Nieuw

Criminele naffers terroriseerden Banne Buiksloot

Door: Maarten van Dun en Paul Vugts

Tussen de chaos in haar overhoopgehaalde flat ziet de bewoonster van de Banne Buiksloot de lijstjes met foto’s van haar kinderen zorgvuldig op een rijtje geplaatst op de bank. De inbrekers hebben ze gerangschikt: haar oudste links, de jongste rechts. Naast de foto van het jongste kind ligt een groot mes.

Het is een nieuw dieptepunt in de cynische intimidatie van de buurt door een groep van enkele tientallen jongens en jonge mannen.

Voor de kick
Als vermoed inbreker Redouane T. (18) uiteindelijk in het verdachtenbankje zit, begrijpt de rechtbankvoorzitter maar niet waarom de jongens zoiets deden bij de uitbaatster van het buurtwinkeltje waar ze zelf klant waren. “Ik vind het ziek. Het is heel begrijpelijk dat die mevrouw heel bang is geworden. Snap je dat? Als ik dit allemaal lees, denk ik: dit méén je niet.”

Lees verder:

https://www.parool.nl/amsterdam/criminelen-in-banne-buiksloot-intimidatie-terreur-en-roof-vanuit-ouderlijk-huis~a4507655/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=shared%20content&utm_content=paid&hash=aa8a12b13460b9e791de439a5a7b90ba6837a72b

Doe mee met 8.344 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

3 Comments on Criminele naffers terroriseerden Banne Buiksloot

 1. Greengo // juli 23, 2017 om 18:29 //

  Op een goede dag zullen de ogen van allen opengaan en zal het doordringen dat de professionele instanties alsook de MULTIKUL samenleving FAALT. Keihard faalt. Het simpele feit: het werkt gewoon niet.

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // juli 23, 2017 om 23:23 //

  Te vrezen valt dat als er al daders op te sporen zijn ze onder het jeugdrecht vallen en daardoor nauwelijks te straffen. Ook in dit geval zal opsporing geen hoge prioriteit krijgen. Met andere woorden de daders komen ermee weg en lachen zich een slag in de rondte. Het slachtoffer zal na enige tijd verhuizen simpel weg omdat ze niets kan of mag riskeren met haar kinderen. Telkens bij dit soort berichten hoop je op iemand of een groep die tot eigenrichting over gaat maar op de een of andere manier zijn Nederlanders te laf of te gehoorzaam aan de rechtstaat om dat te doen.

  Like

 3. Greengo // juli 25, 2017 om 10:59 //

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: