Nieuw

Door links-liberalen bewierookte islamitische verenigingsleider veroordeeld voor kindermishandeling, kinderverkrachting, en uitkeringsfraude

Ahmed Ali Diriye leefde een dubbelleven. Naar buiten toe was hij een beschaafde islamitische verenigingsleider. Maar achter de façade loerde een kinderverkrachter en fraudeur. Foto: Politie.

Door: Mats Dagerlind

Het nieuwe spannende Zweden – Een islamitisch echtpaar in Södertälje is voor een lange reeks mishandelingen van hun zes kinderen tot gevangenisstraf veroordeeld. Het paar is afkomstig uit Somalië en heeft in Zweden asiel gekregen. De man, een geprofileerde leider van de Somalische Vereniging in Zweden, is ook veroordeeld voor meerdere gevallen van verkrachting en ernstige seksuele aanranding van één van zijn dochters en uitgebreide uitkeringsfraude. De vrouw is niet in het bezit van een Zweeds staatsburgerschap maar ontloopt desondanks toch uitzetting.

In de jaren van 2013 tot en met 2016 heeft het duo zijn kinderen zwaar mishandeld, gedurende deze periode is één van de kinderen, een dochter, onderhevig geweest aan een groot aantal verkrachtingen en seksueel geweld. De man is veroordeeld tot zes en een half jaar gevangenisstraf, de vrouw is veroordeeld tot één jaar en drie maanden gevangenschap. Het echtpaar moet gezamenlijk een schadevergoeding van 700 000 kronen (ca. 75 000 euro) betalen aan de kinderen, een bedrag dat waarschijnlijk de Zweedse belastingbetaler moet ophoesten.

De man is ook veroordeeld voor grove uitkeringsfraude waar hij door middel van valse verklaringen bijna 700 000 kronen (ca. 75 000 euro) wist toe te eigenen. De man verklaarde tijdens de rechtszaak dat hij de fraude zag als een manier “om zijn leven op smaak te brengen”. De anderen misdaden worden door zowel de man als de vrouw ontkent.

Het was de Sociale Dienst, waar de familie langdurig klant van was, die de alarmbel luidde nadat één van de kinderen had verteld over wat er gebeurd thuis. Vanaf dat moment werd alles opgerold en de kinderen door jeugdopvang verzorgd.

Getuigenverklaringen beschrijven de routinematige brute stompen en schoppen waar beide ouders aan deelnamen, en de verkrachtingen en ander seksueel misbruik wat door de man werd uitgevoerd. De vrouw heeft volgens het vonnis iets minder actief deelgenomen aan de mishandelingen, maar heeft in plaats daarvan de man aangemoedigd om de mishandeling van de kinderen te intensiveren. Meerdere van de kinderen hebben verklaard dat ze bang waren te sterven tijdens de ernstige mishandelingen.

De man leidde een dubbel leven. Overdag was hij directeur van de Somalische Vereniging in Zweden, en in de Zweedse mainstream media werd op grote schaal breed uitgemeten over hoe Somaliërs zijn blootgesteld aan racisme en haatmisdrijven. Hij was ook de initiatiefnemer om van de politie meer bescherming voor islamitische gelovigen te eisen. ‘S avonds was hij een kinderverkrachter, kindermishandelaar, en uitkeringfraudeur.

Ahmed Ali Diriye VOOR en NA in de Zweedse MSM  – Foto linksboven: “Haatmisdrijven tegen islamitische gebouwen in Södertälje”. Foto rechtsboven: “Somalische Vereniging: Oh, wat een liefde!” (Nadat de deur van het gebouw van de Somalische Vereniging door linkssukkels met papieren hartje bedekt was). Foto onder: “Vader verkrachtte en mishandelde zijn kinderen – de ouders zijn tot gevangenisstraf veroordeeld”.

Ahmed Ali Diriye, geboren 18-08-1983, is voor meervoudige verkrachtingen van kinderen, groot aantal gevallen van ernstig seksueel misbruik van kinderen, evenals een aantal gevallen van grove schending van de integriteit, veroordeeld tot een gevangenisstraf van 6 jaar en 6 maanden.
De advocaatkosten die door de Zweedse belastingbetaler wordt betaald bedraagt: 218 352 kronen (ca. 22 000 euro).
De kosten voor detentie die door de Zweedse belastingbetaler wordt betaald: ca. 8 miljoen kronen (ca. 840 000 euro).

Naima Mohamed Ahmed, geboren 10-01-1986, staatsburger van Somalië, is voor meervoudige grove schending van de integriteit veroordeeld tot een gevangenisstraf van 1 jaar en 3 maanden.
De advocaatkosten die door de Zweedse belastingbetaler wordt betaald bedraagt: 187 459 kronen (ca. 20 000 euro).
De kosten voor detentie die door de Zweedse belastingbetaler wordt betaald: ca. 1,5 miljoen kronen (ca. 160 000 euro).

Södertälje Landelijk Jurisprudentie Nummer, B 141-16

Bron:

http://avpixlat.info/2017/07/18/muslimsk-foreningsledare-doms-for-barnmisshandel-barnvaldtakt-och-bidragsbrott/

Doe mee met 8.344 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

2 Comments on Door links-liberalen bewierookte islamitische verenigingsleider veroordeeld voor kindermishandeling, kinderverkrachting, en uitkeringsfraude

 1. Tijl Uylenspiegel // juli 23, 2017 om 00:57 //

  Het blijft toch een eigenaardig gegeven, het misbruiken van kinderen door “diepgelovige” mensen. De katholieke kerk kan daar inmiddels over meepraten.
  En uitkeringsfraude daarvan kun je ook stellen dat de gelegenheid de dief maakt.
  En wat ik elders eerder al zei; je moet niet verbaasd zijn als je barbaren importeert dat ze zich barbaars gedragen. Door linkse gutmenschen wordt vaak aangehaald dat Nederland in de voorbije eeuwen meerdere grote instromen van mensen uit het buitenland heeft gekend. Wat ze vergeten is dat die stromen afkomstig waren uit andere delen van Europa, uit culturen die dichtbij de onze stonden. Instroom vanuit Afrika staat mijlenver van ons vandaan en zou er zelfs onder de meest gunstige omstandigheden meerdere generaties over doen om zich enigszins aan te passen.

  Liked by 1 persoon

 2. JackvanderVeen // juli 23, 2017 om 09:23 //

  Hier ook al! Dat teringzwart volk mag gewoon in Europa blijven.met de eerste Noord-Koreaanse lange afstandsraket het hele gezin naar Somalië schieten. Waar papa heerlijk zijn kinderen vrijelijk kan verkrachten en moeder afgeslagen worden. Is iedereen bezig daarginds. Wanneer worden de lynxe mensenmassavernietigers eindelijkook een wakkeren sillen zeinzien en openlijk erkennen,dat men op deze wijze in Europa het doodvonnis tegemoet gaat.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: