Nieuw

Vuelta schaft rondemissen af en kiest voor tourmisters en ‘bedekte’ missen

Feministes en anti-seksisten bevorderen een nieuw soort preutsheid. Waar feministes in de jaren 60 nog BH-s verbrandden, strijden ze nu voor het recht om een boerka te dragen. Zeiken over ronde-missen, omdat ze zelf burka-ready zijn maar bepaald niet bikini-ready.

Probleem is dat iedereen bij elke klacht van een social justice warrior en mohammedaan tegenwoordig gelijk met zijn pootjes omhoog op de rug gaat liggen en toegeeft.

Volgens het dagblad El Mundo zou De Vuelta mannen dus ook een rol willen geven. Of deze tourmisters bloemen gaan uitreiken aan mannen en of ze ook met elkaar gaan kussen, is nog maar de vraag.

De rondemissen zullen in ieder geval tijdens de Ronde van Spanje minder bloot gekleed zijn. „Onze podiumvrouwen dragen lange mouwen en een rok die tot onder de knie valt.” De andere kleding zou als provocerend kunnen worden ervaren. Telegraaf >>

 

 

Doe mee met 8.344 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7177 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

9 Comments on Vuelta schaft rondemissen af en kiest voor tourmisters en ‘bedekte’ missen

 1. Al die dagen dat je een beetje zo’n raar schuldig gevoel had dat je verliefd naar een stelletje nichten zat te kijken die zich gehuld in strakke broekjes en kek gekleurde hempjes naar het schavot aan het zweten waren, zijn nu definitief voorbij. Gelukkig maar. Nooit meer dat onbestemde gevoel of je misschien niet toch. En dat je al klaar stond om de kast uit te komen en er opeens een paar lekkere wijven die nichten stonden te tongen. Je ademde dan opgelucht op. Dat is dus ook voorbij. Ik stop nu met wielrennen, met kijken dan.

  Like

 2. Ik wist niet dat de tour-missen ooit onbedekt waren….
  Wanneer moeten die wielrenners zich trouwens eens meer gaan bedekken, ik neem daar toch echt aanstoot aan, zeker aan die beaderde, afgetrainde benen die we laatst te zien kregen op tv.
  Ik wist ook niet dat er zoveel moslims zijn die het wielrennen volgen of er aan deelnemen en ik wist tevens niet dat die massaal aanstoot nemen aan die elegante, keurige jongedames die tour-mis zijn.

  Liked by 1 persoon

 3. @Republikein
  Dacht eerst dat ie een meisje dat van de meisjers was als prijs kreeg

  Like

 4. meisjers = meisjes uit het Gooi

  Like

 5. Republikein // juli 25, 2017 om 12:25 //

  Die gasten hebben keus genoeg want geld.
  Och arme ik, maar misschien ga ik eens oefenen met ouwe hobby, pijltje werpen
  https://www.businessinsider.nl/tom-dumoulin-giro-ronde-van-italie-prijzengeld/

  Like

 6. Republikein // juli 25, 2017 om 13:12 //

  Your Freelotto Winnings
  Congratulations on your Freelotto Win! Your prize will be credited to your credit card account within 48 hours. In the event that we are unable to credit this prize by refunding your card, you will receive a prize winning check within 30 days.
  Een dollar of 3, schiet niet op.

  Like

 7. Er op schieten schiet wel op.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: