Nieuw

Alles voor de clicks

Door: Ebru Umar

Sinds Fatima Elatik weten we dat de hoofddoek een prima businessmodel is. Je komt ermee in de gemeenteraad, je wordt er adviseur radicalisering mee (#HOEDAN!), het onderwijs rolt de rode loper uit en het wachten is op de behoofddoekte rechter, commissaris van de Koning, burgemeester, minister en godbetert Kamerlid. Maar eer we zover zijn, is de hoofddoek ook een reden om iemand aan te stellen als columnist.

Want een vrouw met een hoofddoek kán dingen.

Die hoeft geen talent te hebben, geen opleiding en ook geen ervaring.

Bron:

https://www.metronieuws.nl/columns/columnisten/2017/07/alles-voor-de-clicks

Doe mee met 8.469 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5003 Articles)
Altijd in oppositie.

4 Comments on Alles voor de clicks

 1. “En terecht.

  Wat niet terecht is, is dat ze hun scribent uit het vliegtuig geduwd hebben. Dat ze die column niet geweigerd hebben. Want dát is wat een goede hoofdredacteur doet: een column lezen en de auteur (die titel verdient de Vaatdoek niet) behoeden voor misstappen. Je bent niet verplicht om een column af te drukken, je mag ‘m weigeren. Je hoort ‘m zelfs te weigeren als je zoveel mensen, zoveel Nederlanders die wél deelnamen aan de Nationale Rouw, in hun hart raakt.”

  Niet terecht.

  Het zal niet de bedoeling van het AD geweest zijn, maar het was een uitstekende column. Niet eerder gaf een moslima in een landelijk dagblad zo goed weer hoe moslims over Nederlandse kafirs denken; namelijk dat we allemaal dood mogen van ze.

  Dat er nog veel van dergelijke columns mogen verschijnen, opdat er vele ogen zich zullen openen.

  Meer
  Meer
  Meer

  Like

 2. skeeter // juli 22, 2017 om 23:24 //

  Met zulke Izwam taal wordt je weer eens fijn met je neus op de feiten geduwd. Goed rekruterings materiaal.

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // juli 22, 2017 om 23:35 //

  Zo’n Elastik harkt dus gewoon € 12.000,= per maand mee binnen ! Je verstand staat er bij stil. Twaalf ruggen, en dat terwijl ze de maatschappij een veelvoud daarvan gekost heeft. Terwijl ze kwistig met andermans geld strooide. Wat moet dat toch prachtig zijn als je in overheidsdienst bent, er vallen slechts zeer zelden ontslagen, al maak je de ene na de andere miskleun, je kunt gewoon blijven zitten. Hoofdelijke aansprakelijkheid ? Niet bij de overheid ! Ambtenaren van hoog tot laag genieten een soort status aparte als werknemer, onterecht en te gek voor woorden maar het is al heel lang zo en politici zul je daar niet over horen, die zijn namelijk ook ambtenaar, en ja je eigen ruiten ingooien dat doe je niet zo snel.
  De columniste Hanina Ajarai is nog te dom om te poepen, er zijn basisschool leerlingen die betere opstellen maken dan zij ‘columns’, in die zin heeft Ebru ook gelijk en het is van de ratten besnuffeld dat die vaatdoek dat eens in de zoveel tijd mag doen.

  Like

 4. Tuurlijk mensen, jullie hebben groot gelijk, maar ik geef de domme hoofddoekjes groot gelijk . Jullie moeten je pijlen richten op de linkse flapdrollen die deze hoofddoeken een podium geven om hun domme gezwets de ruimte in te mogen slingeren en deze omhooggevallen moslimtrutten deze absurde vergoedingen te geven van nota bene ons belasting euro´s Dat wij in ons mooie landje geheel van het padje geraken moet een ieder die normaal in elkaar steekt ook vaststellen. Jammer alleen dat de linkse kliek met bestuurders het hier voor het zeggen hebben ook al zijn ze ver in de minderheid .
  3,5% heeft in Arnhem op de PvdA gestemd en wat wordt er gvd de burgemeester , een PvdA moslimidioot die in Den Haag was uitgerangeerd . Wij zijn hier echt helemaal knettergek aan het worden olv als dat linkse tuig dat wel lekker links kan lullen maar op een schandalige wijze rechts de zakken vult met hun vriendjespolitiek in de mooie baantjescarrousel.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: