VERTROUWEN NEMEN!” (Elke afspraak tot (internationaal) verdrag kan door een moslim via deze Koranwet “legaal” worden ontdoken!)
  Hfst. 8 “De Buit” : “ROOF EN DIEFSTAL VAN ANDERS GELOVIGEN IS EEN GOEDE DAAD!”
  ( NB “Onze EU-dictators met hun “ja-knikkers” in o.a. Den Haag BEWIJZEN AL JAREN DAT ZE ALS LAFFE JUDASSEN de ISLAM-dictators “ONS” straffeloos mogen bestelen en beroven!)
  WIE en WELKE NEDERLANDER WIL DIT LATEN VOORTDUREN EN WIL NOG MEER IS-MOSLIMS LATEN INVOEREN? Het is een “sekte” die bewijst in elk land VIJANDIG en TERRORISEREND hun cultuur, wetten en rituelen ELKE ANDERE CULTUUR TE WILLEN OPDRINGEN! (Kijk rond en in andere wereldlanden!)
  ISLAM STAAT VOOR HAAT EN (vrouwen)DISCRIMINATIE!
  Lees volgende Koranwetten, die dit bevestigen!
  Hfst. 4 vers 34: “VROUWEN MOGEN IN ALLE OPZICHTEN MISHANDELD WORDEN.
  Hfst. 24 vers 13: “VERKRACHTING IS TOEGESTAAN!” (“Keulen e.a.” alweer vergeten?)
  Hfst. 65 vers 4: “HET KINDERHUWELIJK IS TOEGESTAAN!” (Welke westerse moeder/vrouw/meisje WIL DIT INGEVOERD ZIEN? Elk meisje vanaf DRIE jaar kan worden uitgehuwelijkt aan elke VOLWASSEN MOSLIMMAN! Vanaf haar 9-de verjaardag MAG DE MAN ZIJN HUWELIJK MET HAAR “CONSUMEREN”! (Zie 24/13!)
  In IS (IS zijn alle landen waar de Islam regeert!) wordt het meisje ELKE (voor ons) NORMALE OMGANG MET JONGENS VERBODEN! (Ze heeft als verplichte maagd waarde voor het huwelijk!) Gevolg in IS: “Alle mannen en jongens doen “noodgedwongen” in meer of mindere mate aan homoseksualiteit. ( Natuurlijk wordt dit formeel ONTKENT! Het zijn “Gelovigen”! WIJ WETEN WEL BETER!)
  Ik noemde de Islam een “sekte”! Bewijs?
  Hfst 33 vers 50: ALLEEN MOHAMMED MAG ONBEPERKT VROUWEN TROUWEN! Alle andere Moslim mannen maximaal “Vier”! Alle “Sekte-leiders” passen deze discriminatie toe!
  TOT NU TOE!
  Mijn vraag?
  WIE IN NEDERLAND MET ENIGE BESCHAVING, OPLEIDING EN GEVOEL VAN RECHT EN ONRECHT …. WIL DEZE DICTATORIALE, ONBESCHAAFDE, HAAT EN DISCRIMINATIE ORGANISATIE HIER ONDER ONS LATEN DOEN WAT HIERBOVEN AAN HEN AL 1400 JAAR IS VOORGESCHREVEN ALS “HUN HEILIGE ZENDINGS OPDRACHT TOT WERELDOVERHEERSING?
  ( Tot nu toe blijkt dat alleen PVV stemmers hier tegen zijn!
  Was het niet “VOLTAIRE” die stelde: “IT IS DANGEROUS TO BE RIGHT .. WHEN THE GOUVERNEMENT IS WRONG!” ?
  Moet ik U herinneren aan het recente voornemen van Den Haag om onze Krijgsmacht weer verder te ontmantelen? Een zelfde historische FOUT als de “Socialistische” oproep voor “HET GEBROKEN GEWEERTJE” tegen de snelle EN OPENLIJKE herbewapening door Hitler in Nazi-Duitsland?
  Wilt U weer pas “wakker worden” als “DE BOMMEN OP ROTTERDAM VALLEN?”
  Ondanks het OPENLIJK INSTEMMEND schreeuwen van moslims in ONS EUROPA als er WEER een laffe aanslag gepleegd is DOEN ONZE (pro-EU) REGERINGEN “NIETS”!
  (Voor hen telt alleen HUN PERSOONLIJK BELANG, HUN TOEKOMST IN “BRUSSEL”!
  en opnieuw wordt autochtoon Europa BELOGEN MET DE WOORDEN VAN ONZE M.P. COLIJN IN 1939: “GAAT U MAAR LEKKER SLAPEN BURGERS … WANT WIJ WAKEN OVER U !”
  Helaas lijkt het weer op ” l’Histoire se répète ” en een domme historisch onbenullige Natie laat het weer gebeuren! VVD/CDA/PvdA/CU/SP/GL/etc. EN ALLEN DIE AFGELOPEN MAART ER WEER OP GESTEMD HEBBEN … “BEDANKT” !
  (Als u het nog overleefd … want Trump’s militaire hulp heeft U ook al afgewezen! … en ook ik heb mijn nek nog kunnen redden van de Halal-messen van die bloeddorstige Moslim horden … zal ik dan WEER horen: “WIR HABEN ES NICHT GEWUSST?”

  “Een volk dat voor Tirannen zwicht .. zal meer dan lijf en goed verliezen …
  DAN DOOFT HET LICHT!”

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: