Nieuw

Muslimischer Polizist verweigert Kollegin Handschlag: Diese Strafe erwartet ihn jetzt

Montabaur/Mainz- Ein muslimischer Polizist in Rheinland-Pfalz hat aus religiösen Gründen den Handschlag einer Kollegin verweigert.

Aus religiösen Gründen verweigerte ein Polizist muslimischen Glaubens seiner Kollegin den Handschlag.Wie die Koblenzer “Rhein-Zeitung” am Freitag berichtete, wollte ihm die Frau auf einer Feier Ende Mai in der Polizeiinspektion Montabaur zu seiner Beförderung gratulieren, was er jedoch ablehnte.

“Der Polizist hat sein Verhalten mit seiner religiösen Überzeugung begründet”, erläuterte Steffen Wehner, Pressesprecher des Innenministeriums, am Freitag.

Der Mann sei in den Innendienst versetzt worden. Der verweigerte Handschlag verstoße gegen das Neutralitäts- und Mäßigungsgebot für Beamten.

In einem Disziplinarverfahren solle nun untersucht werden, inwieweit beamtenrechtliche Vorschriften verletzt wurden, und ob sich die religiöse Haltung auf die Dienstführung auswirken könne, sagte der Sprecher weiter…

weiterlesen>>
tag24
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 8.456 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1529 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

2 Comments on Muslimischer Polizist verweigert Kollegin Handschlag: Diese Strafe erwartet ihn jetzt

 1. JackvanderVeen // juli 22, 2017 om 06:06 //

  Beter helemaal het handhavingsapparaat uitgooien, want zijn religie komt op nummer één. Dus ook zijn islamitische vrienden van gelijke islamitische stroming hebben dikke strepen voor. Want ja, verbannen worden uit je geloofsgroep omdat je handhaaft conform de wet. Dat wil je toch niet!
  MultiCulti is Kul!!! Ook nog eens levensgevaarlijk. Want jouw collega kan zomaar jouw vijad zijn.

  Liked by 1 persoon

 2. De vijf keer per dag biddende politie agent dat is minimaal anderhalf uur doet hij dat in zijn pause of wordt zn salaris gekort met 30 uur in de maand ik hoor het graag .
  Voor meer info Peugeot frankrijk https://ejbron.wordpress.com/2017/01/04/peugeot-fabriek-werd-gesloten-omdat-de-islamitische-medewerkers-te-vaak-gingen-bidden/

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: